2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
@queen21722     عزیزم خوبی ؟ سونو رفتی؟

قربونت برم عزیزم که جویای احوالم شدید نه عزیزم نرفتم دکتری که میرم پیشش چنان بی مسئولیت هست که شنبه ما رو از ساعت۶تا۹شب توی مطب معطل گذاشت واسه فقط یک ویزیت بعدم سونوگرافی ها همه بسته شدن حالم خودمم اینقدر اونجا نشستم بشدت بد شد کمر درد و دل‌درد فقط میخواستم سریع برگردم خونه و دراز بکشم،خیلی دکتر بی فکری هست 

بعدم گفت خیلی وزن زیاد کردی و ورم کردی،ولی فشارم خوب بود،سونو داپلر رو نوشت برام با داروی تقویتی و و یک آزمایش ادرار ولی باورت میشه هنوز خستگی توی تنم هست و اصلا نمیتونم برم سونو هوا هم اینقدر گرمه واقعا فقط میخوام خدا توانش بهم بده که بتونم برم

با اسنپ میرم و میام واقعا سخته

روز شنبه هم تا رسیدم خونه ساعت۱۱ شب شد راننده اسنپ هم اینقدر وحشی رانندگی می‌کرد توی چاله و چوله خلاصه خیلی بد گذشت و هنوزم حالم خوش نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره یکبار شدم اما دکترم گفته بعد 2تا پریود تازه اینجا بعضیا میگن بعد 6ماه برم بهتره 🥴

شما کدوم شهرین !؟

امیدوارم بهترینها برات پیش بیاد عزیزم 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
@queen21722     عزیزم خوبی ؟ سونو رفتی؟

باورت میشه شنبه رفتم مطب برگه داده منشی دکتر که امضا کنم اگه مردم مسئولیتی به پاش نیست توش هم همه چیز رو قشنگ نوشته که نه خودم نه بیمارستان نه کادر درمان اگه بمیری مسئولیتی به گردن ما نیست واسه سزارین سوم،گفته شوهرم حضوری بره امضا کنه،به شوهرم گفتم اینقدر عصبانی شد گفت من امضا نمیکنم اگه بر اثر اشتباه اون خدایی نکرده بلایی سرت بیارن چی!؟ میگه امضا نمیکنم

میخوام دکترمو عوض کنم اما نمیدونم پیش کی برم کجا برم

امروز روز ۱۳ انتقالم بود بی بی چک زدم منفی بود 

از سه تا جنین حتی یکیشم نگرفته

حالم خیلی بده حال شوهرم از منم بدتره

خیلی دعا و نذر کردم اما خدا نخواست

دیگه هیچ وقت دعا نمیکنم😔😔😔

عزیزم انوکسا ۶۰۰۰ بزنید  عرق کاسنی خون رو‌رقیق میکنه همیشه بخور  برای ضخامت رحم هم استرا ...

انوکسا ۶۰۰۰ میزنم

استرادیول خارجی هم استفاده کردم

لوبیا سبز و شیر سویا و ...

ولی هیچ

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
قربونت برم عزیزم که جویای احوالم شدید نه عزیزم نرفتم دکتری که میرم پیشش چنان بی مسئولیت هست که شنبه ...

اخی چقد اذیت شدی عزیزم کاشکی خودت نری مطب همراه بره نوبت بگیره بعد نیم ساعت مونده به نوبتت زنگ بزنه شما بری دیگه توی ماه هشتم هستی سنگین شدی نشستن سخته

باورت میشه شنبه رفتم مطب برگه داده منشی دکتر که امضا کنم اگه مردم مسئولیتی به پاش نیست توش هم همه چی ...

این برگه رضایت بیمارستان موقع عمل هم ازت امضا میگیره کلا یه جوری ازت رضایت نامه میگیرن که اگه هربلایی خدایی نکرده سرت بیارن نتونی شکایت کنی 

سلام عزیز دلم خودت خوبی نی نیت خوبه.  نه عزیزم حل نشد و دیگه داره تموم میشه همه چی.

قربونت عزیزم.انشالله که هرچی خیر و صلاحته برات پیش بره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏