2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047210 بازدید | 684581 پست
سلام دوستای عزیزم ببخشید تک تک اسم نمیبرم ممنون بفکرم بودید و پیگیر بودید من این مدت نی نی سایت نیوم ...

نیکاد جان  تو این سه بار قلب تشکیل شده ؟ 

بار دوم یادمه منفی شدی

دفعه اول قلب داشت؟

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
قربون دل شکسته ت نیکاد جان😭 الهی بحق امام حسین با معجزه الهی دلت شاد بشه  با چشمای اشکبار ...

قربونت برم عزیزم😭😭 الهی آمییین🤲 ممنون برا مهربونیت 

خیلی سخته همش سقط کردن بشه تجربت همش بری بیمارستان برا سقط 😭 تشکیل شدن قلب و بارداری سالم شده رویا و‌ آرزو برام 

راضیم به رضاش با خواست خدا نمیشه جنگید باید قبول کرد

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیکاد جان  تو این سه بار قلب تشکیل شده ؟  بار دوم یادمه منفی شدی  دفعه اول قلب داشت ...

نه کلا من قلب برام تشکیل نمیشه آره بار دوم منفی شدم

انتقال اول مثبت ولی قلب تشکیل نشد سقط و کورتاژ کردم

انتقال دوم منفی شدم

این انتقال سومم بود که بازم قلبش تشکیل نشد تازگی سقط کردم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نه کلا من قلب برام تشکیل نمیشه آره بار دوم منفی شدم انتقال اول مثبت ولی قلب تشکیل نشد سقط و کورتاژ ...

دکترتون کیه؟ کدوم مرکز هستید؟ ببخشید میپرسم مشکل از همسرتون هست یا خودتونم مشکلی دارید؟

دکترتون کیه؟ کدوم مرکز هستید؟ ببخشید میپرسم مشکل از همسرتون هست یا خودتونم مشکلی دارید؟

دکتر شیوا مرکز رویان

نه خواهش میکنم همسرم الیگواسپرمه مادرزادیه مشکلش

خودمم pco خفیف هستم

دکتر شیوا مرکز رویان نه خواهش میکنم همسرم الیگواسپرمه مادرزادیه مشکلش خودمم pco خفیف هستم

عزیزم میدونم روزای سختی رو میگذرونی ولی مطمئن باش خدا واست جبران میکنه

انشاالله به حق شش ماه امام حسین خدا واست معجزه کنه 

میتونی با همسرت به جنین اهدایی هم فکر کنید و در موردش تحقیق کنید.

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

امشب توی مسجد بودم و داشتن روضه علی اصغر رو میخوندن و من های های گریه میکردم و میگفتم خدا تو را به حق شش ماهه حسین منم صاحب فرزند کن همون موقع یه خانم کنارم نشسته بود یه بچه چند ماه داشت بغلش کرده بود بچه یهو اومد سمتم که بیاد بغلم منم بغلش کردم سرشو گذاشت رو شونم خوابید و منم اشک ریختم

از اون لحظه کلی حس خوب گرفتم میگم شاید نشونه ای باشه از سمت خدا

دو ای یو ای و سه انتقال منفی یه انتقال سه قلو منجر به سقط و ایست قلبی یه بارداری منجر به ایست قلبی ...

یا حسین 😭😭😭باز خداروشکر بعد از اینهمه سختی ولی بالاخره شد خداروشکرامشب اشکم بندنمیاد دعام کن خاهر 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞 **لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین عل ...

انشاالله به حق این شب عزیز حاجت روا بشی عزیزم 

ممنون که توی دعاهات به یادمون هستی انشاالله ثوابش چندین برابر به زندگیت برگرده عزیزم

امشب توی مسجد بودم و داشتن روضه علی اصغر رو میخوندن و من های های گریه میکردم و میگفتم خدا تو را به ح ...

عزیزممممم

نیت خیر کردی خیلی خوبه الهی همونی که میخوای بشه 

ان شا الله سال اینده سر بچه خودت روی شونه ته و براش لالایی میخونی

امشب توی مسجد بودم و داشتن روضه علی اصغر رو میخوندن و من های های گریه میکردم و میگفتم خدا تو را به ح ...

انشالا که خدا جوابه دله شکستتو بده خاهر نشونه خیلی خوبیه قربون علی اصغر برم !چقد این شبا دوس داشتم برم وهیعت چقد دوس داشتم برم روضه ولی نرفتم از نگاه سنگین بقیه بیزارم چقد این شبا حاله دلامون خرابه چقد شبای قشنگ و دلگیریه اشکم بند نمیاد این شبا نمیدونم به کدومشون متوسل بشم خیلی دلم گرفته 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
انشالا که خدا جوابه دله شکستتو بده خاهر نشونه خیلی خوبیه قربون علی اصغر برم !چقد این شبا دوس داشتم ب ...

ممنون عزیزم انشاالله خودتم هم به زودی حاجت روا بشی و نی نی بیاد به زندگیت دوباره رنگ بپاشه 

اون روز دیر نیست عزیزم بسپارش به خدا

دکتر شیوا مرکز رویان نه خواهش میکنم همسرم الیگواسپرمه مادرزادیه مشکلش خودمم pco خفیف هستم

کمی استراحت کن بعدا سر فرصت بهش فکر کن و با دکترهای دیگه هم مشورت کن

الهی خدا براتون هرچی خیره رقم بزنه

ممنون عزیزم انشاالله خودتم هم به زودی حاجت روا بشی و نی نی بیاد به زندگیت دوباره رنگ بپاشه  او ...

😭انشالا عزیزم