2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047244 بازدید | 684583 پست
انشاالله خیره  هرچی گفتن به منم اطلاع بده ممنونم

چشم حتما

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم از الان کلا فولیک اسید رو قطع کن و به جاش کوالی فول بخور خانم ها این پیام منو حتما بخونید و ا ...

چه جالب احتمالا منم این مشکل رو دارم چون دکتر گفت آزمایش ها انعقادی سالم و از اول بهم گفت فولیک اسیدی ک تو باید بخوری با بقیه فرق داره اول فموبرا داد و بعد کوالی فول هنوزم کوالی فول میخورم و گفته ادامه بدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وزنت چنده ک دوتا چهار هزار میزنی ؟

الان۷۳ کیلو شدم.مگه به وزن مربوط میشه دوز انوکسا؟

مگه به شدت انعقادی بودن مربوط نمیشه؟

بعد یه سری آزمایش تخصصی داشتم هفته پیش، طبق جواب آزمایشات،اینطور برام تجویز کرد.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
اینو از کجا باید فهمید فاکتورش چیه منم ازمایشات عارفی دادم 

من  همین آزمایشات تورک آنا ر دادم و بعدش عارفی باز دوتا فاکتور دیگه انعقادی ر بهم نوشت.

آزمایشات انعقادی م هم جهش هرتیزیگوتی و هم هموزیگوتی  ر نشون داد.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم از الان کلا فولیک اسید رو قطع کن و به جاش کوالی فول بخور خانم ها این پیام منو حتما بخونید و ا ...

به من فولیک اسید ندادن ایندوتال اگ اشتباه نکنم دادن.حاوی فولیک اسید متاسفانه.

مام دی اف ای بالا بود موقع ایوی اف اومد ده.  باز سقط شد.  دارو چیخورد دی اف ایچندشد موقع ت ...

سلن پلاس

کیوتین پلاس

آل کارنتین مایع

ویتامین ای

ویتامین سی زینک دار

اینا هم خودمون انجام دادیم

عرق کاسنی

کمپرس یخ هر شب یک ربع

لباس تنگ ممنوع

آب گرم استخر آب داغ ممنوع

تعداد تخلیه اسپرم بیشتر

خرنوب

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

[QUOTE=303029593]مام دی اف ای بالا بود موقع ایوی اف اومد ده.  باز سقط شد.  دارو چیخورد دی اف ایچندشد موقع ت ...[/QUOT

امپول سینال اف دور ناف یادم رفت

سلن پلاس

کیوتین پلاس

آل کارنتین مایع

ویتامین ای

ویتامین سی زینک دار

اینا هم خودمون انجام دادیم

عرق کاسنی

کمپرس یخ هر شب یک ربع

لباس تنگ ممنوع

آب گرم استخر آب داغ ممنوع

تعداد تخلیه اسپرم بیشتر