2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047240 بازدید | 684582 پست
شوهرت مشکل نداره تقویتی خوردید جفتتون ؟

نه مشکل نداره.

خودم خورده بودم، بله

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
خیلی هم ممنون از محبتت.خب یعنی با سینال تخمک خوب نداشتی؟پس چیکار کردی؟

داشتم ولی تعدادکم کیفیتم کم از ۱۵تا فولیکول حتا تخمک اخرم ۲تا منین که قابل انتقال نبود والبته نمیدونستم شوهرم مشکل داره تا جون  دارم دکترشو نفرین میکنم سره داداشمم همین بلا اوردن  بهم خوب جواب نداد ولی به خیلیا جواب داد با دکترم حرف زدم خارجی میداد سرسام اور هزینمم بالا میرفت حدودا ۱۴ ملیون در میومد امپولام در صورتی با سینال فوقش سه تومن اگرم میشد البته تامین اجتماعی 

خواهر حرف دکتر مردانو گوش نکن اونا تحرکو مشکل نمیدونن و میگن خوبه چون برایه میکرو مش‌کلی نداره تا جوابشو خودت ندیدی اعتماد نکن همونجوری سره ما رو کلاه گذاشت بعد رفتم میگم چرا اطلاع ندادی اخه یه سری خودم بودم گفت همه چیش عالللیه اصلا نیاز به تقویتی نداره همونم تو گوش شوهرم رفت نمیخورد در صورتی که برایه تعیین جنسیت خیلی مهمه چون میگن حرکت آ کم باشه پسر کم میشه من با اون همه تقویتی از ۵تا یکی پسر داشتم حالا فکر کن اگه نمیدادم ببخشید اینو هم میگم ولی من به شوهرمم اعتماد نداشتم خودم میرفتم حالا خوبه بار اخر کتبی جوابو گرفتم وگرنه اون میگفت مشکل از تو نمیگیره الانم میدونم واریکوسلو شایدم دی اف ای داشته باشه ولی زیر بار نمیره بره ازمایشو بده البته منم زیاد حساسش نمیکنم که میگن دلیله سقطمم هست برایه این این همه فک میزنم که حداقل بلایی که سره من اومد سره شما نیاد خواهشا رو ازمایشش تایید کن خودت ببینیش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داشتم ولی تعدادکم کیفیتم کم از ۱۵تا فولیکول حتا تخمک اخرم ۲تا منین که قابل انتقال نبود والبته نمیدون ...

خیلی ممنون عزیز دلم.مرکز به من گفت هر مدرکی میخوایین تحویل بدین اگ کپی لازم دترین بگیرین ما مدرک نمیدیم دستتون.حالا دارم میرم ببینم ج آزمایشو میدن کپی بگیرم.

عزیزم من ۹تا تخمک شکر خدا ۹تا جنین از ۴تا یه پسر انتقال دادمو منفی الان ۵تا دارم بدونه تعیین جنسیت&n ...

یعنی برا این ۵تا باقی مونده جدا باید هزینه بریزی براشون تا تعیین جنسیت کنن؟از اون ۴تا فقط یدونه پسر بود؟

انشاالله به سلامتی این دوران شیرین بگذره و سالم بغلشون کنی😍 شما بعداز مثبت شدن کی آزمایشات برای ...

مممنون عزیزم روز 19 انتقال سونو شدم ولی ازمایش بعد مثبت شدن ندادم 

رعناجون، شاید نوک سینه ات کوچیکه که نمیگیره. از نوک های پلاستیکی استفاده کن. من از همون اول استفاده ...

باران جون سلام، خوبی عزیزدلم؟ گل دخترمون چطوره؟

یه مدل گرفتم سیلیکونی هست، اصلا نشد استفاده کنم، 

نوک سینه ام پهن بود ولی الان خیلی بهتر شده، دنبال نوک سینه اندازه سر شیشه شیرش میگرده 🙄 امکانش هست برام عکس بفرستین 🧡

اگر نوکش کوچیک باشه نمیتونه خوب بخوره براش سخته سرنگ ۱۰ بگیر سرش رو که جای سوزن هست ببر .فقط بمونه ...

عزیزدلم مرسی از راهنماییت، نوک سینه ام بیرونه، منتهی نی نی تنبل تشریف داره، چون توی بیمارستان با شیشه خورده عادت کرده😐

خودم ۹۹ درصد همین احتمال میدم که از قرص برای همین پرسیدم کسایی که تجربه مصرفشو داشتن مثل من سینه درد ...

عزیزم من این قرصایی که میگی رو زیاد استفاده کردم ولی چون همیشه به طور طبیعی قبل پریود سینه هام درد داره نمیدونم برای تو به خاطر قرص‌ها هست یا نه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم من این قرصایی که میگی رو زیاد استفاده کردم ولی چون همیشه به طور طبیعی قبل پریود سینه هام درد د ...

سلام عزیزم

منم کم و بیش درد و همیشه قبل پریودی داشتم ولی این سری خیلی فرق میکنه در حدی که دولا راست میشم یا تو خواب این دست اون دست میشم درد میگیره اذیت میشم

سلام عزیزم منم کم و بیش درد و همیشه قبل پریودی داشتم ولی این سری خیلی فرق میکنه در حدی که دولا راست ...

شاید به خاطر اینه که داروها هورمونارو فعال‌تر کرده ،اینم نشونه خوبیه حتما تاثیر گذاشته که اینجوری شده 

انشالله بهترینا برات رقم‌ بخوره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزدلم مرسی از راهنماییت، نوک سینه ام بیرونه، منتهی نی نی تنبل تشریف داره، چون توی بیمارستان با شیش ...

بله شیشه راحت تر میاد دهنش

ولی مقاومت کن .گشنه که بشه میخوره.هرچی مک بزنه فکش قوی میشه شیر شما هم بیشتر میشه