2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
نه عزیزم اگه منفی بشه که هیچی،البته شهرها و توافق ها باهم فرق داره ولی اینجا و این دکتر که من رفتم ر ...

عه چه خوب راستش این روزا خیلی فک میکنم بهش دوست داشتم بپرسم مرسی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من بعد از آنومالی دیگه سونو نرفتم فقط یکبار هفته۲۰ توی مطب دکتر یه سونو کرد،الان میخواستم بپرس ...

عزیزم توی هفته ۳۰ تا ۳۲ یه سونو برای اندازه گیری وزن بچه و بررسی خونرسانی جفت و حجم مایع باید بری 

رادیس جان شما بچه نداری؟  یادمه تو تایپیکای قدیم سایت خیلی شمارو میدیدم

بله عزیزم بچه ندارم متاسفانه تابحال انتقالهام موفقیت آمیز نبوده 😔

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ان شاالله خدا بهترین راه رو جلوی پات میزاره و مامان یه نی نی ناز میشی❤️

ممنون کویین جان😍

انشالله همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه ♥️

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خواهش میکنم عزیزم هرچی خواستی بپرس

قوربونت برم باشه مرسی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیز دلم انشالله خطر رفع میشه اصلا استرس نداشته‌ باش  انشالله نینی سر موقع میاد تو اغوشت😍🩷

ان شاءالله فاطمه جون🤲🏻

با دعای تو مهربون

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
بله عزیزم بچه ندارم متاسفانه تابحال انتقالهام موفقیت آمیز نبوده 😔

اخ عزیزمم مرکزت کجاست 

قربونت ان شاالله هرچی خیره نصیبت بشه

☺️😚

دلم انقد روشن و گرمه :) مطمئنم خدا کمکم میکنه وگرنه این عشق و فکر رو‌ تو ذهنم نمینداخت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اون سونو واسه نفوذ جفت و اینا چیه پس؟کالر داپلر میگن فکر کنم

اره عزیزم داپلر هست همون وضعیت جفت بررسی کنن از نظر چسبندگی هم بررسی میشه 

خداخیرت بده که خودت انقد بفکر کوچولوی توی دلت هستی ❤️❤️

ان شاءالله فاطمه جون🤲🏻 با دعای تو مهربون

برای سلامتی شما و نینی قشنگت ایت الکرسی میخونم ♥️

جنسیت جوجو رو‌نگفت😍🩷🩵؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره عزیزم داپلر هست همون وضعیت جفت بررسی کنن از نظر چسبندگی هم بررسی میشه  خداخیرت بده که خودت ...

قربونت برم عزیزم خواهش میکنم وظیفمه امید یک خانواده هست این کوچولو❤️ببخشید اونم همون هفته۳۰تا ۳۲ انجام میشه؟

عزیزم انشالله که خیره فردا عملت راحت باشه کاشکی سرکلاژ میکنه همون موقع پساری هم برات بزاره عزیزم بنظ ...

ممنون سحرجون، خدا کمک کنه بهترین تصمیم و برام بگیرن

اگه شرایط جور باشه بهش پیشنهاد میدم ببینم قبول می کنه

امروز زنگ زدم محل کارم

گفتم دیگه نمی تونم بیام سرکار☹️

گفتن شما نیروی رسمی هستی اصلا نگران نباش هر وقت برگردی جات محفوظه

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️