2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
اره میگن میفهمن آزمایش من 3 بود وقتی سونو کرد گف 3 نیستش 2/5

روز چند پریودی رفتی خوبه که اینطوری اگه بفهمن

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
کسی هست روزه هفتم  انتقالش باشه .میشه از علائمتون بگین من هیچ علائمی ندارم خیلی نگرانم بار چهار ...

من بی بی هم منفی بود ازمایش مثبت

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اصلا استرادیول نداده فقط اوابوست و کیوتن و بست فولات داده بود قبل پانکچر و  الان فقط روزی یه ...

من فرش بودم استرادیول نداشتم 

ممنون عزیزم خوبم منم مثل شماپرونده این قضیه روبستم وکنارگذاشتم شماکه یادم جنین داشتی؟ نمی‌خوای انتقا ...

چند سالته بیخیال نشین منم بیخیالی طی کردم پشیمونممم

انشالله اینجا نتیجه میگیری عزیزم

انشالله توکل بخدا

الان نزدیک پریودیمه خدا کنه پریود نشم و حامله باشم برام دعا کنید

خیلی علائم پریودی دارم  

پروردگارا همانطور که شب را مایه آرامش قرار دادی،قرار دلهای بی قرار ما باش.........خدایا تنها امیدم توئییییییییییییییی
سلام بهار جان خوبی؟ عزیزم جنین شما زیاد تکون میخوره؟ برای من زیاد تکون نمیخوره طبیعی هستش؟ هر موق ...

سلام عزیز.

من دوقلو دارم، نمیتونی زیاد مقایسه کنی. ولی اگر دکتر و سونو میگن تکونشون خوبه خودت رو نگران نکن. احتمالا جای قرار گیریش جوریه که تکوناش رو نبض مانند حس میکنی.

دوقلوهای من تکوناشون زیاده، اونقدر که من بابت تکوناشون خیلی درد میکشم و گاهی میخوام بشینم فقط زار زار گریه کنم😞. خصوصا وقتایی که به سرکلاژم ضربه میزنند.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام عزیزم حتما یه دکتر برو من که چنین چیزی رو تجربه نکردم شاید ویروس گوارشی گرفتی 

سلام مهتاب جان

راستش به خاطر پله های خونه بیرون رفتن برام خیلی سخته. هفته بعدم وقت سونو و دکتر دارم گذاشتم اون موقع برم.

به نظرت اگر ویروسی هم باشه من رعایت کنم باهاش کنار بیام مشکلی برای بچه هام پیش میاد؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته 🏴🏴🏴🏴🏴🏴 ...

سلام مهربونم  خوبین 

من یه مدت نمیتونستم وارد تاپیک بشم 

الان به سختی یدفعه ای بازشد

ممنونم از اینکه یادم هستین برام دعا میکنید

این بهترین هدیه برای من در این روزهاست

الهی همه به حاجت دلشون برسن

بازم ممنون عزیزم

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام مهتاب جان راستش به خاطر پله های خونه بیرون رفتن برام خیلی سخته. هفته بعدم وقت سونو و دکتر دارم ...

عزیزم منم مدتیه همش دل‌درد و ببخشید اسهال هستم یعنی هرچی هم بخورم بازم شکمم شل کار میکنه فکر میکنم طبیعی باشه بازم میخوای آنلاین ویزیت بشو و از یک متخصص بپرس

انشالله توکل بخدا الان نزدیک پریودیمه خدا کنه پریود نشم و حامله باشم برام دعا کنید خیلی علائم پریو ...

انشالله به زودی زود خدا سورپرایزت کنه با یه بتای خوبه خوب🙂 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیز. من دوقلو دارم، نمیتونی زیاد مقایسه کنی. ولی اگر دکتر و سونو میگن تکونشون خوبه خودت رو نگ ...

سلام بهاره جان..میگم من ازدیروز کمردرد دارم درست وسط کمرم استخون هست اونجا..آیا خطرناکه؟نشانه زایمانه؟بعدش من یکی از نی نی هام خوب تکون میخوره..یکی خیلی کم آیا طبیعیه یانه؟