2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
من رویال ژلی  کلسیم E امگا فولیک اسید منیزیوم ایناجزتقویتیاست به جزداروهام هرکدوم ضرردار ...

فقط فولیک اسید رو ادامه بدین بقیه رو نخورین اگه احتمال یبوست دارین شبا یه ساشه منیزیوم بخورین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بهمن شرایط نداره کلا قانوناش روهواست همه چیوراحت میگیرن😁 دونفرودیدم که تخمک اهدایی گرفته بودن شوه ...

منم سابقا بهمن بودم با دکتر عارفی . ولی برای انتقال و تخمک کشی ما که کلی از من و همسرم امضا گرفتن و مدارک و حضور شوهر الزامی بود 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط فولیک اسید رو ادامه بدین بقیه رو نخورین اگه احتمال یبوست دارین شبا یه ساشه منیزیوم بخورین 

قرص منیزیوم دارم

وای چقدرتاکیدمیکردن ویتامین هاروادامه بدید🤕

خدایابه امیدخودت🌺
منم سابقا بهمن بودم با دکتر عارفی . ولی برای انتقال و تخمک کشی ما که کلی از من و همسرم امضا گرفتن و ...

براتخمک کشی امضامی خواد

ولی اهدایی نه

چون همسردونرموقع عمل میره امضامیده

خدایابه امیدخودت🌺
براتخمک کشی امضامی خواد ولی اهدایی نه چون همسردونرموقع عمل میره امضامیده

بلاخره وقتی شوهرش میاد اسپرم میده که باید خبر‌ دار بشه ،تخمک اهدایی خالی رو میخواد چیکار ؟

اون خانوما یکم اغراق کردن به نظرم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام من جنین فریز دارم شنبه انتقال میدم همزمانبا انتقال جنین انوکسا میده

من دفعات قبل با دکتر عارفی بودم چند روز قبل از انتقال آنوکسا رو شروع میکرد گفتم نکنه این دکتر فراموش کرده باشه