بچه ها یسوالی ذهنمو درگیر کرده ممنون میشم راهنماییم کنین
آنتی تی پی او من ۵۶۴بود و تیروییدم ۳.۶۴دکتر مرکز گفت چون زیر دو و نیم نیست باید دارو بخوری برام لووتروکسین نوشته دوز نیم یه روز درمیون. من دوز یک یاهمون صد خریدم گفتن نیست توبازارنصفشو میخورم..این از این
تازه اول اونی که تومرکز دارومینویسه چیزی نگفت اصلا
دارو تقویتی همسرمو نوشت برام گفت برو گفتم تیروئیدم جی گفت دارو لازم نیست گفتم بابا پزشک گفته باید دارو بنویسین که رفت با متخصص زنان مشورت کرد و نوشت.اگ نمیگفتم نمینوشتن🙄
حالا یه کاربر میگ من همه چیزم نرمال بوده فقط تی پی او سیصد و خورده ای بوده و عامل اصلی سقطم همینه.تازه سرم تهیه کرده آزاد حدود بیست و سه ملیون بعد مثبت شدن زده ولی میگفت دیر بوده قبل انتقال باید میزدم ولی مرکز چون سقط نداشتم ننوشتن برام و خووش آزاد تهیه کرده
من نگرانم میگم برامنم خیلی بالاست تیروئیدم .شوهرم میگ ببین اگ این باعث بشه که سقط بشی و بعد سقط بخوان سرم بدن اصلا نرو دنبالش بیخیال شو.
بچه ها من ج آزمایشم که گرفتم رفتمپذیرش نوبت بگیرم اتفاقی دکتر زنان رد میشد که ازمایشو نشون دادم گفت تیروئید بالای دو و نیم باشه باید دارو بخوری.منم وقتی با متخصص زنان دیگ همون مرکز نوبت ویزیت داشتم ازبس خودم یاد اوری کردم گفت باید دارو بخوری.درتعجبم اگ نمیگفتم چی؟!!
این آنتی تی پی او خیلی مهمه؟چرا پس از مشاوره ژنتیک پرسیدم گفت چیز خاصی نیست و معمولا از آزمایش هایی هست که میگن دوباده آزمایش بده .بااسترس و این مسائل میره بالا