2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
چطور اینو گفته عزیزم.‌از دکتر دیگه سوال کنید حتما. جفت رو دهانه رحمه نیاز به استراحت مطلقه. دلدرد کم ...

از سونو آمدم لکه بینی افتادم الآنم دل درد شدم نمیدونم از فشار سونو بود یا استرس برا سونو داشتم 

همیشه بعد انجام سونو لک میبینم ک باز فکرم درگیر بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره گفت استراحت مطلق تا شنبه ک جواب آزمایش حاضرشه برم پیشش باهاش صحبت کنم خودم

خانم برادرم طفلی این اخرا پاشو روز زمین میزاشت درد زیاد داشت. کلا خوابیده بود طفلک.‌جفتش خیلی پایین بود. اما خدا را شکر بچه اش سالم به دنیا اومد. انشاالله شما هم سلامت بغلش کنی

از سونو آمدم لکه بینی افتادم الآنم دل درد شدم نمیدونم از فشار سونو بود یا استرس برا سونو داشتم  ...

چون تو خونه خستی همیشه اما برای سونو بیرون رفتی تو ماشین حرکت که میکنه ضربه میزنه. کلا استراحت نداشتی به اون خاطره نگران مباش

اره رفتم خوب بود شکر خدا فقط یه مشکلات هست  هماتوم جفت پایین سرویکس ۳۱

خداروشکر که خوب بوده

جفت طبیعیه اوایل پایین کم کم خودش رو میکشه بالا

هماتوم هم انشاالله جذب میشه

میمونه سرویکس که انشاالله اونم به زودی سرکلاژ کن که خیالمون راحت بشه

خداروشکر که خوب بوده جفت طبیعیه اوایل پایین کم کم خودش رو میکشه بالا هماتوم هم انشاالله جذب میشه ...

میترسم دکتر بگه نمیخاد آخه برا خواهرم ۳۲ بود انجام ندادن با یه دکتر دیگه مشورت کردم گفت هفده هفته واژینال سونو بده سرویکس واژینال دقیقتره 

آخی عزیزم به سلامتی 💜 مگه ضربان قلب و جنسیت ربطی به هم دارن؟

جنسیت برام مهم نیست واقعا ولی قلبن دختر دوست داشتم همیشه بازم هرچی خدا صلاح میدونه فقط سلامت به دنیا اومدنش برام مهم و بس 

منم حاضرم بزنم ولی دکتر کم کرد میترسم کاری بشه خدای نکرده قلبش ۱۷۲ تا میزد دخمله به نظرت

عزیزم بسلامتی.من راستش تو یونو هام تعداد ضربانو نمیگفتن.بلا دور باشه ان سا الله چرا اتفاقی بیفته برامن خونریزیم زیاد بود اخه