2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
شوهرمن متاسفانه استرسی.از الان استرس روز تخمککشی داره میگ وایی ناشتا اونم تو مسیر چیکار کنیم.میدونم ...

همسرتون که نباید ناشتا باشه😊

نزارید استرسی بشه

البته تا یه حدی طبیعی هستش بدون نکرانی که نمیشه

به نظرم حتمااااا خودتون با همسرتون برید اتاق نمونه دهی اسپرم🙃از استرسشون کم میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاطمه شوهرم میگه این صیغه شدنش مورد داره چند سال دیگه میاد میگه من سهم ارث میخام ازت  زنت بودم& ...

وقتی مدت صیغه تمام بشه دیگه ارث و مهریه و اینا وجود نداره. اینا برای دوران صیغه است. ومعمولا رابط وجود داره که هیچ کدوم از طرفین هم دیگه رو نمیبینن که بشناسن

😂😂😂خیلی با حالی 😜😜

هپی جان اگه بدونی چ وضعیه 

یعنی استرسی که امروز سر خرابی ماشین شوهرم کشید تو این ده سال ناباروری نکشید

🥲😂

هنوزم درست نشده هوام انقد گرمه هلاک شدیم

توبیابون رسماً گیر کردیم 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

شوهرمن متاسفانه استرسی.از الان استرس روز تخمککشی داره میگ وایی ناشتا اونم تو مسیر چیکار کنیم.میدونم ...

عزیز دلم شرمنده که هیچی اطلاعات راجبش ندارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

از دیروز تو راهیم متاسفانه من همین که از خونمون حرکت کردم بیرون روی گرفتم گلاب به روتون 🥵🥴 هر جا س ...

وااااااااای فاطمه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدا خفت نکنه 🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی خووووب بووووود

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
هپی جان اگه بدونی چ وضعیه  یعنی استرسی که امروز سر خرابی ماشین شوهرم کشید تو این ده سال نابارو ...

وای انشالله ک زود درست شه تو این گرما خیلی بده ادمم استرسی میشه واقعا منم پارسال توراه کربلا نزدیک مهران ماشین خراب شد وای میخاستم گریه کنم تو گرما بی ابی 

هفته ای یه ۵۰هزار میخورم.توی بقیه داروهامم هست.خیلی اذیتم با خوردن کلسیم حسم میگ خارش هام بخاطر اونه ...

ویتامین دی خارش میاره من دو سه روزه بدنم میخاره بعدش قرمز میشه و زیر زانوهام همه بعد خارش ریخت بیرون و میخاره شوهرم میگه پشه کنده آخه برا اونم همینجوری شده ولی من بعد خارش ریخت بیرون فک میکنم برا داروهاس

وای انشالله ک زود درست شه تو این گرما خیلی بده ادمم استرسی میشه واقعا منم پارسال توراه کربلا نزدیک م ...

ممنون فداتشم

سعید روش نمیشه وگرنه میزنه زیر گریه 🥲 ماشین هم امانته برا همون میترسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وااااااااای فاطمه🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خدا خفت نکنه 🤣🤣🤣🤣🤣 خیلی خووووب بووووود

🙂😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واریکوسل دو کاناله چند ماه پیش عمل کرد همسرم تو ابن سینا. هیچ فرقی تو نتیجه آزمایشها نداشت. قبلا مور ...

واییی خواهر دست رو دلم نزار که خونه از سال ۹۸تو این راهم اخرای اسفند بدونه وقفه ولی هیچی به هیچی ۴بار انتقال دادم الانم ماه بعد برایه بار ۵ و اخرین بار انتقالمه برام دعا کن 

واریکوسلو تو ابن سینا چه جوری تشخیص دادن؟ 

منم تو ابن سینام دکترت کیه ؟

ایدا یه مساله الن یادم اومد البته برایه ما تاثیری نداشت ولی چند نفری که شوهرشون سالم بوده جواب داده براشوم پسرشون زیاد شده ۴۵ دقیقه یا یک ساعت قبل نمونه ی شوهرت بهش قهوه بده یه کاربر اینجا از ۴تا ۳تا پسر یکی دیگه از۱۲ تا ۶تا پسر داشت گفتم بگم انشالده برازه شما خوب باشه ادم هر کاری که فکر میکنه درصدوبالا میبره به نظرم باید انجام بده 

ممنون فداتشم سعید روش نمیشه وگرنه میزنه زیر گریه 🥲 ماشین هم امانته برا همون میترسه

هدیه ب خانوم ام البنین صلوات می فرستم ان شاءالله زودتر ماشینتون روبراه بشه و سلامت برسین

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

سلام دوستان 

ان شاءالله حال تک تکتون خوب باشه و امشب حاجت روا بشید .

ببخشید تک تک اسم نمیبرم. 

ممنون از دوستان که وقت گذاشتند و پیام دادند. 

من چون حال روحیم خوب نبود دیگه پاسخ ندادم اون روز به پیام هاتون، فرداش هم با مامانم الکی دعوا کردم 

باز عذاب وجدان این هم اضافه شد، فرداش از دلش دراوردم .

دیروز رفتم سونو گرافی و نوار قلب جنین گرفتن، الحمدالله حالش خوبه، فقط وزنش نسبت به قبل پیشرفت خوبی نداشته که متأسفانه علتش دندان درد بی موقع من هست در دو طرف صورتم که دکتر اجازه نداد درست کنم با ژل بیحسش میکنم اما موقت هست .

ولی باز الحمدالله که حالش خوبه، 

دخترا تو این شرایط خونم مورچه اومده از این قهوه ای ریزها، الان چند روزه در حال سم پاشی نقاط مختلف هستیم 

روز اول زدیم فکر کردم دیگه راحت شدم ، بعد از دو روز دیدم تو اشپزخانه روی تخت تو اتاق دم در مجدد هستند 

باز مجدد سم پاشی کردیم کم کم 

بدلیل بوش که برای من ضرر نداشته باشه،همسرم کم کم سم پاشی میکنه. 

امروز هم خودم سم زدم جند جایی که قبلا دیدم 

🤣🤣🤣🤣🤣🤔🤔🤔😅🤒🤒🤒

به همسرم میگم واقعا من با این اعصابم و فشار ها و شرایطی که الان داریم، علت مورچه اومدن چی بود دیگه 

خواست خدا چی بود که مورچه بیاد. 

من هم کلا از مورچه و ... ترس عجیبی دارم بطوری که از ترس فقط جیغ میکشم .