2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
کاش بیاد جواب بده

عزیزم سرویکس یا همون طول دهانه رحم تو ۱۳ هفته ۳۰ با توجه به اینکه دو قلو داری کمی نگران کننده است.اینم میگم که بترسی که به معنای واقعی کلمه استراحت کنی 

نمی دونم دکترت چی گفته ولی استراحت مطلق،پله اصلا

حمام هفته ای یکبار نشسته روی چهارپایه ای که در نشیمن گاهش در حد صندلی یا مبل باشه

منظورم این چهل پایه کوچیک نباشه

در حد ۵ دقیقه حمام کن بیا بیرون.

غذا درست نکن ظرف نشور پیاده روی نکن.

مورد رعایت کردن تغذیه ای نداره‌

باید با این عدد ۳۰ حداقل به هفته ۳۰ برسونی.

تو سونوهای بعدی اگه طول سرویکس پایین تر بیاد مثلا بشه۲۸ یا ۲۵ سرکلاژ می کنند من چون سرکلاژ نکردم اطلاعاتم دقیق نیست اگه همون ۳۰ بمونه وحتی بالاتر بره که نیازی به سرولاژ نداری.اهان نباید بشینی باید دراز بکشی وزیر پاهات بالشت بذاری حتی شبها که خوابی.

شادی صدام کنید
این از مهربونی و بزرگواری و لطف شماست که دنبال احوالات دوستان قدیمی هستین 🤩✔️ منم دوست دارم خبر ...

فدای مهربونیت برم من

الهی این دعاها بشن نوری که شبای تاریکت روشن کنن

واقعاً بعضی بچه ها کم لطفی میکنن.من الان خیلی دلم میخواد بدونم مامامحمد در چه حاله بچه س پسره یا دختر ؟

و دلواپس آزمایشش که توکسو مثبت بود هستم

کاش بچه‌ها اگه بدلایلی تغییر کاربری میدن با کاربری قبل یخبری خلاصه چند ماهی یبار بدن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سرویکس یا همون طول دهانه رحم تو ۱۳ هفته ۳۰ با توجه به اینکه دو قلو داری کمی نگران کننده است.ای ...

طول سرویکس معمولا اولین بار تو آن تی اندازه می گیرند اگه نرمال باشه مجدد تو انومالی اندازه می گیرند اگه در مرز یا زیر مرز باشه هر دو هفته یکبار می فرستند سونو که چک کنند.

از همون ۱۲ هفته تا حدود ۲۵ هفته فرصت هست که سرکلاژ انجام باشه تمامی این موارد البته به نظر پزشک تون بستگی داره

در مورد من با پروژسترون وامپول فمولایف واستراحت یه شکلی که برات توضیح دادم از انومالی تا آخر رو ی ۳۰ موند والبته چون رعایت کردم شد ۳۲ ممکنه پزشک شما درمان  داروی دیگه تجویز کنه

شادی صدام کنید
قربون معرفتت دوستم الهی بسلامتی دخترمون بغل بگیری و خبر زایمان راحت بزاری ودخترمون بچه ی آرومی بشه ...

الهی قربونت برم مهربونم   من مطمئنم به خاطر دعاهای دوستای خوبم مخصوصا شما تا اینجا رسوندم منم همیشه دعاگوت هستم و از ته دلم مطمئنم بهترین ها میخواد برات پیش بیاد   اتفاقا دیروز رفته بودم مطب سونو داشتم . منشیه دکترم میگفت تو به سلامت بارتو بزاری زمین من یه نفس راحت بکشم       

جمله ات سوالی؟

ببین تو پشتی که برات گذاشتم خلاصه نرم افزارهای نی نی بابان ونی نی پلاس ومراکز ناباروری وگروه هلی خانمای بارداری من دیگه الک کردم اینترنت سر طول دهانه رحم

این ها رعایت کنی روی ۳۰ می مونه وحتی بالاتر می ره رعایت کنی اره میاد پایین.

شادی صدام کنید
من باید یه سونو برم فعلا ک لکه بینی رو دارم استراحتم ولی حالمم بده هیچی نمیتونم بخورم امروز باز فک ک ...

انشاالله که به زودی شرایطت مساعد میشه تا حال دوران بارداری روهم ببری عزیزم.

ان الله مع العسر یسرا

قربون معرفتت دوستم الهی بسلامتی دخترمون بغل بگیری و خبر زایمان راحت بزاری ودخترمون بچه ی آرومی بشه ...

دهن سرویس شدن لایک داره

اره والله 

حالا خدا کنه بعدش بچه های خوبی باشن که بعدش سرویس نکنن😂😂

الهی قربونت برم مهربونم   من مطمئنم به خاطر دعاهای دوستای خوبم مخصوصا شما تا اینجا رسوندم منم ...

فدات بشم خواهر مهربونم

ببین تا تامنشی دکترم گ ا ی دی 😀

الهی به دلخوش همه تون زایمان کنین 🤲🤲دلخوشی شما دل منم شاد میشه 😘♥️ 

ممنون عزیزم. از هفته چند متوجه شدی طول سرویکست کمه؟ و هفته چندم سرکلاژ کردی کلا برام توضیح بده لطفا

گلم من چون قبلا یه سقط تو هفته ۱۶ داشتم از هفته ۹ طول سرویکسم چک شد و ۴۰ بود ، هر ۲ هفته یه بار سونوی شکمی شدم و چک شد تا هفته ۱۷ به ۳۳ رسید . همون هفته ۱۷ سونوی واژینال شدم و ۲۴ بود و فرداش سرکلاژ شدم. از اول بارداری تا اینجاش من استراحت نسبی بودم فقط غذا بعضی روزا میچختم بقیه روز رو دراز میکشیدم. عملش راحت بود و من با بیهوشی عمل شدم خیلی کوتاه بود . بعدشم خداروشکر درد و خونریزی نداشتم و فرداش مرخص شدم . یه ماه بعد از سرکلاژ انقباض و درد داشتم رفتم بیمارستان ۲ شب بستریم کرد و هفته بعدش پساری گذاشتم . دیروز سونوی شکمی شدم با وجود اینا طول سرویکسم ۲۴ بود . الانم استراحت مطلقم همچنان فقط تا سرویس بهداشتی میرم و موقع غذا خوردن توی تخت میشینم . حمام هم حدود ۱۰ روز تا یه هفته یه بار روی توالت فرنگی میشینم با آب ولرم سریع میشورم و میام بیرون . بازم سوالی داشتی بپرس