2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
هزینه داروهارو میشه دکترت به اسم خودت بنویسه ولی عمل پانکچررو چون کار قانویه نمیشه، ولی حتما حواست ب ...

برای انتقال  به رحم جایگزین یعنی برم بیمارستان بگم به اسم من تشکیل پرونده بدین 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هزینه داروهارو میشه دکترت به اسم خودت بنویسه ولی عمل پانکچررو چون کار قانویه نمیشه، ولی حتما حواست ب ...

امنظور شما اینه تخمکشی که به اسم دونره.  دوباره برا انتقال به اسم خودم پرونده تشکیل بدم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نگران نباش نصف زدم دوسریشم😁

ترسیدم  

دوستان سلام متاسفانه صاحبخونه ما تمدید نمیکنه قرارداد و میگه خودم میخوام بیام تو خونه بشینم . اول مه ...

سلام الهه جان

چقدر سخت عزیزم. الهی به بهترین شکل ممکن مشکلتون حل بشه. ان شالله به برکت نی نی به زودی صاحب خونه بشید🌹

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام الهه جان چقدر سخت عزیزم. الهی به بهترین شکل ممکن مشکلتون حل بشه. ان شالله به برکت نی نی به زود ...

بهاره جان ببخشید شما شیاف پروژسترون هنوز داری ؟ چنتا روزی ؟ دوفاستون چطور ؟ پرولوتون ؟ 

ممنون❤️ اره گلم چراکه نه سونورفتی؟ چندتاتخمک داری؟ من ۳تاتخمک داشتم گفت براتعیین جنسیت فایده ندا ...

نه فعلا به سونو نرسیدم فعلا منتظریم همسرمم ويزيت بشه و دکتر آقایان هم اجازه پانکچر بده وگرنه کارها و آزمایشات من تکمیله، ،، دفعات قبل که سنم پایین ۳۵ سال بود ۸ ،۹ تا تخمک ازم میگرفتن ولی فقط دو تا جنین تشکیل می‌شد این آخری هم سه تا جنین به گفته دکتر بی کیفیت دارم برای همین گفتن دوباره پانکچر بشم تا جنین ها بیشتر بشه حالا دیگه نمیدونم بعد چند سال کیفیت تخمکام پایین‌تر اومده یا نه ،البته‌ من اولویتم با تعیین جنسیت هست ولی اگه هم نشد بازن تصمیم داریم انتقال بدیم

سلام خانوما ،کس اینجا پی ار پی تخمدان انجام داده ؟  بعد پی ار پی خونریزی داشتین ؟  من ان ...

ان شالله پر خیر و برکت باشه برات عزیزم. اینو نمیدونم واقعیتش. ولی تو پی ار پی رحم یادمه ک دکتر گف پا شدی احتمال داره از مواد و... بیاد بریزه بیرون نترس. شاید برا شمام اینجوری بوده. ب دکترتم بگو اگه نگرانی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شالله پر خیر و برکت باشه برات عزیزم. اینو نمیدونم واقعیتش. ولی تو پی ار پی رحم یادمه ک دکتر گف پا ...

نه قبلش از دکترا پرسیدم گفتن خونریزی نداره اما من بلند شدم یه عالمه خون اومد یکی از کارکنا گفت لخته بود پاکش کرد نمیدونم دیگه راست گفت یا الکی 

دکترم رفته مسافرت امروز به جاش یکی دیگه اومده بود

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم طول سرویکست خیلی خوبه ولی ریسک نکن و همش استراحت کن چون دوقلو داری من طی یک هفته طول سذوی ...

اره..دکترپریناتولوژیستم گفت استراحت کن چون دوقلویی..یکیم به واژن ومقعدم فشارمیاد

گریدشون چیه من به بی سی بیشتر اعتقاد دارم همه بااین دوتا گرید دوقولو شدن تازه فهمیدم یکی دیگه از دوس ...

گردیدشون b و ab

منم به فروتن گفتم بزاریم بلاست بشن اگه شد انتقال بدین اگه نه یعنی حتما خوب نبوده دیگه گفت نه اینارو ۳ روزه انتقال میدیم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
بهاره جان ببخشید شما شیاف پروژسترون هنوز داری ؟ چنتا روزی ؟ دوفاستون چطور ؟ پرولوتون ؟ 

من کلا دوفاستون نداشتم. پرولوتون رو بعد سرکلاژ گفت اگر دردت شروع شد بزن که تا الان درد نداشتم.

شیاف هم راستش روزی دوتا داشتم که بعد سرکلاژ گفت مقعدی بذار، واژنی ممکنه سرکلاژ عفونت کنه. که اونم به تشخیص خودم الان یه هفته است قطع کردم، قبلشم خودم به جای دوتا یکی میذاشتم😶

اینقدر فشار رو اعضای درونیم زیاده قشنگ روده ام داره پشت و رو میشه! شیاف گذاشتن برام دردناک شده بود.منم دیدم دیگه آمپول ریه که زدم، وزن بچه ها هم که بالای ۲کیلو اومده دیگه شیاف رو قطع کردم.

از دیروز از درد شدید انتهای روده ام که یهو میگیره نمیتونم راحت بشینم یا بخوابم. دو سه روزه درد قلب هم بهش اضافه شده!

دیشب داشتم فکر میکردم من اگر بمیرم بچه هام تا چند ساعت تو شکمم زنده می مونن😐

اره..دکترپریناتولوژیستم گفت استراحت کن چون دوقلویی..یکیم به واژن ومقعدم فشارمیاد

خیلی مراقبت کن، من الان قشنگ فشار بچه ها رو واژن رو حس میکنم. قطعا اگر سرکلاژ نبودم وزنشون قابل تحمل نبود

سلام عزیزم طول سرویکست خیلی خوبه ولی ریسک نکن و همش استراحت کن چون دوقلو داری من طی یک هفته طول سذوی ...

وای سحر، ۱۶؟!

چقدر خدا رحم کرده. خدا رو شکر تا اینجا تونستی طاقت بیاری🌹