2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
منم همینطور چندسال تو آزمایشگاه معمولی آزمایش داد همه چی گل وبلبل بود منم دلخوش فقط دارو و میخوردم و ...

واقعا 

ما که نمی‌دونیم میریم‌ دکتر باید راهنمایی کنه که اونم بیشتر دکترا فکر جیب و‌ پورسانت خودشونن😔 من هشت تا جنین داشتم ولی متاسفانه عرفان تا روز انتقال نمیگه گرید و کیفیت چجوریه .... شما مشکل همسرت چی بود؟. من همسرم مورفولوژیش پایین بود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم. هفته چندم متوجه شدید طول سرویکس کمه؟ و و هفته چندم سرکلاژ کردید با طول چند؟ اینکه استراحت کرد ...

عزیزم من سونو ان تی ۳۵ بود دکترم گفت حتی اکه طول هم خوب باشه بخاطر دوقلویی سرکلاژ میشی هفته پانزده سونو شدم طولم ۳۱ بود سرکلاژ شدم و استراحت 

سونو انومال ۱۸ هفته طولم ۳۲ بود هفته ۲۲ دچار درد و انقباض شدم که بیمارستان بستری شدم سونو گفت فانل شدی با اینکه طول سرویکس ۳۱ بود پساری هم گذاشت هفته ۲۶ هم که سونو شدم به شدت طول سرویکسم کم شده الان دیگه برای دستشویی هم بلند نمیشم استراحت مطلق مطلق

من ابن سیناالانم جنینام همونجاس فقط دکترمو عوض میکنم  

ممنونم که جواب دادین ان شاالله که اینبار مثبت بشه و دیگه از هر چی دوا و دکتره خلاص بشی من تازه رفتم مام دکتر اطرج ازمایش برای شوهرم نوشته اماهنوز انجامم ندادیم حرکت اسپرمش ضعیفه میترسم بادارو حل نشه و ماروهم بفرستن برای انتقال

واقعا  ما که نمی‌دونیم میریم‌ دکتر باید راهنمایی کنه که اونم بیشتر دکترا فکر جیب و‌ پورسانت خو ...

آره دکترا همشون پولکین الان به همسرم دارو ندادن کیفیت نداشت اسپرمش

به ماهم گرید نگفتن فاکتورهای انتقالو که گرفتم ببرم بیمه نوشته بود گرید b و c

مشکل مورفه داره سرعت کلاس آ هم پایینه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
آره دکترا همشون پولکین الان به همسرم دارو ندادن کیفیت نداشت اسپرمش به ماهم گرید نگفتن فاکتورهای انت ...

ایشالا که بزودی نتیجه بگیری شما هم .... منم میترسم روز انتقال دکتر بگه بی کیفیت یا هرچی... دیگه چاره ای ندارم جز اینکه به دکتر اعتماد کنم 

عزیزم. هفته چندم متوجه شدید طول سرویکس کمه؟ و و هفته چندم سرکلاژ کردید با طول چند؟ اینکه استراحت کرد ...

بنظرم هرچه زودتر سرکلاژ کن توی دو قلویی هفته های ۲۵ یا۲۶ بدلیل سنگین شدن طول سرویکس خیلی کم میشه 

من از اول حاملگی استراحت بودم فقط برای دستشویی بلند میشدم الان که از هفته ۲۶ دیگه برای دستشویی هم بلند نمیشم خیلی سخته ولی چاره نیست

من از اول بارداریم با مشکل بود و بزور رسوندمش تا همینجا هم ک رسوندم معجزه خدا بود رحم من تحمل و ...

اترین جان خدا شاهده که هرشب که یس میخونم به تو و هپی خیلی دعا میکنم انشالله که خدا بزودی دلت شاد کنه

ایشالا که بزودی نتیجه بگیری شما هم .... منم میترسم روز انتقال دکتر بگه بی کیفیت یا هرچی... دیگه چاره ...

ممنون همچنین شما نه این فکرارو نکن مثبت فکر کن انشاءالله با اولین انتقال مامانی❤️🤲

جنینای من موقع انتقال گفتن کیفیتش خوبه

برای من رشد نمیکنن چون اسپرم ضعیفه

همسرم نذاشت بهش تقویتی بدم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦