2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
عزیزم اخه واقعا مجبورم بچه سومم هست اگه دختر نشه اصلا و ابدا بچه نمیخوایم، میترسم با رژیم تنها جواب ...

انشالله که موفق باشی با اولین بار مثبت بشی بلاخره آدم هرچه عزم‌ داره استرس نداشته باشه بهتره من فقط نظر خودم رو گفتم‌ انشالله که خدا هرچه صلاحه براتون انجام بده ودر همین تاپیک خبر دختر دار شدنت رو بشنویم‌گلم

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه بگید چند روز قبل اسپرین رو قطع کردید و انوکساپارین رو حتی روز قبلش هم زدید؟

از ۳-۴ روز قبلش قطع کردم. با این حال روز عمل خونریزیم زیاد بود که دکتر گفت به خاطر داروهایی که مصرف می کنی.

ولی آنوکسا رو هر شب داشتم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم و میفرمایید چند روز بعد از سر کلاژ شروع کردید مجدد به استفاده؟

تقریبا ۳-۴ روز بعدش که خونریزی و لک بینیم قطع شد مجدد شروع کردم

دوستانم واسه دخترم دعا کنید، امروز از ارتفاع ۵۰ سانتی متری با سر افتاد زمین. خاک برسر بی عرضه من، ج ...

سلام عزیزم. الهیییی. چقد ترسیدی🥺 ان شاالله ک طوریش نشده . اره حواستون باشه بهش . ولی بیشتر ازین اذیت نکن خودتو. دختر خاله منم این اتفاق افتاده بود براش شکر خدا طوریش نشد . الان ی دختر خل و چل دیوونه ایه ک نگو😍😅 ان شاالله خیالت راحت میشه عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم خوبی چخبر میگم تو بی‌بی چک نزدی ؟ چرا بتای من هنوز صفر نشده بی بی چک مثبت آخه آگه بقا ...

شاید خبریه؟😍😃

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
یک شده ک دیگه چیزی نمونده اترین جان میگه هنوز تستش مثبته نمیدونم والا دکتر من گفت اصلا سونو نیاز نیس ...

فک کن من بتام ۵۲ شد دیگه آز ندادم. سونو هم نرفتم. این دفعه هم ب دکتر گفتم سونو کنه گف لازم نیس🥴

بهاره جون، خدا رو شکر تا الان حرکاتش طبیعی بود و غیرعادی نبود. ولی گریه زیاد میکنه. پیشونیش کمی ورم ...

باران جان بچه هام از صبح مدام تو شکمم خودشون رو سفت می کنند. این طبیعیه؟! الان هفته ۳۵ ام.

سلام دوستای عزیزم

دیروز رفتم دکتر برای بررسی ضخامت قبل انتقال؛دکتر سونو کرد گفت ضخامتت ۷/۹ است و داروی قبل انتقال برام نسخه کرد .به نظرتون دکتر اشتباه نکرده ؟ قبلا با استرادیول و سیکل نچرال   ضخامتم بالاتر از ۵ نمی رفت 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 

از عاشورا تا اربعین ۴۰  زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی دوستان

۱_artin_arsen_artina✔️

2_ نیکاد✔️

۳_happygirls✔️

4_طوطططیا✔️

۵_alaae✔️

6_favali✔️

7_فردایی روشن✔️

۸_نیاز6973✔️

9_آناشید۹۹✔️

۱۰_marshmaloo✔️

11_شطرنجی✔️

۱۲_haniiiiijooon✔️

13_نگار80✔️

14_roze_710✔️

15_sarvesahi✔️

16_mehremah✔️

17_houra1400✔️

18_رادیس12✔️

19_گیسوگلابتونم✔️

۲۰_یامنان✔️

۲۱_عبدالواحد✔️

۲۲_sarayyyyyy✔️

۲۳_داداشمممم ✔️

۲۴_فطررس✔️

۲۵_nooshabehjoon✔️

26_ارکیدهابی

۲۷_ماهورجان

۲۸_ پونه۰۰✔️

۲۹_bahar2063✔️

30_خدایاتومیدانی✔️

۳۱_س۱۳۶۷

32_آیدا128

33_پروانه۲۱✔️

zohrehjafar i_34

35_گندمک۱۱

36_زین

Bahar2200_37

✔️asemaneabii_38

39_سحربانوو۶۸✔️

40_elahe_الهه✔️

41_ریحانه57

42_نهال6467  @نهال6467   ✔️🖤🏴

43_raaaaaz  @raaaaaz   🏴🖤✔️

44_ترگل_رض

45_baharrr7878✔️

46_asrin1372✔️

47_هدیه99

48_pariiiii73

49_saeideh61

50_ماهییا✔️

51_اهسته✔️

52_tamana366

53_ssssefat

54_رستاوراستین

55_سهیلا_جون✔️

56_تتهاترررررین✔️

۵۷_الا11543

۵۸_5golnarges

۵۹__بهاره_✔️

60_ powerofLove✔️

۶۱_leila193

62_آرام۰۰۰✔️

۶۵_بانودریا✔️

۶۶_joooodi

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
مرکزی که من میرم تو بارداری اول به هیچ وجه تعیین جنسیت ندارن برای دومی هم با اینکه من اونجا پرونده د ...

یعنی شما یکی ivf کردین ب سلامتی ب دنیا اومده، الان برای دومی میخواین تعیین جنسیت کنید؟

میشه بگین کدوم مرکز میرین؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

سلام خانوما امیدوارم خوب باشین بعد از مدتها انلاین شدم

خب من آزمایش ایمنی انعقادی دادم  و متاسفانه مشکل داشتم.. بلاخره دلیل ناباروری من مشخص شد و این که افت بتا داشتم بعد از ivf

اومدم بگم حتما این ازمایشارو پیش متخصص ایمنی شناسی بدین.هیچ دکتری به من نگفت خودم اقدام کردم.فقط می گفتن ناباروری بی علت داری.

داروهای من به ترتیب کپسول سایروتاک هستن که ضدایمنی و قرص دی پیریدامول ضد انعقادی و به خاطر یه عفونت کهنه از کرونای سختی که قبلا داشتم قرص ایورمکتین ۶ بهم دادن چون گلبول های سفیدم بالا بود. 

آزمایشو روز ۳ سیکلم دادم جوابش ده روزی طول می کشه.امروز اماده شد دکتر گفتن این ماهو از دست دادی ولی داروهاتو شروع کن. شهریور اقدام طبیعی باید تحت نظرش باشم و اگه نشد میخوام مهرماه مجدد برای سیکل ivf اقدام کنم. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔