2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
چیبگم قبلنا خوندم یه چیزایی شایدم همینجا شنیدم

از دکتر همسرت بپرس عزیزم

البته قبلش مولتی و تقویتی و رعایت کردن نکاتی مثل خنک نگه داشتن ب ی ض ه ها خیلی تاثیر خوبی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر سوره یاسین بخونم انشاالله که حاجت هر چهل نفر برآورده بشه ه ...

فاطمه هستم🥹

ماه بعد انتقال دارم🥲

خدا خیرت بده 🌹🌹

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود ، الّلهم صلّعلی محمدوآل محمدوعجّل فرجهم❤
سلام دوستان من شنبه انتقال جنین دارم دکترم برای من فقط قرص لتروزل ده تاو آمپول سینا الف چهار روز تجو ...

سلام عزیزم بله منم ماه قبل همین شرایط رو داشتم و انتقال دادم و الان مثبت. البته سینال اف مصرف نکردم. ضخامتم روز ۱۰ پریودیم دقیقا مثل شما ۸ و سه خطی بود 

بچهها من رفتم جنین شناس بیمارستان  بهمن دکتر حسینی جدا گفت.  پی جی اس اصلا انجام نده سالما رو ممکنه بگن ناسالم اصلانم اطمینانی نیست. گفت گلوتن نخور چهار ماه اولو گفتم نون نخورم پسچیبخورم  زدم نت دیدم زده این بیماری سلیاک که ممکنه خاموش باشه باعث سقط میشه بهم گفت مشکل گوارشی نداری گفتم نه گفت تراریخته نخور روغن زرت اینا.شیر نخور چون گاوا هورمونین  من تو انتقال خیلی خوردم ولی.  گفت من احتمال میدم ایمنی باشه گفتم اگه ایمنی  که من سرم و پردینوزول داشتم چرا بازم سقطشد. دیگه موندم چکار کنم گفتم تعیین سلامت میکنم دیگه تموم میشه   میخامبرم ایمونولوژی بگم همین ازمایش سلیاک هم اپکا هم لوپوس برام بنویسه  بچهها اپکا چیه که براش لنفوستراپی میکنن؟  نمیدونم چرا عارفی ننوشته برام.  فروتنم ننوشت. شوهرم میگه وقتی نتونن دلیل بگن اینجوری میگن وگرنه این همه ادم محصولات ترایخته میخورن ولی یادم رفت بپرسم شوهرم مشکل گوارشی داره تاثیر داره یانه.  گفتماز مایش کروموزومی دیگه بنویسین غیر کاریوتاپ  گفت الکی خرج نکن  ازمایش شوهرمو دید گفت جنیتانون خوبه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

شوهرم مورفولوژیش تو ابن سینا بادارو  دو مرکز امید 3و نیم دکتر حسینی ازمایش مرکز امید دید نکنه متوجه مورفولوژی کم نشد شوهرم میگه دو با س ونیم فرقی نداره.  چه قدر پیچیده است اخه  ناباروری باز ادم طبیعی حامله بشه یهچیزی گفت شوهرت ضعیف هست ولیاحتمال بارداری هست گفتم چهارده سال پس چرا نشده  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
فدات بشم عزیزم   خوب بودیما دوروز رفتیم شمال اومدیم  هممون عفونت روده گرفتیم وضعمون ...

الهی

ان شاءالله بهتربشید  

نه بهمن معکوس عمل میکنه دارومیگیری تاروزانتقال 

روزانتقال متوجه میشی که جنین پسرچندتاهست وچجوری هست

خدایابه امیدخودت🌺
آخه مگه تو دوره انتقال هم از پرگووریس استفاده میکنن؟

برا ضخامت رحم ک ب هیچی جواب نمیده بعضی وقتا با تحریک تخمک ضخامتم بالا میره

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

[QUOTE=304649487]ببخشید عزیزم این چ مشکلی رو ایجاد می کنه؟ من همه ازمایشارو دادم فقط کاریوتایپ رو ندادیم[/QUOTE

دقیق یادم نیس ی آزمایش دادیم که کل ژنها مورد بررسی قرار گرفت. برای ازدواج های فامیلی هست

خونرسانی از کجا متوجه شدند؟عزیزم پرگووریس ضخامتت چند شد؟

دکتر میگه خونرسانی نداره با سونو میگه کلا من غلظت خون دارم و ژنام هتروزیگوت و هموزیگوت هستش با سونو میگه اصلا خونی تو رحمت نیستش پی ار پی هم انجام دادم بعد دو روز گفتش ک خونه ک تزریق کردم اصلا حرکتی نداشته و لخته شده . با پرگووریس ی مقدار کم ضخامتم بالا میره

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بچه ها از حورا خبری نشد ؟ قرار بود امروز بی بی چک بزنه

سلام آلای گل

دیروز زدم عزیزم منفی بود

به شدت دردپریودی دارم ولی نمیشم

دوسه روز صبر کنم اگر پریود بشم چه بهتر اگر نه میرم دکترم 

خودم احتمال میدم پریود میشم،یه کم پیاده روی کنم بلکی باز بشه