2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047261 بازدید | 684585 پست
الان دو سالو نه ماهشه و من دوباره شروع کردم برای دومی البته اینبار تعیین جنسیت میکنم

تعیین جنسیت فقط برومام یاابن سینا

که اول تعیین میکنن بعدفریز

که حداقل بدونی چندتاجنین دلخواه وداری

خدایابه امیدخودت🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعیین جنسیت فقط برومام یاابن سینا که اول تعیین میکنن بعدفریز که حداقل بدونی چندتاجنین دلخواه وداری

اخه من یه تعداد جنین از قبل تو رویان دارم الان که تو مراحل قبل پانکچرم تا تعداد جنینهام بیشتر بشن ،نمیتونم از این جنین ها دست بکشم چون هربار که پانکچر کردم تعداد جنین هام کم بوده ،البته‌ برای من بحث هزینه هم مطرحه

تعیین جنسیت فقط برومام یاابن سینا که اول تعیین میکنن بعدفریز که حداقل بدونی چندتاجنین دلخواه وداری

الان که اینو گفتید من نمیدونستم باید از رویان هم بپرسم روالشون چطوریه هرچند دیگه چون بین کارم نمیتونم عوض کنم ولی حداقل بدونم

گلم مگه ۵ماه اخراستعلاجی نمیدن؟

دکارم تو بارداری بهم گفت چون ای وی اف هستی میتونم برات استعلاجی بنویسم ولی باید ببری بیمه ت تایید کنه یعنی قانون کار اینه محل کارت دیگه حقوق نمیده اگه بیشتر از سه روز در ماه استعلاجی باشه و بیشترشو میفرستنت بیمه که اونجا هم کميسيون تشکیل میشه من بخاطر دوندگی هاش و همونطور که گفتم بابت اینکه نمیخواستم همکارام متوجه بشن قبل بارداری نرفتم استعلاجی هرچند بعدش برای گرفتن همین حقوق ۹ ماه مرخصی زایمان هم آنقدر بیمه اذیت کرد و ده بار برد و آورد و خرد خرد واریز کرد که گفتم خوب شد قبلش با اون وضع بارداری خودمو تو دردسر و استرس ننداختم خودمو با بیمه طرف نکردم واقعا کارمندای بی شخصیت و مریضی دارن

بچه ها  نی نی @alaae ‍  سقط شده همون موقع افت بتا پیدا کرده بنده خدا  بالاتر هم تو ...

من دیشب حسمیکنم خاب شما رو دیدم ولی یادم نیست هیچی   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بچه هایه سوال چرابه Queenامپول ازادسازی ندادن به من دوتادادن؟🤔

مگه همشو زدی اونو باید نصفشو میزدی همون روز انتقال نصفشم روز چهار به من که اینجوری گفت فروتن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچهها اگه تخمک اهدایی بگیریم یا رحم اجاره دیگه از بیمه خودمون نمیشه پول گرفت؟   هزینه پانکچر دارو زایمان منظورمه

آره عزیزم. قربونت برم😘ی معجزه بود برام. البته نموند مث سه تای قبلی ب هفته نکشیده لک بینی افتادم و ت ...

ان شاالله باز معجزه خدا نصیبت بشه و ایندفعه پایدار بشه😍😘😗

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
بچهها اگه تخمک اهدایی بگیریم یا رحم اجاره دیگه از بیمه خودمون نمیشه پول گرفت؟   هزینه پانکچر دا ...

نه عزیزم بعضی از دکترا با انصافن اگه طرف خودش بیمه داشته باشه براش مینویسن تو بیمه خودش ولی بعضی ها نه میگن رحم اجاره و تخمک همه چیش ازاده 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته 🏴🏴🏴🏴🏴🏴 ...

ممنونم مهتاب مهربونم چند برابر این دعا به خودت و زندگیت برگرده😍😘😗

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍