2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047205 بازدید | 684581 پست
نه عزیزم بعضی از دکترا با انصافن اگه طرف خودش بیمه داشته باشه براش مینویسن تو بیمه خودش ولی بعضی ها ...

دارو ویزیت شاید بشه.  . هزینه پانکچر  وزایمانم هم میتونه دکتر یعنی؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دارو ویزیت شاید بشه.  . هزینه پانکچر  وزایمانم هم میتونه دکتر یعنی؟

یه وقتایی اره بسته به بیمارستان داره فک کنم یه وقتایی هم نه 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شا الله مثبت بشی گلم.

ممنونم عزیزم همچنین ان شاالله😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شاالله باز معجزه خدا نصیبت بشه و ایندفعه پایدار بشه😍😘😗

ممنونم قربونت برم همچنین ان شاالله😘 ان شاالله برا هممون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام دوستان من بازم کارم عقب افتاد منو ارجاع داد به دکتر ژنتیکو امولوژیست گفت ۴ بار زیاده شاید لازم بشه تعیین سلامت بشن جنینات 😭😭😭😭😭😭😭😭

واصرار زیاد به کاهش وزنم داشت انشالله این ماهو بترکونم باربی بشم😄😄😄😄😄😄

بچهها اگه تخمک اهدایی بگیریم یا رحم اجاره دیگه از بیمه خودمون نمیشه پول گرفت؟   هزینه پانکچر دا ...

هزینه داروهارو میشه دکترت به اسم خودت بنویسه ولی عمل پانکچررو چون کار قانویه نمیشه، ولی حتما حواست باشه برای انتقال به اسم خودت باز پرونده تشکیل بدی یکمش شامل بیمه میشه، برا من ۷۸۰۰ هزینه انتقالم بود ۱۷۰۰ بهم برگردوندن.

اگر تکمیلی هم باشی بیشتر برمیگردونه.

مممنونم خدا بچه های شنا رو هم حفظ کنه ،، بله شاغلم ۳۷ سالمه ، نمیدونم الان شانسی دارم برای تعیین جنس ...

ممنون❤️

اره گلم چراکه نه

سونورفتی؟

چندتاتخمک داری؟

من ۳تاتخمک داشتم گفت براتعیین جنسیت فایده نداره تعدادش کمه

خدایابه امیدخودت🌺

سلام خانوما ،کس اینجا پی ار پی تخمدان انجام داده ؟ 

بعد پی ار پی خونریزی داشتین ؟ 

من انجام دادم و بعدش از تخت بلند شدم خونریزی داشتم در حالی که شنیدم بعد پی ار پی اصلا خون نمیاد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام سحرجان خوبی؟میگم رفتم سونو طول سرویکس واژینال گفت ۳۶هست..بنظرت خوبه سحرجان؟گفت استراحت..۲۸ هفته ...

سلام عزیزم طول سرویکست خیلی خوبه ولی ریسک نکن و همش استراحت کن چون دوقلو داری من طی یک هفته طول سذویکسم از ۳۱ رسید به ۱۶ 

بخاطر همین میگم استراحت داشته باشه انشالله تا سونوی بعدی