2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047188 بازدید | 684580 پست
فیروزه جون و بهار جون من ۴ ماه پیش سزارین کردم. بستگی به بدن خودتون و همچنین دکتری که عمل میکنه داره ...

سلام باران جون خوبی؟وای چقد خوشحالم که داری تجربه ی مامان شدنتو با بچه ها در میون میزاری🥺 عزیزم انشالله خدا دخترت رو برات نگه داره و عروس شدنشو ببینی ، انقد که همه باهات تو دوران بارداری حرص خوردیم واقعا ذوق کردم که به خوشی گذشت توروخدا وقتی معجزه ی قشنگ زندگیتو بغل میکنی برا منم دعا کن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها میشه لطفا راهنمایی کند من الان ۷ ماه میشه که موقعه پریودم چشمام ورم میکنه سرخ میشه و خارش داره اول ی چشمم بود بعد شد دوتا چشم و لبم کسی اینجوری شده؟هر دکتری میرم نمیفهمه از چیه شهرستانم دکتر خوب نداره 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
عزیزم خودت رو نترسون زن داداش من ۳ بار سزارین کرده بود سزارین سومی قشنگ روی زمین می نشست. بعد از سزا ...

مرسی قربونت برم اونو که خودم چند بسته خریدم میبرم باخودم اگه ندن هم خودم میزنم دفعات قبل نمیزدم بخاطر شیر دادن به بچه ولی خب دردم هم زیاد نبود اصلا

ایندفعه بنظر خودمم باید راحت‌تر باشه آخه بچه ای که ندارم میخوام اتاق خصوصی بگم بگیرن بگیرم فقط بخوابم

دفعات قبل اصلا نخوابیدم و استراحت نکردم بخاطر بچه

بچه هام می‌خوابیدن من بالاسرشون بیدار می‌نشستم چشمام اندازه گردو ورم میکرد😂مامانم هی میگفت بخواب میگفتم نه به فکر بچه بودم همش

سلام بچه ها یه سوال اینجا کسی بوده آی وی اف شده باشه و تخمکاش کیفیت نداشته باشه 

و چیکار کرده که با کیفیت شدن؟

من خرداد تخمک کشی کردم کلی فولیکول داشتم فقط دوتا تخمک ازم کشید تازه اونم گف بی کیفیتن که جنین تشکیل نشد

کسی شرایط منو داشته

لطفا بیاد بگه

و از تیر ماه شروع کردم قرص اوابوست-اینوفولیک-اوپتی وومن -قرص رویال ژل میخورم درصورتی که قبل تخمک کشی دکتر بهم هیچ کدوم از این قرص هارو نداده بود

پروردگارا همانطور که شب را مایه آرامش قرار دادی،قرار دلهای بی قرار ما باش.........خدایا تنها امیدم توئییییییییییییییی
سلام بچه ها یه سوال اینجا کسی بوده آی وی اف شده باشه و تخمکاش کیفیت نداشته باشه  و چیکار کرده ...

عزیزم من زیاد نمیدونم ولی همین که میگید دفعه قبل قرصی نداشتید و الان دارید قرص مصرف می‌کنید قطعا تاثیر داره

بله پنجشنبه روز ۱۱ سیکلم هست و پانکچر دارم از طرفی می خواستم حتما فرش انتقال بدم چون با فریز منفی می ...

در مورد ضخامت زیاد اطلاعات ندارم عزیزم اما تا جایی که می‌دونم ضخامت ۷ برای دیروز بد نبوده توی این دو روز هم حتما اضافه میشه نمیدونم چرا دکترت گفته کمه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بین سامانیه و هاشمیه  من بارداری اولمه میرم پیشش ولی میگن دستش سبکه و واسه سزارین خیلی خوبه زو ...

چند شنبه ها هست و چجوری نوبت میده؟میشه شماره شو بدید،تلفنی نوبت میده؟میشه راهنمایی کنید عزیزم

چندتا چندتا مریض میبینه؟شلوغ هست مطبش یا نه؟

سلام بچه ها یه سوال اینجا کسی بوده آی وی اف شده باشه و تخمکاش کیفیت نداشته باشه  و چیکار کرده ...

من اینجوری بودم و خوردن یا نخوردن مکمل اصلا تاثیری نداشت برام 

البته من اینجوری بودم ولی بودن کسایی که با خوردن مکمل یا با عوض کردن دارو نتیجه دیده باشن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
وای عزیزم اینجور میگید ترس ورم میداره 🙈منم دو قلو ام

کمی ترس طبیعیه ولی وقتی عمل شروع میشه و بچه هات دنیا میان به سلامتی، فراموش میکنی ترس رو. نوشتم که اصلا موقع عمل هیچی متوجه نمیشی. بعدش هم بهت مسکن میدند دردت قابل تحمله. من ایران نیستم. آلمان خیلی خوب زایمان طبیعی رو انجام میدند و مهارت زیادی دارند. حتی چند وقت پیش یه خانمی رو دیدم که دوقلوهاش رو طبیعی به دنیا آورده بود. ولی توی سزارین خیلی مهارت ندارند و البته بستگی به دکتر و بیمارستان داره. من کیسه آبم توی تعطیلات عید پاک پاره شد، وقتی رفتیم بیمارستان کلا دکتر نبود یه دکتر جایگزین آمد که خیلی جوون بود. اصلا کل تیم جراحی جوون بودند بین ۲۵ تا ۳۵ ساله. حتی اونجا از پرستار پرسیدم که دکتری که عملم کرده کی بوده، پرستار گفت نمی شناسه و کلا به ندرت میاد اینجا. از طرفی اینجا تنها مسکن بهم ایبوپروفن یا استامینیفون دادند. چون برش شکمم رو بزرگ و نا متقارن زده بود و خودم هم کمی حساس و ترسو هستم، یک ماه طول کشید تا خوب راه برم‌. از طرفی من از کل خانواده ام دورم و استرس و دل تنگی هم داشتم.

من اینجوری بودم و خوردن یا نخوردن مکمل اصلا تاثیری نداشت برام  البته من اینجوری بودم ولی بودن ...

بعد چی شد باردار شدید؟

پروردگارا همانطور که شب را مایه آرامش قرار دادی،قرار دلهای بی قرار ما باش.........خدایا تنها امیدم توئییییییییییییییی
سلام باران جون خوبی؟وای چقد خوشحالم که داری تجربه ی مامان شدنتو با بچه ها در میون میزاری🥺 عزیزم انش ...

سلام ماهیا جون، ممنون عزیزم. ان شااله که به زودی و سلامتی با یکی از این معجزه ها دلت شاد بشه و بیایی از تجربه هات برای همه تعریف کنی. خدا رو شکر دوستان این جمع همیشه بودند و دلداری میدادند، راهنمایی میکردند و دعا میکردند تا بلاخره دوران بارداریم به سلامتی تموم شد و دخترم رو سالم بغل کردم. واقعا به اون روزها که فکر میکنم فقط خدا رو شکر میکنم که با تمام سختی ها و اعصاب خوردی هاش  به سلامتی تموم شد.