2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
ببین همه مراکز یسری مزایا دارن یسری معایب  مام و ابن سینا و ... معمولا خیلی شلوغن، من خودم تو ...

ممنون. من اون زمان ک شروع کردم تمام آزمایشات خودم و همسرم و.. شهر خودمون انجام دادم. حتی الان آزمایشات قبل انتقال 

بله متاسفانه ویزیت در عرض یکسال سه برابر شد 🙁 خودم جدیدا اونجا بودم. 

مطب خیلی آرامش بیشتری داره قطعا ولی خب اینکه هر کارمو بخام تو هر نقطه تهران انجام بدم واقعا سختم بود. 

ی مشکلی ک جدیدا مام پیدا کرده انبوه همراهان هست. مثلا ی خانوم با همسرش و خواهرش و مادرش و... میان مرکز و میان تو کلینیک ها میشینن به حرف زدن و سر و صدا 🙁 نمیدونم دقیقا چرا باید اینهمه آدم همراه مریض باشه.جمعیت آقایون توی کلینیک ها هم زیاد شده 🙁 من خودم تک و تنها میرم ومیام بدون هیچ مشکلی! قبلا ک کرونا بود خیلی آرامش بیشتری داشت. 

سرو صدا و همهمه و آلودگی صوتی کیفیت خدمات میاره پایین 

به منم انوکساوپروژسترون داده اگه جداجدابزنم مجبورم خودم بزنم عضلانی روچطورخودم بزنم من ایناروتوخو ...

سلام عزیزم خوبی 

انتقال دادی یا تو سیکل انتقالی؟

من پروژسترون صبح می رفتم درمانگاه می زد البته نه درمانگاه نه خونمون پله نداشت.انوکسا معمولا سه بعدازظهر می زدم.

پیش می اومد زمان زدن آمپول ها یکی دوساعت این ور اون ور شه ولی تا آخر بارداری همون ساعت ها می زدم.

البته پروژسترون قبل از ۳ ماه قطع کرد

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمای که انکوسا  دارند به سلامتی زایمان کنید ممکنه خون ریزی تون کمی بیشتر طول بکشه مثلا بیشتر از ۴۰ روز چون این آمپول خونتون رقیق می کنه معمولا دکتر دارو میده که قطع شه.

مورد دوم اینکه از ۳۵ هفته گوش به زنگ باشید هر نوع دردی جدی بگیرید وبرید بیمارستان .فسقلی های این نسل ماشاا...رسیده اند زودتر به دنیا میان.

شادی صدام کنید
خانما کسی بوده که توی اولین ویزیت توسط دکتر شهلا دانایی یعنی مشاورش سونو بشه  و براش همون مرحله ...

عزیزم من با دکتر دانایی چند بار ویزیت شدم ولی چون تو مرکز جهاد دانشگاهی بوده و اونجا کار گروهی دقیق یادم نیس ایشون چی نوشتن. ولی سونو رو خودشون انجام میدن اونجا. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای من استرس گرفتم یه بار تو عمل هیسترو پرسیدم گریداشون چیه گفت شارژ کردین گفتم ن آخه نمیدونستم نکنه ...

نگران نباش دختر ان شاالله ک نگه داشتن. تو جهاد من نمیدونستم اصلا جریان تمدید کردن برا فریز رو . برا انتقال دومم بیشتر از یک سال و خورده ای فاصله افتاد و وقتی میخواستم برم انتقال دوم تازه هزینه شارژ رو گرفتن. ینی بدون اینکه ما بگیم خودشون نگه داشته بودن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم خیلی سخت نگیر اما من شخصا توصیه میکنم پروژسترون رو موقعی بزنی که تحرکت بیشتره اما انوکسان رو و ...

ممنون وقت گذاشتی حواب دادی

دکتر گفت پروژسترون رو جوری تنظیم کن که بیوفته بین دوتا شیاف هات

دوساعت بعدش هم انوکسا رو زدم 

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 

از عاشورا تا اربعین ۴۰  زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی دوستان

۱_artin_arsen_artina✔️
2_ نیکاد✔️
۳_happygirls✔️
4_طوطططیا @طوطططیا‍  ✔️🖤🏴
۵_alaae  @alaae‍  �✔️🖤🏴
6_favali
7_فردایی روشن
۸_نیاز6973
9_آناشید۹۹
۱۰_marshmaloo
11_شطرنجی
۱۲_haniiiiijooon

13_نگار80✔️
14_roze_710
15_sarvesahi
16_mehremah
17_houra1400
18_رادیس12
19_گیسوگلابتونم
۲۰_یامنان
۲۱_عبدالواحد
۲۲_sarayyyyyy
۲۳_داداشمممم
۲۴_فطررس✔️
۲۵_nooshabehjoon✔️
26_ارکیدهابی
۲۷_ماهورجان
۲۸_ پونه۰۰✔️
۲۹_bahar2063
30_خدایاتومیدانی
۳۱_س۱۳۶۷
32_آیدا128
33_پروانه۲۱
zohrehjafar i_34
35_گندمک۱۱
36_زین
Bahar2200_37
asemaneabii_38
39_سحربانوو۶۸✔️
40_elahe_الهه
41_ریحانه57
42_نهال6467
43_raaaaaz

44_ترگل_رض
45_baharrr7878✔️
46_asrin1372✔️
47_هدیه99
48_pariiiii73
49_saeideh61
50_ماهییا
51_اهسته
52_tamana366
53_ssssefat
54_رستاوراستین
55_سهیلا_جون۱

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر سوره یاسین بخونم انشاالله که حاجت هر چهل نفر برآورده بشه هر کسی دوست داره اسمش رو برام بفرسته که به نیتش بخونم انشاالله حاجت هممون برآورده بشه.

۱) الهه ( الا ۱۱۵۴۳)
۲) پروانه ۲۱
۳) لیلا ( ملیکا ۵۸ )
۴) یا منان
۵) الهه ( elahe)
۶) فرزانه ( happygirls )
۷) سارا ( داداشم )
۸) فطررس
۹) خدایا تو میدانی
۱۰)  atrin_arsen_atrina
۱۱) alaae
۱۲) اناشید
۱۳) houra 1400
۱۴) ۸۶۳۱
۱۵) عبدالواحد
۱۶) آیدا ۱۲۸
۱۷) گندمک ۱۱
۱۸) منان
۱۹) bahar2063
۲۰) rose_710
۲۱) نیاز ۶۹۷۳
۲۲) نغمه ۹۹
۲۳) mahta 4476
۲۴) asemaneabi
۲۵) نهال ۶۴۶۷
۲۶) سحر بانوو ۶۸
۲۷) sarayyyyy
۲۸) مهتاب ۴۴۴
۲۹) س ۱۳۶۷
۳۰) سهاستاره
۳۱) bahar2200
۳۲) فردایی روشن
۳۳) برفاسمان
۳۴) gueen21722
۳۵) maryam_a
۳۶) یاس سفید
۳۷) nooshabejoon

سلام عزیزم انشالله الهی آمین.  طوطیا دوباره مثبت شد فکر کنم ۸ هفته سقط شد الان باز میخواد یه م ...

عزیزم من خوب در جریان مشکلت نیستم و مطمئنن خودت بهتر میتونی تصمیم بگیری.... 

صرفا در حد پیشنهاده.... 

اگه همدیگه رو دوست دارین و فقط به خاطر این قضیست، اسسپرم اهدایی میتونه یه راه حل براتون باشه البته در حد پیشنهاده بستگی به دیدگاه و اعتقاداتتونم داره..... 

یعنی اگه دوست داری حتما از تخمک خودت باشه این خودش یه راه حله.... 

بازم میگم عزیزم فقط در حد پیشنهاد و ارائه راه حل بود قصد جسارت ندارم و تصمیم نهایی با خودت و همسرته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞 **لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین عل ...

@یامنان جان جواب منم منفی شد.چهارمین باربود 😔😔 کاش وقتی خدانمیخواد که مادرشیم تحملشم میدادکه بتونیم این جواب منفی رو قبول کنیم چی بگم من به حکمت خدا ایمان دارم احتمالا صلاحم درهمینه خدا نمیخواد🥺،حالم خوب نیست برام دعا کنین خیلی روزای  سختیه واقعا یه ارامش خدایی میخوام ، کارم شده گریه کردن😭

ممنونمم مهتاب جان که دعام کردی ، انشالله که عاقبت به خیر وحاجت رواباشی وهرگز امیدت ناامید نشه  وخوش وخرم باشی  💕🙏🙏🙏

خدایاشکرت🤲🤍
ممنون. من اون زمان ک شروع کردم تمام آزمایشات خودم و همسرم و.. شهر خودمون انجام دادم. حتی الان آزمایش ...

آره واقعا کلافه کننده است

منم کلی آزمایش بردم جای خوب تهران هم انجام دادم یا تست اسپرم ولی گفتن باید تو مرکز ما مجدد انجام بشه اونجا هم آزاد... شاید هم حق دارنا ولی خب برای من سخت بود این مدل. من خیلی دوست داشتم دکتر در دسترس‌تری باشه 

الان مطب خیلی شلوغ نیست کاری هم داشته باشیم منشی سریع می‌پرسه از دکتر. سونو هم تو مطب داره 

واقعا مهم اینه خودت به حس اعتماد و آرامش با دکتر و فضای اونجا برسی 

من مراکز شلوغ بهم استرس مالی و غیر مالی میداد 

دوستان من پانکچر شدم و دکتر گفت باید یکی دو ماهی صبر کنم برای انتقال. سونو کرد گفت هنوز تخمدان به حالت طبیعی برنگشته و نباید باردار بشی و قرص جلوگیری داد ... می‌خوام ببینم صرفا برای باردار نشدن داده یا دلیل دیگه ای داشته.... من خیلی حالم با این قرص بد میشه و دو سه شب نخوردم ولی همش میگم نکنه باید بخورم