2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
دیپلم مطمعنی واقعیت من مدارک تحصیلیم گم شده تو حالا ثبت نام کن من نزاشتم اصلا مدرکو توسایت ولی زنگو ...

سوالاش چطوری بود؟ مثلا چندتا سوال؟ 

سعید حوصله ی این چیزا رو نداره میترسم خراب کنه

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دیپلم مطمعنی واقعیت من مدارک تحصیلیم گم شده تو حالا ثبت نام کن من نزاشتم اصلا مدرکو توسایت ولی زنگو ...

نمیدونم ماکه حضوری رفتیم سوال اول پرسید دیپلم داری گفتم ن گفت برو دیپلم بگیر بعد بیا

دید ناراحت شدم ، گفت حتی یه واحد هم پاس کنی میتونی بیای ثبت‌نام کنی

اخه شنیدم حضوری زودتر پیگیری میکنن منم حضوری رفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم تو شرایط عالی هم احتمال وقوع بارداری بیست سی درصد بیشتر نیست. از اینکه از وجود خودتونم بچ ...

🥲 من ناراحتیم از انتقال منفیم نیست ، ناراحت اینم چرا جنین نداشتم چرا محو میشدن

اون بکنار در کل از ای وی اف خوشم نمیومد این چندبار هم بخاطر همسرم انجام دادم 

همینکه گفت فرزند خوانده رو هوا حرفشو زدم 

امیدوارم هیچوقت از کارم پیشمون نشم

می‌دونی پولمون کمه همونم خرج دکتر میشد این چندسال میتونستم جور دیگه ای زندگی کنم ولی همش صرف دکتر شد

مخصوصا انتقال اولم ک واقعا نداشتیم یادمه یکبار برای ۲۰۰ هزار تومان زنو شوهر گریه میکردیم نداشتیم راه قرض هم نبود

باید دارو برای پانچر میگرفتم

اما گذشت...

دوست ندارم اون روز ها تکرار بشه برای همین ترسیده شدم

ولی خب اقدام هم نداریم🥺 میترسم ...

نمیدونم چرا ولی از بارداری طبیعی میترسم اگه خدایی نکرده مشکل داشته باشه چی؟؟

اخه مادرشوهرم یه دختر به دنیا اورد مشکل داشت بعد۶ ماه فوت کرد

میترسم ارثی باشه ...

هرچند کاریوتایپ سعید سالم بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی عجیبه که دلیلشم توضیح نمیدن بهت که بدونی،انشاالله اون اتفاق خوبی که دلت میخواد برات رقم بخوره ع ...

مرسی قشنگم ♥️🥰

انشالله که بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ♥️😘🩷

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام شکمی ۳۱ بود

تنهایی جان سونو شکمی هم دقیق نیست. حتما زودتر پیش یه دکتر خوب برو تا کامل شرایطت رو بررسی کنه.

من تو ان تی ۳۲ بودم تو آنومالی شدم ۲۹. هر دو هم سونو واژینال بود. دکتر گفت چون دو قلویی پیشنهاد سرکلاژ بهت میدم.

ولی به قول بچه ها شما هم با وجود اون همه استراحت ۳۱ بودی و هم اینکه سونو شکمی بوده و عدد خیلی دقیق نیست

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
تنهایی جان سونو شکمی هم دقیق نیست. حتما زودتر پیش یه دکتر خوب برو تا کامل شرایطت رو بررسی کنه. من ت ...

خب الان تو سونو نوشته قسمت تحتانی جفت فعلا دهانه رحم را پوشانده بعد من برم سونو واژینال خطرناک نیست از این میترسم با یه دکتر دیگه مشورت کردم گفت تا یه ماه دیگه صبر کن بعد واژینال بده

من وارد نیستم ولی میگن جفت خودشو کم کم بالا میکشه با افزایش سن باردادی ولی حتما به دکترت بگو و پیگیر ...

اره ددکتر هم گفته برا جفت ک میچرخه فقط استراحت کنه تا جواب آزمایش حاضرنشده مطب هم نیاد داروهاروهم کم کنه هفته سه روز آمپول بزنه و شب یه شیاف حالا شنبه خودم برم ببینم چی میگه شاید خودش سونو واژینال کنه ولی برا همین جفت پایین و همون قسمت جفت هم هماتوم داره میترسم بازم برا یه پریناتولوژی گفتن بچه ها وقت گرفتم ک قبلا پیش دوتا شون رفتم ک از بهترین ها مشهدن اولی بعد دوتا سقط گفت چرا اومدی پیش من گفت سقط مکرر داشتم به زور خودم چندتا آزمایش انعقادی نوشت  ک اونم یه خانومه اونجا بود گفت بگو برات بنویسه یکی دیگه هم ک شاگرد همین دکتر بود رفتم پیشش گفت برو باردار شدی بیا بهت آمپول بدم چندماه بزن بعد قطع کن ن دارویی ن آزمایشی هیچی 

سلام قبول باشه عزیزم همه منتظرا رو دعا کن عزیزم باردار رو هم همینطور   همه مریضا رو دعا ک ...

اگه لایق باشم دعا کردم برات عزیزم انشالله سالم و سلامت باشی زیر سایه امام حسین

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
منم بستنی و خوراکی های بیرونو گذاشتم کنار.راستش هرچی به ذهنم‌بیاد انجام میدم.ولی همه چیو که بلد نیست ...

عزیزم اشکالی نداره اگه سریجات هم بخوری چون بالاخره بدن به همه چی نیاز داره غذاهای برنجی قوت غالب ما ایرانی هاست حذفش کنیم چی بخوریم؟

باید هر وقت سردیجات خوردی بعدش مصلحش رو بخوری مثلا اگه خیار تو برنامه روزانت هست خرما و کشمش هم باشه من خودم سعی میکنم مقدار غذاهای گرمی که در طول روز میخورم از غذاهای سرد بیشتر باشه همین باعث غلبه ی گرمی بر سردی میشه

هر روز ارده شیره ، عسل سیاهدونه ، دو سه تا خرما و گردو میخورم حالا در کنارش ماست سالاد میوه های تابستونی که همشون سردن هم میخورم اما کمتر

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
خب الان تو سونو نوشته قسمت تحتانی جفت فعلا دهانه رحم را پوشانده بعد من برم سونو واژینال خطرناک نیست ...

نمیدونم عزیز، ما که متخصص نیستیم ولی چون تو این چندماه به خاطر سرویکس بچه ها به مشکلات زیادی خوردن همه نگرانند و توصیه میکنند پیش دکتر متخصص این حوزه بری که خیال خودت و ما راحت باشه.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
قربونت برم رعنا جون😍 به گل پسری بگو برا فاطمه کوچولو دعا کنه☺️🤭  الکی مثلا خیلی کوچولو ام ...

عزیزدلم 😍 چشم به نی نی میگم 😘

نه اینطوری نیست، وقتی بچه از اول تو یه خانواده باشه، اینقد مهرش به دل میشینه که هیچ کس یادش نمیاد این طفل معصوم بچه زیستی نبوده 🌿💚🌱