2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
الهی بگردم برای دل شکسته ت💔 ان شا الله به زودی بهترش رو بهت میده  من یقین دارم❤️

😔😭😭😭

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

هفته ۲۴بودم

ای وای

بنظدتون منم جای دوقلوام پر میشه خیلی بیقرارم 😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله چون دوقلویی خطرناکه دوباربعدزایمانم یه جنین انتقال دادن که منفی شدکه بازخودم پیشنهاددادم دوتاانت ...

منم نمبخام قبول کنم یکی بزارن🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞 **لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین علی ...

اللهم صلی علی محمد و آل محمد 

قربونت عزیزم انشالله همگی حاجت روا باشن

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔

سلام خانوما میشه ی کمکی بمن بکنید من با خوردن ۴ تا استرادیول و ۳ تا استروژن و شیاف سینافیلد ضخامت رحمم روز سیزدهم سیکلم ۵.۵ بود .دکتر سیکلمو کنسل کردگفت سیکل بعدی امپول استرادیول تزریق کنی کسی راه حلی سراغ داره ؟؟؟؟ بنظرتون از الان تا دوهفته دیگه که سیکل منه میشه چیزی استفاده کنم ضخامت بره بالا؟؟؟؟راه حلی دارید؟؟؟

💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞 **لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین علی ...

مممنونم ازتون که منم تو لیست گذاشتین الهی اونی که بارداره به سلامتی زایمان کنه اونیم که منتظره خدا زودتر قسمتش کنه 

دعا کنید فردا برم ازمایش جوابش خوب باشه امروز بی بی زدم یه هاله انداخت 

من امروز صبح اینقد غمگین شدم وقتی بی بی چک زدم و ی خط افتاد

کلا افتادم ب جون زندگی

همه جا رو تمییز کردم

کمد رختخوابها رو

آشپزخونه و کابینت‌ها رو

کل خونه مرتب کردم 

همسرم و بچم هم از صبح نبودن

منم ذهنم مشغول منفی بودن بی بی چک شد

بخاطر فرار از این ناراحتی ، خونه رو جمع و جور و مرتب و گردگیری کردم

🥹🥹🥹🥹🥹

این ۱۲ روز استراحت کردم نه استراحت مطلق

در حد پیاده روی توی خونه

ولی امروز کلا بی خیال شدم ....

فدات بشم الهی. خدا دختر گلتونو حفظ کنه و حاجت رواباشید. چقدر خوبه که ادم همچین دوستان عزیزی داشته باشه

از دیشب لکه بینی دارم. رفتم سونو کوچیکتره احتمالن نمی‌مونه رشدش کم بوده و ساکش دفورمه است دلیل خونری ...

سلام عزیزم اگه خدای نکرده یه فلش نمونه چطور از رحم خارج میکنن

سلام خانوما میشه ی کمکی بمن بکنید من با خوردن ۴ تا استرادیول و ۳ تا استروژن و شیاف سینافیلد ضخامت رح ...

عزیزم منم دقیقا همین مشکل واسم پیش اومد و سیکل بعد بعد با امپول و پی ار پی ضخامتم رسید به هشت 

دکترتون کیه ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم منم دقیقا همین مشکل واسم پیش اومد و سیکل بعد بعد با امپول و پی ار پی ضخامتم رسید به هشت  ...

دکتر رحمانی اراک .کارش عالیه ۹۰ درصد پیشش باردار شدن از شهرا و کشورای دیگه میان پیشش .ولی من یکم میترسم نمیدونم چرا

من موقع بهوش آمدم تو واژنم باند گذاشتم تا موقع مرخصم کردن گفت موقع عمل یه تخمک پاره شده فک کنم خونری ...

ای وای چقدر اذیت شدی دختر☹️

ایشاا.. ک بهترینا برات رقم بخوره بلا دور باشه ازت عزیزم 

عزیزم منم دقیقا همین مشکل واسم پیش اومد و سیکل بعد بعد با امپول و پی ار پی ضخامتم رسید به هشت  ...

شماهم امپول استرادیول استفاده کردی چند روز ؟ تا چند روز ؟داروهای دیگتون چی بود ؟انوکساپارین هم دادن