2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
عزیزم من پانزده هفته سرکلاژ شدم دو هفته استراحت مطلق بودم دستشویی فقط فرنگی میرفتم غذا هم خوابیده می ...

الهی خیر ببینی سحر جون ک اینارو گفتی🙏🏻

واقعا ممنون

پس ب نظرت سونو پیش پریناتالوژ برم کافیه دیگه؟ البته ب من گفتن مجدد باید طول سرویکس چک بشه

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم. کلاس‌ها کجا برگزار می‌شن؟

سلام عزیزدلم، توی دوران بارداری تقریبا از هفته ۲۴ ام شروع میشه ولی میشه زودتر یا دیرتر هم جلسات رو شرکت کرد، 

۸ جلسه بود تعدادشون، مرکز بهداشت منطقه مون مشخص کرد که کلاس ها کجا برگزار میشه، مراکز بهداشت میفرستن

دوستای مهربونم التماس و دعا دارم این روز وشبا♥️💗💓😘 واقعا مثل خر که تو گل گیر میکنه گیر کردم تو ت ...

دور از جونت عزیزم 

تا دوماه حالت همینطوره عزیزم انگار به در دیوار میزنی واسه راهه چاره وارد ماهه سوم که بشی ذهنت کم کم یاری تصمیم گیری بهت میده

ولی من پیشنهادم به عنوان یه دوست یا خواهر اینه یه سر بری مرکز مام ویزیت میشی چون با سونو میگن چندتا تخمک داری 

به من گفت و تا حالا کسی با سونو نگفته بود بهم

بعد با توجه به تشخیصشون تصمیم بگیر اگه گفتن میتونی که همون جا تخمک کشی کن اگه گفتن نمیشه دل بده به تخمک اهدایی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
😭😭فاطمه جون خالتو فراموش نکنیا😭 سفارشمو بکن به امام رضا ع . دلم خیییلی تنگشونه😭😭

الهی فاطمه قربونت بره عشق مهربونم ♥️

حتما ازشون میخوام شرایط رو محیا کنه بیای زیارت

الان تو مسیرم که برم مشهد نمیدونم کی طلبیده میشم فردا پسفردا...

چون با وانت داریم میریم سرعت ماشین کمه

وای دخترا من معذرت میخوام نباید میگفتم یه وقت فکر نکنید پز دادم یا هر چیزی مثل این !

شرمنده فقط هیجانی شدم

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

[QUOTE=302543249]سلام عزیز دلم خداروشکر فعلا که خوبم تا ببینم بعدا چی میشه  امیدوارم تا آخر خوب پیش بره 🙏😘❤️ ...[/QUOTE

ای جوونم الهی آمین یارب العالمین 🤲🧿

همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه عزیزجانم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه جان من و دخترمو خواهرمم یاد کن. اونم بنده خدا درگیر این جریانات ناباروری شده

🥺🤲

چشم عزیزم حتما 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایجونم بسلامتی عزیزم خدارا هزاران بار شکر که بسلامتی گذشت خیلی مواظب خودت نینی مون باش

سلام آترین عزیزم

امیدوارم خدا در بهترین زمان ممکن برات جبران کنه و هر روز حاله دلت بهتر بشه به حق صاحب این شب عزیز🤲

ممنون عزیزدلم، چشم حتما❣️

طوطیا. جان من شنیدم خیلیا با عرق گزنه و رازیانه جواب گرفتن.ورزشم عالی جواب میده .من یکی از اقوام خار ...

مرسی عزیزم حالا اینا هم امتحان میکنم 

انشاالله نتیجه بگیری 

رفتی تو سیکل حتما بیا بگو نتیجش رو بدونم ممنونم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
وای فاطمه دلم قیلی ویلی رفت امروز پر از حسادت و حساس شدم به امام رضا بگو شفیع بشه پیش خدا ،خدا به دل ...

فاطمه فدات بشه🥺🫂

الهی دلت اروم شه  و یهویی عازم حرم بشی چه کربلا چه مشهد

قربونت برم اینجوری نگو قلب خواهر کوچولوت میگیره ها🥺

ببخشید عزیزم نباید میگفتم شرمنده شدم حواسم به دلای پاکو مهربونتون نبود که بخاطر محرم و درمان نازک شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیز به سلامتی من خونریزیم بعد به هوش اومدن خیلی زیاد بود دکتر یه روز بستریم کرد. فرداش دیگه ...

سلام بهاره جون، خوبی الحمدلله؟

فرشته هات خوبن؟

خیلی ازت ممنونم ک اینارو گفتی❣️

الهی خیر ببینی

فدات بشم هزیزم. قلبم واقعا برای همه خانمهای منتطر اینجا میتپه. الهی هیچ کدوم از خانمها از لدت مادر ش ...

ای جوووونه دلم🌷

از بس قلبت مهربونه نازنین

ان شاءالله ب زودی برای خودت و حاجت روایی آرزوهات🤲🏻