2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
چرا کردم با پرگووریس ی کمی ضخامتم بالا رفتش ولی خونرسانی همچنان ضعیفه  بازم دلم ب پرگووریس خوش ...

آخه مگه تو دوره انتقال هم از پرگووریس استفاده میکنن؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
چرا کردم با پرگووریس ی کمی ضخامتم بالا رفتش ولی خونرسانی همچنان ضعیفه  بازم دلم ب پرگووریس خوش ...

خونرسانی از کجا متوجه شدند؟عزیزم پرگووریس ضخامتت چند شد؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مهتاب عزیزم تو این روزهایی که محتاج دعا هستم ممنون که بیادم بودی خدا بهترین هارو برات رقم بزنه ...

سلام فاطمه جان خوبی ؟بالاخره  برای صفرا چه تصمیمی گرفتی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 

از عاشورا تا اربعین ۴۰  زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی دوستان

۱_artin_arsen_artina✔️
2_ نیکاد✔️
۳_happygirls✔️
4_طوطططیا✔️
۵_alaae✔️
6_favali✔️
7_فردایی روشن✔️
۸_نیاز6973✔️
9_آناشید۹۹🖤🏴✔️  @آناشید۹۹ 🌹✔️🏴🖤
۱۰_marshmaloo
11_شطرنجی
۱۲_haniiiiijooon

13_نگار80✔️
14_roze_710
15_sarvesahi
16_mehremah
17_houra1400✔️
18_رادیس12✔️
19_گیسوگلابتونم
۲۰_یامنان
۲۱_عبدالواحد
۲۲_sarayyyyyy
۲۳_داداشمممم
۲۴_فطررس✔️
۲۵_nooshabehjoon✔️
26_ارکیدهابی
۲۷_ماهورجان
۲۸_ پونه۰۰✔️
۲۹_bahar2063 @bahar2063   🖤🏴✔️
30_خدایاتومیدانی
۳۱_س۱۳۶۷
32_آیدا128
33_پروانه۲۱  @پروانه21   ✔️🏴🖤
zohrehjafar i_34
35_گندمک۱۱
36_زین
Bahar2200_37
✔️asemaneabii_38
39_سحربانوو۶۸✔️
40_elahe_الهه✔️
41_ریحانه57
42_نهال6467
43_raaaaaz

44_ترگل_رض
45_baharrr7878✔️
46_asrin1372✔️
47_هدیه99
48_pariiiii73
49_saeideh61
50_ماهییا
51_اهسته
52_tamana366
53_ssssefat
54_رستاوراستین
55_سهیلا_جون✔️
56_تتهاترررررین✔️
۵۷_الا11543
۵۸_5golnarges
۵۹__بهاره_
60_ powerofLove
۶۱_leila193

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بله ی آزمایش دادیم که نشون میده هر دو ناقل هستیم.ش رابط خیلی سخته برامون دعا کنید

ببخشید عزیزم این چ مشکلی رو ایجاد می کنه؟ من همه ازمایشارو دادم فقط کاریوتایپ رو ندادیم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم عزیزم ان شالله امروز امپول Gcsf رو تزریق کردم فرداهم هاش سی جی  شکر خدا اندومترم شده بو ...

الحمدلله ان شاالله همه چی عالی پیش میره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها از حورا خبری نشد ؟ قرار بود امروز بی بی چک بزنه

سلام بچه امیدوارم حالتون خوب باشه من بالاخره سیکل پانکچرم شروع شده فردا تخمک کشی دارم هایپر شدم  امپولای ک گرفتم سینال اف بوده و ستروتاید.دیروز دوتا امپول دکاپتپیل هم بهم داد  بازو زیر جلدی تزریق شد دیشب ب نظرتون برای چی داده این امپول رو کسی میدونه.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
عزیزم والا من خراش رو مهر که لاپراهیسترو داشتم انجام دادم....  انتقالمم بهمن ماه بود یعنی فاصل ...

مرسی گلم منم تیرزایمان زود رس و کورتاژ شدم فک کنم تو کورتاژ رحمم خراش میدن نه یه دوستام میگفت ماه بعد اگه رفتی بگو برات خراش و پی ارپی و لیزر و چسب جنین بدن؛ گفتم اگه کورتاژ خراشه و لازم نیست دیگه خراش و انجام ندم فقط چسب و بزنم چون راه دکترم دوره نمیتونم هی برا پی ار پی و لیزر و اینا برم 

عزیزم چی مصرف کردی ک ضخامتت بالا رفت ؟

عزیزم استرادیول خارجی روزی ۶ عدد

و پماد واژینال استرومارین هم مصرف میکردم 

به اضافه اینکه لوبیا سبز رو‌تو‌برنامه غذاییم گذاشتم 

دوبارم‌ نشاسته با اب 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته 🏴🏴🏴🏴🏴🏴 ...

مهتاب عزیزم خیلی ازت ممنونم مهربان جان 

ان شاالله دعاهات درحق خودت و‌عزیزانت مستجاب بشه عزیزم 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤

سلام دوستان من شنبه انتقال جنین دارم دکترم برای من فقط قرص لتروزل ده تاو آمپول سینا الف چهار روز تجویز کرد ودیروز که رفتم ضخامت اندومترهشت سه خطی بود دکترم گفت دیگه هیچ دارویی مصرف نکن شنبه بیا برای انتقال جنین کسی بوده که این مراحل درمان را داشته باشه