2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
نه هیچی ندادن خودشم که اصلا مقاومت میکنه به خوردن دارو میگم الکی پانکچر کردم فقط هورمون وارد بدنم ک ...

دی اف ای هم بزار بده. جنین داری

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
واقعیتش نتونستم خطشو بخونم فقط ی دونه gcsf رو خوندم نوشته. دوشنبه ان شاالله میبرم دکتر ببینم چی میگه

انشاالله خیره 

هرچی گفتن به منم اطلاع بده ممنونم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز دلم الهی به حق این روز شبا خدا برکت سلامتی ب خانواده ت وبرکت مادی معنوی به زندگیت بده خیل ...

آترین جانم خدا دل شکسته میخره 💔

من مطمئنم خدا سهمی از  مادر شدن رو برات کنار گذاشته و خیلی زود بهت عطا میکنه 🌹

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
نمیدونم دکتر خودمم اینجا شهرستان همینو گفت که مشکل کوروموزومی داره یا جنین ضعیفه بخاطر اسپرم نمیتونه ...

عزیزم از الان کلا فولیک اسید رو قطع کن و به جاش کوالی فول بخور

خانم ها این پیام منو حتما بخونید و اطلاع رسانی کنید 

جنین شناسم یه ازمایش ژنتیک واسم نوشت  برای دلیل سقط که این ازمایش نشون داد من یه ژن دارم که به جای اینکه فولیک اسید رو تو بدنم تبدیل به فولات کنه تبدیل به سم میکرده و دکتر گفت باعث سقط و خیلی وقتها تشکیل نشدن قلب میشه و باید به جای فولیک اسید کوالی فول بخورین 

حالا به نظرم نمیخواد این ازمایش رو همه بدین چون هم هزینه بر هست هم دوماهی جوابش طول میکشه 

فقط فولیک اسید نخورین یا اون ژن رو دارین یا ندارین به جاش کوالی فول بخورین

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 

از عاشورا تا اربعین زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی دوستان

۱_artin_arsen_artina۱✔️
2_ نیکاد @نیکاد   🖤✔️🏴
۳_happygirls
4_طوطططیا
۵_alaae
6_favali
7_فردایی روشن
۸_نیاز6973
9_آناشید۹۹
۱۰_marshmaloo
11_شطرنجی
۱۲_haniiiiijooon

13_نگار80 
14_roze_710
15_sarvesahi
16_mehremah
17_houra1400
18_رادیس12
19_گیسوگلابتونم
۲۰_یامنان
۲۱_عبدالواحد
۲۲_sarayyyyyy
۲۳_داداشمممم
۲۴_فطررس
۲۵_nooshabehjoon
26_ارکیدهابی
۲۷_ماهورجان
۲۸_ پونه۰۰
۲۹_bahar2063
30_خدایاتومیدانی
۳۱_س۱۳۶۷
32_آیدا128
33_پروانه۲۱
zohrehjafar i_34
35_گندمک۱۱
36_زین
Bahar2200_37
asemaneabii_38
39_سحربانوو۶۸
40_elahe_الهه
41_ریحانه57
42_نهال6467
43_raaaaaz

44_ترگل_رض
45_baharrr7878
46_asrin1372
47_هدیه99
48_pariiiii73
49_saeideh61
50_ماهییا
51_اهسته
52_tamana366

نماز استغفار توصیه ی آیت الله شاه آبادی (ره) برای فرزند دار شدن

کیفیت نماز، دو رکعت است مانند نماز صبح به نیت نماز استغفار .

در دو رکعت بعد از حمد، سوره قدر (انا انزلناه فی لیلة القدر) را می خوانی و بعد ۱۵ مرتبه میگویی استغفرالله.

به رکوع میروی و بعد از ذکر رکوع ۱۰ مرتبه می گویی استغفرالله

بعد از بلند شدن از رکوع ۱۰ مرتبه می‌گویی استغفرالله

در سجده اول بعد از ذکر سجده ۱۰ مرتبه می گویی استغفرالله

میشینی و بین دو سجده ۱۰ مرتبه می‌گویی استغفرالله

به سجده دوم می روی و بعد از ذکر سجده ۱۰ مرتبه می گویی استغفرالله

میشینی و ۱۰ مرتبه می گویی استغفرالله

و رکعت دوم را هم مانند رکعت اول میخوانی و سلام نماز را میدهی

منبع: مكارم الاخلاق، ص 328

.

پ . ن : ذکر \"استغفرالله\" تنها می‌باشد

من عزیزم کلا پاهام ورم داره از ببخشید باسن تا انگشتام قرمز هم شده یعنی انگاری خون زیاد باشه توی بدن ...

عزیزدلم حتما یا بیمارستان با یه دکتر یا ماما ویزیت بشین، یا با دکتر خودتون، 

ورم دست هم دارین؟ 

من عزیزم کلا پاهام ورم داره از ببخشید باسن تا انگشتام قرمز هم شده یعنی انگاری خون زیاد باشه توی بدن ...

توی کلاس های مراقبت بارداری می گفتن حتی اگه دستتون در حد اینکه انگشترهاتونو نتونیم استفاده کنین غیرطبیعیه

دعای فرزند دار شدن

۱-هر شب و هر روز صد مرتبه استغفار و یا فقط ۱۰۰ مرتبه قبل از نماز صبح

۲- مداومت بر بلند اذان گفتن در خانه

۳- امام صادق علیه السلام فرمودند زمانی که فرزند داری بر یکی از شما دیر شد بخواند: اللَّهُمَّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِینَ وَحِیداً وَحْشاً فَیَقْصُرَ شُکْرِی عَنْ تَفَکُّرِی بَلْ هَبْ لِی عَاقِبَةَ صِدْقٍ ذُکُوراً وَ إِنَاثاً آنَسُ بِهِمْ مِنَ الْوَحْشَةِ وَ أَسْکُنُ إِلَیْهِمْ مِنَ الْوَحْدَةِ وَ أَشْکُرُکَ عِنْدَ تَمَامِ النِّعْمَةِ یَا وَهَّابُ یَا عَظِیمُ یَا مُعَظَّمُ ثُمَّ أَعْطِنِی فِی کُلِّ عَافِیَةٍ شُکْراً حَتَّى تُبْلِغَنِی مِنْهَا رِضْوَانَکَ فِی صِدْقِ الْحَدِیثِ وَ أَدَاءِ الْأَمَانَةِ وَ وَفَاءٍ بِالْعَهْدِ

۴- درحال سجده بگو: رب هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ وَلِیّاً یَرِثُنِی/ رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء؛/ رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَأَنْتَ خیْرُ الوارِثینَ؛

۵- هر روز صبح و شب ۷۰ بار سبحان الله و بعد ۱۰ مرتبه استغفرالله سپس ۹ مرتبه سبحان الله و ۱ مرتبه استغفرالله سپس آیه ۱۰ تا ۱۲ سوره نوح: (( اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ إِنَّهُ كَانَ غَفَّارًا ﴿۱۰﴾يُرْسِلِ السَّمَاء عَلَيْكُم مِّدْرَارًا ﴿۱۱﴾وَيُمْدِدْكُمْ بِأَمْوَالٍ وَبَنِينَ وَيَجْعَل لَّكُمْ جَنَّاتٍ وَيَجْعَل لَّكُمْ أَنْهَارًا ﴿۱۲﴾))

۶- قبل از همبستری این آیات را بخوان (سوره انبیا ایه ۸۷ تا ۹۰ ): وَذَا النُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقْدِرَ عَلَيْهِ فَنَادَى فِي الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ ﴿۸۷﴾فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ ﴿۸۸﴾وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿۸۹﴾فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَوَهَبْنَا لَهُ يَحْيَى وَأَصْلَحْنَا لَهُ زَوْجَهُ إِنَّهُمْ كَانُوا يُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَيَدْعُونَنَا رَغَبًا وَرَهَبًا وَكَانُوا لَنَا خَاشِعِينَ ﴿۹۰﴾

_در هر وعده ی نماز اذان و اقامه بلند خوانده شود

منم عزیزم بعضی وقتا استخوان هاشو قشنگ فشار میده از داخل به شکمم دردم میاد باز مال شما دوتا هست خیلی ...

جاشون خیلی تنگ شده. خیلی داره بهم فشار میاد

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
اینو از کجا باید فهمید فاکتورش چیه منم ازمایشات عارفی دادم 

ببخشید من جواب میدم تو آزمایشهای ژنتیک  MTHFR A1298C:,

MTHFR C677T,

PAI-I 675 4G/5G

/APAI-I 844G5

V leiden

Prothrombin

از روی اینا برای من تشخیص مشکل داشتن گذاشتن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اره عزیزم امپول استرادیول بود  اره متاسفانه عوارض خیلی داره منم دوباره باید با امپول برم تو سی ...

طوطیا جان از من امپول استرادیول نبود .پچ استرادیول بود .یه چسب که از طریق پوست جذب میشه .سخت گیر میاد