2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047205 بازدید | 684581 پست
منم از همین میترسم خب در این صورت الان نمیتونم از سایت ثبت‌نام کنم چون مدرک تحصیلیم ناقصه

چند سالته 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیز دلم رابطی که من دارم ۱۰۰ میلیون پول میگیره تا نوزاد یک روزه بده یه جورایی غیر قانونی هست تا بت ...

آخه فاطمه اگه اینجوریه پس از رابط گرفتنی چه جوری شناسنامه اینا میگیرن ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یک ماهه ثبت نام کردن کسی هنوز زنگ نزده بهمون

خب من با شماها مقایسه میکنم فکر میکنم حضوری بهتره نمیدونم دیگه 🥲

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

شصت روزههه امکان نداره بابا مگه میشه  ولیمنطقه بامنطقه راست میگه فرق میکنه حتی پزیرششون من اول ...

اون خانمی که باهاش اشنا شدم بهم گفت از پیچ شمیرون اقدام کن

اصلا نمیدونم کجا هست 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

زود میتونی مدرکت رو بگیری. من یکی از اقوام دورمون مثل شما بود، سریع میخوند میرفت امتحان میداد. نگران ...

ممنون قشنگم😘🫶

اره اتفاقا رفته بودم برای ثبت‌نام مدرسه شرایطم رو به مدیر گفتم گفت کمکت میکنیم

ولی نظام قدیم بودم تا این اوکی بشه یکم زمان برد

احتمالا فردا راهی مشهد بشم دوباره برم پروندم رو بگیرم 🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شمارشو برات میفرستم ولی دلم باهاش نیست  چون قرار حضوری گذاشتم طفره رفت ... بعد میگه پیش پرداخ ...

زنگ زدم  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
یعنی میگی برم ادامه بدم؟ بخوام از رابط بچه بگیرم نیاز به پول دارم برای ادامه تحصیل ۱۲ ت ازم میگیرن ...

در مورد دیپلم از راه قانونی بری بهتره چون یه وقت بخوان عمق کارو در بیارن یه وقت خدایی نکرده سابقه ات خراب میشه کلا اعتماد نمیکنن 

به همه دادی شمارشو الان دیگه   میدونی اگه کاسه ای زیر نیم کاسش نبود طفره نمیرفت.  ولی ای ...

عه چه جالب...

اون رابط بهم گفت از نظر شناسنامه هم خیالت راحت باشه و...

نمیدونم راست و دروغشو

کاش کسی که گلستانی باشه باهاش هماهنگ کنه ازش سر در بیاره به ماهم اطلاع بده🤭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی میگی برم ادامه بدم؟ بخوام از رابط بچه بگیرم نیاز به پول دارم برای ادامه تحصیل ۱۲ ت ازم میگیرن ...

از رابط میگرفتی کارت راحتتر بود اما به قول خودت اونم پول زیاد میخواد 

بهم گفت تو مطب زایمان میکنه خانمه که درد سر نشه

بعد گفت یه صیغه نامه ی جعلی درست میکنم بهتون شناسنامه بدن 🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پرسیدم ازش گفت مطب هم میرم گفتم میخام ببینمت گفت باشه.  میدونی رز اینا صیغه میکنن با شوهر بعد اون دنیا میاد شناسنامه به اسم ما میخوره، گفت بعضی ها پنجاه میلیون میخان بعضی  هشتاد نود گفت سی سال تو اینکارم   

اون خانمی که باهاش اشنا شدم بهم گفت از پیچ شمیرون اقدام کن اصلا نمیدونم کجا هست 😂

تهرانه دیگه 

در مورد دیپلم از راه قانونی بری بهتره چون یه وقت بخوان عمق کارو در بیارن یه وقت خدایی نکرده سابقه ات ...

اره درست میگی 😘

من ۱۴ سالگی ازدواج کردم

اون موقع ها شوهرم خیلی بد دل و کوته فکر بود نزاشت ادامه بدم دیگه

برای همین حتی دیپلمم ندارم

ولی سر این موضوع انقد منت گذاشتم سرش😂 ک تو نذاشتی و اینا...

1
5
10
15
20
25
30
35
40