2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047268 بازدید | 684585 پست
تورا خدا رفتین حرم دعامون کنید روز دوم انتقالمه از

عزیزم من برای همه بچه های تایپک کلی دعا کردم اگه قابل باشم 

ان شاالله یک بارداری خوب و راحت قسمت و‌روزیت بشه عزیزم 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
دوستانم واسه دخترم دعا کنید، امروز از ارتفاع ۵۰ سانتی متری با سر افتاد زمین. خاک برسر بی عرضه من، ج ...

ای جانمممممم.... 

میفهممت.... 

عزیزم +++ فکر کن به لطف خدا به خیر گذشته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم گلم اخه یکی دوستام گفت فقط تو پریودی انجام میدن حوابش 20روز طول میکشه گفتم سوال کنم ازتون ممن ...

عزیزم احتمالا دوستتون آزهای هورمونیشم تو نسخش بوده به خاطر اونا تو دوران پریودی انجام داده... 

وگرنه ایمنی انعقادی روز خاصی نداشت.... 

فقط برا انعقادیا بهتره یکی دو روز قبل گوشت نخورده باشی.... 

از آسپرین و این جور داروها استفاده نکرده باشی از یکی دو هفته قبل.... 

برا ایمنیام فکر کنم داروهای سرکوب ایمنی نخورده باشی.... 

بازم بپرس از آزمایشگاه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستانم واسه دخترم دعا کنید، امروز از ارتفاع ۵۰ سانتی متری با سر افتاد زمین. خاک برسر بی عرضه من، ج ...

انشالله که مشکلی پیش نیاد بد به دلت  راه نده عزیزم

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
قربونت عزیزم،خوب که نیستم،سفت شدن شکمم خیلی اذیتم میکنه قرصم میخورم فایده نداره،نه عزیزم سینه هام در ...

کویین جان همیشه یه شال ببند دور شکمت ببین بهتر میشی ولی خیلی گرمش نکن ،من از سینه ام شیر نمیاد فعلا ،امروز دیگه درد نداشتم فقط دیروز بود

عزیزم احتمالا دوستتون آزهای هورمونیشم تو نسخش بوده به خاطر اونا تو دوران پریودی انجام داده...  ...

ممنونم گلم اره شاید چون من برا زایمان زود رسم میخام ازمایش بدم اونا برا منفی شدن انتقالاشون ازمایش و دادن شاید فرق میکنیه

باران جان ان شا الله چیزی نیست

نگران نباش عزیزم

حالا بخیر گذشته سعی کن آرامش داشته باشی

کلا بچه رو توی ارتفاعی که حفاظ امن مناسب سنش نداره  رها نکن چون ما از حرکات و جست و خیزهای بچه ها غافلیم یه دفعه یه حرکتی میکنن که ما بزرگترها نه فکرش رو میکنیم نه احتمالش رو میدیم

حتی در سنین بالاتر

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

عزیزم میفهممت من بوده این اتفاق ولی با شدت کمتر برا دوتا دخترام و شب تا صبح روسرشون بیدار موندم از استرس و نگرانی و خداروشکر بخیر گذشت.شمام مواظبش باش حواستون بعش باشه ان شا الله بخیر میگذره.حتی دختر کوچیکم نوزاد بود از رو تخت افتاد

عزیزه دلم نگران نباش ان شاالله طوری نشده 

الاهی بلا ازش دور باشه 

بچه ها رو خدا حفظ میکنه 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
سلام خانوما کسی تازگیا ازمایش ایمنی انجام داده؟ هزینش چقدره و اینکه حتما باید تو پریودی انجامش بدیم؟ ...

سلام عزیزم خوبی چخبر

میگم تو بی‌بی چک نزدی ؟

چرا بتای من هنوز صفر نشده

بی بی چک مثبت

آخه آگه بقایا بمونه با خونریزی دفع نمیشه ؟

سلام عزیزم انشاالله طوری نیست دختر برادرم از تاب افتاد استفراغ میکرد یشب بستری کردن سیتی گرفتن گفتن مشکلی نداره

اما بعداز این اتفاق نباید بزاری بچه بخواب گلم

خدا را شکر که خیر گذشته 🤲

سلام عزیزم خوبی چخبر میگم تو بی‌بی چک نزدی ؟ چرا بتای من هنوز صفر نشده بی بی چک مثبت آخه آگه بقا ...

سلام گلم خوبم بخوبیت من بی بی چک نزدم مگه کورتاژ نشده بودی؟ بعدش پریود شدی من کورتاژ شدم دکترم گفت سونو نمیخاد شاید باردار شدی خودت ک مثبتی😍😍😍من ک کلا علاعم بارداریم رفته میخای بازم یه سونو برو بده ولی امیدوارم باردار شده باشی ❤