2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما کسی میدونه من ۱۰ مرداد باید پریود میشدم که ۱۲ روزه افتاده عقب سه روزم هست امپول پروژسترون زدم کمرم باز نشده بی بی چک گذاشتم منفی بوده دکترم ازمایش ننوشت ولی سونو گرافی کرد گفت مشکلی نداری .ضخامت اندومترم ۷ بود .تاحالا سابقه نداشته پریودم عقب بیفته بیشتر از سه روز .چکارکنم زودتر کمرم باز بشه برم تو سیکل انتقال.

نه با اهدایی یه بار انتقال دادم

اگه ناراحت نمیشی  جواب بده دکتر گفت اهدایی بگیری یاخودت راستش من تو ذهنم جنین اهدایی رحم اجاره تخمک اهدای همه چیمیخره واقعا دیگه خسته شدم دلم بچه میخاد 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اگه ناراحت نمیشی  جواب بده دکتر گفت اهدایی بگیری یاخودت راستش من تو ذهنم جنین اهدایی رحم اجاره ...

من سه بار پانکچر شدم عزیزم که نتیجه بخش نبود .شرایط اسپرم اصلا خوب نبود .(مورفولوژی صفر ) 

یادم نمیاد پزشکی پیشنهاد اهدایی بهمون داده باشه .آخه من هر بار یه مرکز پانکچر شدم 

دیگه تصمیممون بر این شد که اهدایی بگیریم .خودم به دکتر زنان پیشنهاد دادم که ایشونم نامه داد به ارولوژ که ببینه نظرشون چیه که اونم در جا قبول کرد .حتی بهش گفتم که یعنی جای امیدواری نیست که گفت نه شرایط اسپرم اصلا خوب نیست 

شما اول باید ببینی مشکل از کجاست بعد دنبال راه حل بگردی 

چند بار تا حالا پانکچر شدی ؟آزمایشات همسرت نرمال؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام دوستان ی چند نفر از بچه ها گفته بودن بگم دکتر چی گف.

روفولیک نوشته اینو فک کنم خودش داد تو نسخه دکتر زرنانی ندیدم.

پردنیزولون از پریود ماه بعد روزی ۲ تا.

سیتاگلیپتین 

فلکسید اویل.

یه دونه هم تزریق داخل رحمی gcsf دو روز قبل انتقال

گفت دو ماه دیگه برم. 

در مورد رحم اجاره ای هم گف نه هنوز. بذار ی بارم امتحان کنیم بعد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان ی چند نفر از بچه ها گفته بودن بگم دکتر چی گف. روفولیک نوشته اینو فک کنم خودش داد تو ...

ان شاالله که خیره عزیزه دلم 

الهی به زود زود همگی مامان میشیم 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
بله یکبار با فرش مثبت شدم دو بار با فریز منفی گفتم این دفعه هم فرش انتقال بدم انتقالم میوفته ۱۴ سیکل ...

ان شاالله موفقیت آمیز باشه برات

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من سه بار پانکچر شدم عزیزم که نتیجه بخش نبود .شرایط اسپرم اصلا خوب نبود .(مورفولوژی صفر )  یاد ...

ممنون.  ما مورفولوژی یک ابن سینا، مرکز ناباروری دیگه دو سه، تعدا بیست. حرکت ا صفر  حرکت بی سی دی ولی خوبه  جنین تشکیل میشه  ولی. با انتقال  مثبت میشه هفت روز بعد ساک سقط میشه  تنبلی تخمدانم ندارم که تخمکام بیکیفیت باشه الانم توفکر تخمک اهدایم ولی میگم اسپرم خوب نباشه چه فایده. شما جنین تشکیل نمیشد؟  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام دوستان ی چند نفر از بچه ها گفته بودن بگم دکتر چی گف. روفولیک نوشته اینو فک کنم خودش داد تو ...

سلام عزیزم .الا جان نگفت که زرنانی داخل نامه چی نوشته؟

یعنی فقط همون gcsf رو پیشنهاد داد ؟

انشالله که به حق بزرگی خود خدا اینبار همه چی به خوبی پیش  میره برات🤲🤲

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

زرنانی کدوما رو گفته یعنی

ممنون.  مام مورفولوژی یک ابن سینا، مرکز ناباروری دیگه دو سه، تعدا بیست. حرکت ا صفر  حرکت ب ...

شرایط اسپرم بد نیست ،خوب نظر پزشک های مام چی بود؟ خودت زیر نظر کدوم دکتری ؟

من بار اول از ۱۰ تخمک ۴ تا جنین تشکیل شد که دو تا رو سه روزه انتقال دادم و دوتا دیگه رو گذاشتن بلاست بشه که از بین رفتن 

بار دوم از هفت تخمک جنینی تشکیل نشد 

بار سوم از ۹ تخمک ۷ تا تشکیل شد که همون اول یکیش اوت شد 

و ما بقی رو دوبار انتقال دادم که منفی شدم

ممنون.  ما مورفولوژی یک ابن سینا، مرکز ناباروری دیگه دو سه، تعدا بیست. حرکت ا صفر  حرکت بی ...

آنوکسا و پردنیزولون داشتی ؟