2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
این برگه رضایت بیمارستان موقع عمل هم ازت امضا میگیره کلا یه جوری ازت رضایت نامه میگیرن که اگه هربلای ...

اینقدر از نزدیک و با جزئیات ندیده بودم تا حالا خودم😅

اتفاقا به شوهرمم گفتم،گفتم قبلا امضا کردی از اینا گفت نه من دو دفعه قبل فقط موقع ترخیصت یک برگه امضا کردم قبلش چیزی امضا نکردم

ولی این که منشی گفت خود شوهرت باید بیاد حضوری امضا کنه شوهرم یجوری شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخی چقد اذیت شدی عزیزم کاشکی خودت نری مطب همراه بره نوبت بگیره بعد نیم ساعت مونده به نوبتت زنگ بزنه ...

عزیزم رفته بودن تازه نوبت گرفته بودن اینجوری بود وضعیت خیلی مطب شلوغه خیلی بی نظمی الان اسم دکترو بگم باز خوب نیست ولی بنظر من که تمرکزش بیشتر روی عمل های زیبایی واژن و سفید کردن واژن  و سقط هست،پول خوبو از اونجا در میاره به بارداری زیاد اهمیت نمیده چون براش پول زیادی نداره،بشدت پولکیه

اخی چقد اذیت شدی عزیزم کاشکی خودت نری مطب همراه بره نوبت بگیره بعد نیم ساعت مونده به نوبتت زنگ بزنه ...

تازه این بنده خدا خودشم مریضه بعد از مطب داشت حال خودشم بد میشد سردرد شدید شد زود رفت خونشون استراحت کنه

سلام بچه ها خوبین  کسی از امپول (Gcsf)یا همون چسب جنین استفاده کرده و‌نتیجه دیده باشه  ب ...

من استفاده نکردم ولی دکتر زرنانی تو توصیه اش ب پزشکم نوشته ک استفاده بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها اگه از مشهد کسی هست منو واسه دکتر و بیمارستان خوب راهنمایی کنه من موندم واقعا مامان بچه هم ا ...

عزیزم دکتر من دکتر نایبی هستش و‌فقط بیمارستان رضوی عمل میکنه 

واینکه بسیار شلوغه و‌معطلی زیاد داره ولی دکتر حاذق ودانایی هستش والبته مهربان 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
اصلا اهمیت نمیده که این بچه حاصل ای وی اف هست!!خیلی ببخشید خنگه

دکتر نایبی خداییشش به مریضاش خیلی میرسه تا یک شب مریض میلینه طفلی ولی اول وقت واخر وقت رفتارش یه حوره 

بیمارستان رضوی بیمارستان خوبیه؟

عالیه بهترین بیمارستان مشهده مثلا 

من که قبلا چن بار عمل شدم خیلی خوب بود 

دکتر نایبی خداییشش به مریضاش خیلی میرسه تا یک شب مریض میلینه طفلی ولی اول وقت واخر وقت رفتارش یه حور ...

فقط کار بارداری انجام میدن یا کارای زیبایی هم انجام میدن؟بنظر خودم دکترایی که کارای زیبایی انجام میدن اصلا بدرد مراقبت و چکاپ بارداری نمیخورن