2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
تو پانکچر به دکتر گفتم سفارش کرده بودید به ضخامت توجه بشه ولی بدون سونو گفت یکشنبه انتقال داری

شاید خوب بوده که دکتر اینطور گفته 

ان شالله خیره نگران نباش 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
کسی هست روزه هفتم  انتقالش باشه .میشه از علائمتون بگین من هیچ علائمی ندارم خیلی نگرانم بار چهار ...

نگران نباش عزیرم و‌دنبال علایم نباش هر بدنی یک‌واکنش داره 

به این فک کن که مامان شدی به لطف خدا 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخری من بار مام پانکچر شدی ؟

نه تو صارم انجام دادم

تو مام هنوز انجام ندادم تازه رفتم مام 

یه سال صارم بودم نتیجه نگرفتم دکترمو عوض کردم رفتم مام

پروردگارا همانطور که شب را مایه آرامش قرار دادی،قرار دلهای بی قرار ما باش.........خدایا تنها امیدم توئییییییییییییییی
زخیره رو مگه از سونو هم میفهمن

اره میگن میفهمن

آزمایش من 3 بود وقتی سونو کرد گف 3 نیستش 2/5

پروردگارا همانطور که شب را مایه آرامش قرار دادی،قرار دلهای بی قرار ما باش.........خدایا تنها امیدم توئییییییییییییییی
قرص منیزیوم دارم وای چقدرتاکیدمیکردن ویتامین هاروادامه بدید🤕

خوب اگه تاکید داشتن ادامه بدین هر چی نظر دکترتون هست همون کار رو انجام بدین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
براتخمک کشی امضامی خواد ولی اهدایی نه چون همسردونرموقع عمل میره امضامیده

پس اینطور 👌👌

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام. دوستان من ۳ روزه برون روی دارم و بیحالم. سرچ کردم نوشته اسهال تو ماه آخر بارداری طبیعیه! واقع ...

سلام بهار جان خوبی؟

عزیزم جنین شما زیاد تکون میخوره؟

برای من زیاد تکون نمیخوره طبیعی هستش؟

هر موقع میرم سونو دکتر میگه چقدر وول میخوره ولی توی خونه من حس نمیکنم ،الان فقط صبح و شبها که میخوام بخوابم زیر دلم انگار قل قل میکنه و مثل نبض میزنه ،تا همین حد اوکیه؟؟

سلام بهار جان خوبی؟ عزیزم جنین شما زیاد تکون میخوره؟ برای من زیاد تکون نمیخوره طبیعی هستش؟ هر موق ...

عزیزم در حد نبض که مال الان نیست! الان باید خیلی تکون بخوره من قشنگ پوست شکمم بالا پایین میشه استخوانشو کاملا حس میکنم که از داخل فشار میده جفتمم قدامیه

جفت شما چیه؟شایدم چون پسره اینجوریه شایدم چون بارداری اولت هست نمیدونم دقیق

سلام عزیزم خوبی؟ اره ویزیت شدم. گف شکر خدا ازمایشا مشکلی نداره. اپکا و لنفوسیتم کلا قبول نداشت. گف ...

خوب خدا رو شکر که مشکلی نبوده. دیگه از این بابت خیالت راحته.مگر موقع انتقال آندومترت اوکی نبود ؟دارویی هم تجویز کرد؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم خوبی؟ اره ویزیت شدم. گف شکر خدا ازمایشا مشکلی نداره. اپکا و لنفوسیتم کلا قبول نداشت. گف ...

حضوری ویزیت شدی؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام. دوستان من ۳ روزه برون روی دارم و بیحالم. سرچ کردم نوشته اسهال تو ماه آخر بارداری طبیعیه! واقع ...

سلام عزیزم

حتما یه دکتر برو

من که چنین چیزی رو تجربه نکردم

شاید ویروس گوارشی گرفتی 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
نه تو صارم انجام دادم تو مام هنوز انجام ندادم تازه رفتم مام  یه سال صارم بودم نتیجه نگرفتم دک ...

انشالله اینجا نتیجه میگیری عزیزم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش