2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047181 بازدید | 684580 پست
شوهرت مشکل داره؟   سیستمی ثبت نام کن گلم  برامنم دعا کن بدن بهم تو سنی نداری وقتی گرفتی بر ...

اره گلم همسرم مشکل داشت

خودمم تیروئید دارم جدیدا هم پی سی یو شدم 

اخه فرقی نداره مدارکم کامل نیست یکی از قانون هاش اینه دیپلم داشته باشی که من ندارم اول باید ادامه تحصیل بدم

رفتم اموزش پرورش درخواست تطبیق دادم هنوز اوکی نشده 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها من خانمی که بهم تخمک اهدا کرد تخمک های خوبی داد ۱۸تا تخمک ۱۸تا جنین شد خودشم یه پسر سالم و خو ...

منم اهدایی گرفتم ۸تا تخمک داشت ۴ تا جنین تشکیل شد ، اهداکننده ۲۵ سالش بود و ۳تا بچه داشت خیلی خودش از کیفیتش و تعدادش تعریف می‌کرد ولی تعداد کم شد ، 

من دوهفته اس انتقال دادم خداروشکر فعلا مثبت شدم ۳هفته دیگه گفت برم سونو . 

تعدادی خیلی خوب بوده عجیبه برام منفی میشین.

همزمان با منم یکی دیگه اهدایی گرفته بود  چون تعیین جنسیت بود کلا ۵ تا تخمک بود ی جنین تشکیل شده بود همون یکی هم مثبت شده بود.

دکترتون برای انتقال چی بهتون داد؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فاطمه خانم دیگه من باید بیام کتکت بزنما. من نمیدونم این پوچ را از کجات در اوردی. پوچ چیه. باید خودتم ...

ناامید چرا ؟ دیگه دوست ندارم برم تو انتقال و پانچر وقتی از یه راه دیگه میتونم مادر بشم

چه فرقی داره خودم زایمان کنم یا یه کودک رو به زندگی برگردونم

میگم پوچ چون از ۱۲ تا جنین کلا تونستم از ۳ تا استفاده کنم از فریز در نمیومدن اون ۳ تا هم کامپکت شدن

مشکل ایمنی هم نداشتیم...

رحمم که کاملا خوب بود برای انتقال ...

همیشه که انتقال داشتم میگفتم خدایا راضی ام به رضای تو به صلاحمه مثبت کن صلاحم نیست منفی

منفی هم میشدم زیاد بیتابی نمیکردم 

ولی نمیدونم چه سریه از وقتی پیگیر فرزند خوانده شدم خیلی حالم بده و بیتابم همش از خدا و ائمه میخوام کارامو اوکی کنن بتونم از این طریق مادر بشم

البته  وقتی مادرپدرم جدا شدن شد یکی از ارزوهام که فرزند خوانده بگیرم

اون موقع نمیدونستم که به مشکل میخورم مجرد بودم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ناامید چرا ؟ دیگه دوست ندارم برم تو انتقال و پانچر وقتی از یه راه دیگه میتونم مادر بشم چه فرقی داره ...

فاطمه جون عزیزدلم خیلی از افراد رو دیدم که بعد از به سرپرستی گرفتن یه کودک معصوم، بعد خودشون هم باردار شدن 🙂 انشااله که زود زود با یه نی نی سرتون حسابی شلوغ میشه 

💔🥺 یه کلیپ بود بچه رو تو مشبا دسته دار کردن گذاشته بودن یه جایی ( کلیپ رو من ندیدم سعید دیده) 

حکمتش رو شکر یکی زایمان می‌کنه بچه رو میزاره بیرون

یکی مثل ما در آرزوی بچه ایم

به سعید میگم چرا از اون بچه ها ما تو خیابون نمیبینم که برداریم چرا باید فیلمشو ببینیم🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه جون عزیزدلم خیلی از افراد رو دیدم که بعد از به سرپرستی گرفتن یه کودک معصوم، بعد خودشون هم بارد ...

قربونت برم رعنا جون😍 به گل پسری بگو برا فاطمه کوچولو دعا کنه☺️🤭 

الکی مثلا خیلی کوچولو ام

راستش بعد فرزند خواندگی دوست ندارم باردارشم

چون نمیخوام محبت اطرافیان به فرزندم کم بشه

میترسم از روزی ک خودم باردار بشم دیگه پدرشوهرم اینا بهش محبت نکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم جنین خوب بود خداروشکر  فقط جفت رو دهانه رحم هماتوم دارم سرویکس پایین  یه چیزا ...

عزیزم اصلا بیرون نرو استراحت کامل داشته باش راه نرو پله نرو ان شاالله زودتر بگذره وضعیت جفتت نیاز به استراحت داره

مرسی عزیزم جنین خوب بود خداروشکر  فقط جفت رو دهانه رحم هماتوم دارم سرویکس پایین  یه چیزا ...

احتمالا نیاز به سرکلاژ هم داشته باشی

اگه میشه که شوهرت سونو رو ببره به دکتر نشون بده خودت تا میشه راه نری و استراحت کنی

🥺 من ۱۲ تا جنین داشتم همشونم گرید آ نمیدونم چرا از فریز در نیومدن از بین میرفتن واسه همین میگم پوچ ...

دکترت بهت توضیح نداد که دلیلش چیه که از فریز درنمیاد؟ مگه میشه گرید جنین اینقدر خوب باشه ولی از فریز درنیاد🤔

دکترت بهت توضیح نداد که دلیلش چیه که از فریز درنمیاد؟ مگه میشه گرید جنین اینقدر خوب باشه ولی از فریز ...

نه هیچ توضیحی نداد

دفعه اول که مجبور شدم یکی انتقال بدم چون تو یه نی ۳ تا جنین بود دوتاش از بین رفت

برای انتقال بعدی به دکتر گوشزد کردم که اگه یه جنین باشه مثل سری قبل انتقال نمیدم از تخت بلند میشم

چون هیچ اطلاعی تا روز انتقال نمیدن

روز انتقال گفتن ۶ تا جنین ذوب کردیم تا ۲ تا کامپکت در اومد

ابن سینا میرم ، جنین شناسش بد نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینارو نمیفهمم تا برم دکتر و بعد سونو دوباره لکه بینی افتادم و دل درد شدم

منم اطلاع ندارم عزیزم 

فقط اگه سرویکست پایین بود حتما به دکترت بگو سرکلاژت کنه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نه هیچ توضیحی نداد دفعه اول که مجبور شدم یکی انتقال بدم چون تو یه نی ۳ تا جنین بود دوتاش از بین رفت ...

خیلی عجیبه که دلیلشم توضیح نمیدن بهت که بدونی،انشاالله اون اتفاق خوبی که دلت میخواد برات رقم بخوره عزیزم و دلت شاد بشه به حق این شبهای عزیز💚