2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
پیشنهاد میکنم یه وقت با دکتر ساغر صالح پور بگیرین. تخصص ویژه اش در سقط مکرره و واقعا انسان درستیه در ...

واقعاً سردرگم شدم من مشکل ناباروری ندارم خداروشکر حامله میشم ولی سقط میشن شنیدم گفتن دکتر عارفی و رزاقی در زمینه سقط مکرر بهترینند چندماه در تلاشم تا دیروز بالاخره وقت داند بهم شهریور چون از شهرستان میام واقعا واسم سخته میخوام پیش یک دکتر برم که دلسوزباشه و به مریض اهمیت بده چون تحمل یک سقط دیگه رو ندارم خیلی کلافه ام اگه قرار باشه عارفی هم وقت نزاره و بگه ای وی اف اومدیم و باردار شدم باز سقط شدن چه کنم من باید مشکل سقط مو بدونم این دکتر صالح پور نوبت دهیشون چطوری هست سخت نوبت میدن ؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام قشنگم ممنون خوبم بچه های گلت خوبن؟ من همچنان اندرخم کوچه ام     خدابخواددوروزدیگه

فدات بشم عزیزم 

خوب بودیما دوروز رفتیم شمال اومدیم  هممون عفونت روده گرفتیم وضعمون خرابه نمیدونم ازغدابوده یا آب استخر .  انشالله که همین دفعه گل پسری میادتودلت 😍😍راستی  جنیناتون پی جی دی شدن یا روز انتقال انجام میدن؟ 

عزیزم انوکسا ۶۰۰۰ بزنید  عرق کاسنی خون رو‌رقیق میکنه همیشه بخور  برای ضخامت رحم هم استرا ...

عزیزم کاسنی اگه اشتباه نکنم برا خانمها شاید خوب نباشه.... 

رو هورمونها تاثیر میذاره فکر کنم البته مطمئن نیستم برا همین بدون مشورت با دکتر نخورین.... 

اونم هر روز!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امروز روز ۱۳ انتقالم بود بی بی چک زدم منفی بود  از سه تا جنین حتی یکیشم نگرفته حالم خیلی بده ...

عزیزم میفهممت اما مطمئن باش بهترین زمان الان نبوده.... 

بهترینا تو بهترین زمان منتظرته عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واقعاً سردرگم شدم من مشکل ناباروری ندارم خداروشکر حامله میشم ولی سقط میشن شنیدم گفتن دکتر عارفی و رز ...

عزیزم دکتر فروتن هم مثل دکتر رزاقی هست من قبلا مریض دکتر رزاقی بودم بعدا که رفت اومدم پیش فروتن دیدم کلا روتین کارش مثل رزاقی هست

اره توصیه دکتر زرنانی بود امروز میرم دکتر واسم تزریق کنه  دعاکنید برام ان شالله با همین ای یو‌ ...

ان شاالله ان شاالله بحق امام حسین ع نتیجه بگیری و راحت بشی از دوا و دکتر😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم من داشتم....  + شدم...  ممکنه بی تاثیر نباشه اما آیتمهای دیگه مهمترن....  سل ...

خداروشکر عزیزم 

دکتر که میگه از نظر من همه چی خوبه بعضی وقتها هم شده علت ناشناخته اس 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
ان شاالله ان شاالله بحق امام حسین ع نتیجه بگیری و راحت بشی از دوا و دکتر😍

ممنونم عزیزم ان شالله امروز امپول Gcsf رو تزریق کردم فرداهم هاش سی جی 

شکر خدا اندومترم شده بود ۹ 

و چن تایی فولیکول ۱۹.۵و‌چن تایی ۱۸ و18.5 داشتم 

دکتر گفتم فردا صبح هاش سی جی رو بزنم و چهارشنبه ای یو‌ای 

توکل برخدای بزرگ 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤