2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
چند کیلو بوده پسرت؟ دختر من ۲.۵ کیلو بود. دهنش اونقدر کوچولو بود که قدرت مکیدن سینه رو نداشت. الان ه ...

باران جون نوزاد کوچولوعه فکش خسته میشه .بنظرم خوبه.به دفعات میخورن ولی کم.چندوقتشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا عزیزم، انشالله ک تا الان درست شده باشه چیکار کردی درست شد رفتید؟  

هنوز تو بیابونیم🥲 بیابون منظورم منطقشه یه پارک هم نداره بشه استراحت کرد

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

هدیه ب خانوم ام البنین صلوات می فرستم ان شاءالله زودتر ماشینتون روبراه بشه و سلامت برسین

ممنون قشنگم ♥️🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنونم از محبتت باش چشم حتما.اللنم حالت عادی بخوره تو خونه چی انقدوحساس شدم میترسم یه چیزی بگم بخوره ...

والله من حالت عادی ندادم از اوناییم که اینجا گفتن پرسیدم همون روز نمونه رو گفتن بخوره دیگه باز خودت میدونی

فاطمه عکس خودت هست ؟  ماشاالله چقدر جونو و خوشگل  البته میدونستم سنت کمه اما ماشاالله فه ...

😁😁😁 عکس پروفایل هم خودمم عزیزم

قربونت برم من دی ماه وارد 25 سالگی میشم قشنگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه جان میرید کربلا؟یا مشهد؟

میریم شهرستان سمت مشهد عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم چقد بد زنگ میزدید امداد خودرو بیاد یهوچش شد برات صلوات میفرستم زود تر درست شه 

عشقم ماشین که تعمیرگاه بود منطقه ی خیلی خشکی بود

پناه بر خدا الان راه افتادیم ولی دعا کن هنوزم...

شوهرم میگه گاهی وقتا گاز نمیخوره انگار مثلا خاموشه 😐

ولی الان تو بیابونیم واقعا 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واییی خواهر دست رو دلم نزار که خونه از سال ۹۸تو این راهم اخرای اسفند بدونه وقفه ولی هیچی به هیچی ۴با ...

ایشالا این اخری مثبت میشه و همه سختی های این راهو یادت میره.

دکتر خودم عارفیه اما همسرمو ارجاع داد به جنتی، ما مطبش میرفتیم ولی عمل تو ابن سینا بود. عمل بدردبخوری هم نبود که

💚💖

دخترا امام رضا گفت این هفته سرم شلوغه شما نیاین حرم هفته ی بعد بیاین

دیگه اینجوری شد که ما حرم نمیریم 

الکی از دیشب ذوق داشتم 😐😂

ببخشید شرمندتون شدم حال شمارو هم متحول کردم

انشالله اگه سالم به شهرستان برسیم ، اونجا هستیم چند روزی موقع برگشت امام رضا بطلبه میرم حرم :)

1
5
10
15
20
25
30
35
40