2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
هپی جان شما چسب رو روبازوتون زدین !؟  یک نوبت زدین واینکه خارجیشو استفاده کردین یا ایرانیش

گلم من نزدم سه تا دوستام ک مریض دکترم بودن زدم خودم تا حالا استفاده نکردم اما اینو میدونم بردن روز انتقال خود دکتر براشون زد اونا ای وی اف بودن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز روز پونزدهمم عزیزم این چه آمپولی هست؟ چرا دکتر من نداده بهم؟ میشه خودم برم بگیرم؟؟؟

اصولا دکترا بار اول انتقالت نمیدن مثلا دکتر من بار اول ب هیچ کس نمیده بار دوم براشون مینویسه خودت ب دکترت پیشنهاد ب برات بنویسه 

من پریود آخرم ۱۲ خرداد بود روز دوم رفتم گفت کیست عملکردی داری پریود بعدی بیا انشااله با پریودت دفع م ...

ان شاالله که بی بی مثبت باشه 😍😍😍🤲🤲🤲 به امید خدا پس پریود شدین سیکل رو شروع میکنی ؟ ان شاالله بهترین نتیجه رو بگیرین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من امروز روز پونزدهمم عزیزم این چه آمپولی هست؟ چرا دکتر من نداده بهم؟ میشه خودم برم بگیرم؟؟؟

عزیزم شما ای وی اف داری یا انتقال جنین هستی !؟

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
ممنونم گلم انشالله خودتم مامان شی با همین ای یو ای 🙏🙏چسب جنین و بزن حتما انشالله ک مثبت شی 

الاهی امین ان شالله با دعای شما 

اها ب من گفت بعد 2تا پریودی برم پیشش هنوز نرفتم ببینم چی میگه بهم 

یک بار که پریود شدین نشدین !؟

به نظرم بعد یک دوره هم میتونین اقدام کنین 

گلم من نزدم سه تا دوستام ک مریض دکترم بودن زدم خودم تا حالا استفاده نکردم اما اینو میدونم بردن روز ا ...

فک کردم خودتون استفاده کردین مگه نگفتین چسب و‌پی ارپی و‌لیزر !؟

آب زیاد بخور ورزش کن فکرکنم بادکش رحم و فیزیوتراپی هم خوب جواب بده

اینام امتحان کردم ولی انگار ن انگار

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم برا بعضیا انوکسان 4000 تجویز میشه برا بعضیام که شدت مشکلشون بالاست انوکسان 6000  در ضمن ...

من همه ی راه رفتم ولی انگار ن انگار

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من همه ی راه رفتم ولی انگار ن انگار

عزیزم انوکسا ۶۰۰۰ بزنید 

عرق کاسنی خون رو‌رقیق میکنه همیشه بخور 

برای ضخامت رحم هم استرادیول خارجی استفاده کنید 

من خودم ضخامتم دیر میره بالا ولی خارجی که مصرف کردم بهتر شدم 

لوبیا سبز رو‌تو‌غذاهاتون روزانه مصرف کنید 

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته 🏴🏴🏴🏴🏴🏴 ...

سلام مهتاب عزیزم تو این روزهایی که محتاج دعا هستم ممنون که بیادم بودی خدا بهترین هارو برات رقم بزنه عزیزم خدا نورچشمتو حفظ کنه🙏🙏🙏🫂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏