2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
تلفنی نمیتونی به دکترت بگی تا اول مهر خیلی مونده به دکترت زنان که حتما بگو

عزیزم آمپول هیدروکسی پروژسترون واسه چیه؟دکتر من داده بهم گفته هفته ای یکی بزنم

قرص ایزوپرین۱۰ هم داده این واسه چیه؟

من خیلی دل‌درد میشم و شکمم سفت میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من درست استخون کمرم پایین ترین قسمت کمر..سحرجان میگم برا اطمینان برم سونو سرویکس بدم 

زهرا جان درد زایمان ی درد مبهمه که تو کمر میپیچه و از گودی کمر پاینتره یعنی نمیتونی بگی کجا درد میکنه چون از این نصفه لگن تا نصفه ی دیگه اس. اما کمر درد از اون درد بالا تره و دقیقاً میتونی بگی گودی کمر یا بالاتره یا پایینتره 

عزیزم آمپول هیدروکسی پروژسترون واسه چیه؟دکتر من داده بهم گفته هفته ای یکی بزنم قرص ایزوپرین۱۰ هم دا ...

ایزو پرین برای درد زایمان یعنی رحم در حالت استراحت میزاره

پرژسترون برای جلوگیری از زایمان زود رسه 

ایزو پرین برای درد زایمان یعنی رحم در حالت استراحت میزاره پرژسترون برای جلوگیری از زایمان زود رسه&n ...

بهم گفت چون بچه ژنتیکش فرق داره ممکنه وزنش بیشتر از بچه های خودت باشه رحمت کوچیکه این دوتا رو داد گفت دل‌درد و سفت شدن شکمت بهتر میشه

سلام به همه دوستان مخصوصا مدیر گروه چون ایشون رو از سال ۹۴ تو همین تایپیک میشناسم و یادم مونده 

یه بیوگرافی از خودم بگم چون چند سال که به این تایپیک سر نزدم 

من سال ۹۴ بعد از ۱۰ سال انتظار و کلی تلاش سه بار انتقال بالاخره بهمن ۹۴ خدا به من لطف داشت و جواب آزمایش مثبت شد و الان یه دختر ۷ ساله دارم و روزی هزار بار خدا رو به خاطر دخترم شکر میکنم 

بعد از سال ۹۵ که دخترم به دنیا اومد دیگه دنبال آی وی اف نرفتم امسال گفتم دوباره شروع کنم ،اردیبهشت ماه پیش دکترم خانم اشرف معینی رفتم و بعد تو رویان پانکچر شدم ۱۶ تا تخمک گرفتن که هایپر شدم و بعد از دو ماه انتقال انجام دادم انتقال دو مرحله ای یه دونه جنین ۹ام انتقال دادم و دو تا هم جنین بلاست ۱۱ ام انتقال دادم و الان منتظر روز آزمایش هستم 

امیدوارم هر کی تو این راه هستش و دوست داره مادر بشه خدا از این میوه زمینی که اسمش بچه است نصیبش بکنه الهی آمین 

تلفنی نمیتونی به دکترت بگی تا اول مهر خیلی مونده به دکترت زنان که حتما بگو

خدا خیرت بده ک گفتی تماس بگیرم، الان زنگ زدم دکترم نبود قرار شد فردا تماس بگیرم

ولی منشی بهم گفت امکانش هست بخاطر لوپوست بالا رفته باشه

سحر جون مرسی🌹

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام عزیزم خوبی جوجه خوبه ؟ انومالی نرفتی؟تیگر. بزن که بدونیم  

سلام عزیزم، الحمدلله امروز اکو قلب بودم

ب لطف خدا فعلا خوبه و سلام ب خاله آترینش می رسونه🥰

ولی دکتر نظری نداد و گفت باید هر دو هفته بررسی بشه

ان شاءالله ۴ شهریور نوبت آنومالی دارم

راستشو بخوای واقعا دلم نمیاد، می ترسم دوستایی ک با من بودن و ب هر دلیلی خدا نخواسته ی وقت.‌..

هرچند ک برام مثل روز روشنه چقد دلاتون پاک و بزرگه ولی ناخودآگاه آدم یاد خودش میوفته

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️