2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا کمک ههمون کنه. ترس و وحشت گرفتم

عزیزم به جای ترس فقط باید استراحت کنی و انشاله سرکلاژ کنی که خیالت راحت تر باشه ، هر چی از الان بیشتر استراحت کنی بیشتر دراز بکشی آخرای برداری ایشاله راحت تری

اترین جان خدا شاهده که هرشب که یس میخونم به تو و هپی خیلی دعا میکنم انشالله که خدا بزودی دلت شاد کنه

قربونت بشم خواهر قشنگم 😘

الهی نتیجه ی زحمات واذیتات به موقه بزاره اغوشت جیگر گوشه هات.خدا میدونه منم الان دعام برای شمای بارداراس مخصوصا تو و الهه الانم که تهاترین و power

انشاالله همگی زایمان راحتی داشته باشین عزیزانم.

ممنونم که شما خواهرای مهربونم بفکرمین ❤️😘

من زنگ زدم گفت حضوری بیاین و اینکه گفت تا آخر شهریور ما نگه میداریم انقضا برا نهم این ماه بود 

عزیزم به خودتون استرس ندین یکی از دوستامون بعد چهار سال رفت جنینش رو انتقال بده هزینه شارژ 4 سال رو ازش گرفتن براش انتقال دادن.... 

یعنی تو اون مدت شارژ نکرده بود.... 

حالا شاید مراکز با هم روالشون متفاوت باشه اما معمولا نگه میدارن فقط موقع استفاده هزینه نگهداری ای پرداخت نشده رو ازتون میگیرن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم ازینکه اینقدر قشنگ توضیح دادی  ما نمی‌دونستم اینو و دکتر گفت برین فلان جا (که البته ...

مام دو سال قبل اینکه پامون به مرکز ناباروری باز بشه تو یه آزمایشگاه معتبر آز داده بودیم و ظاهرا همه چی گل و بلبل بود و برا همین الکی دو سال تخمکهای منو هدر دادن غافل از اینکه اصلا اسپرم مشکل اساسی داره.... 

متاسفانه ندونستن این نکات مهم میتونه کلی وقت و انرژی ماهارو هدر بده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باشه عزیزم زنگ میزنم بهشون ... من تیپ یک هستم و سالهاست انسولین میزنم ولی هورمونی من رو بهم ریخت و م ...

الان حضور ذهن ندارم اما فکر کنم متفورینم دارین تو سیکلتون یا برعکس بود الان یادم نمیاد..... 

دقیق یادم نمیاد.... 

ممنون آنا جون لاشه میگم دوفاستون مصرف زیادش خطرناکه؟؟آخه من باید بخورم پریود بشم وگرنه نخورم اصلا پ ...

عزیزم خوب هر دارویی عوارض داره اما خوب ماهایی که یه سری مشکل داریم برای کنترل مشکلمون دارو میگیریم.... 

مثلا منی که مشکل انعقادی داشتم مجبور بودم انوکسان بزنم.... 

مطمئنن عوارضش برا من کمتر از زمانی بود که نمیزدم و باردار میشدم.... 

چون اونطوری خطر جانی میتونست برا من داشته باشه و ریسک ترمبوز و لخته شدن خون و... داشت.... 

منم همینطور چندسال تو آزمایشگاه معمولی آزمایش داد همه چی گل وبلبل بود منم دلخوش فقط دارو و میخوردم و ...

برا مام دقیقا همینطور شد دو سال زمان و انرژی و پول و روح و روانمون برای آزمایشی که گل و بلبل بود هدر رفت....