2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
همینش سخته و آدم دو دل میمونه، دکتر حمدی یدونه موبایل هم نداره آدم به شکلی هم بربخوره بهشون اطلاع بد ...

رراستی عزیزم واسه آقایون هم همسر من دکتر حسن زاده رفت که خیلی خوب بود کارش 

انوقت جنین خوبی هست؟ 

اره عزیزم چرا بد باشه 

همه چیز خاص خداست بخواد میشه نخواد نمیشه

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر امکانش هست یه نفر رو بگو بیاد هفته ای یه بار حتی برای شما که بچه نداری دوهفته یه بار هم خوبه که ...

حمام رفتن مشکلی نداره ولی خب هفته ای یه بار باشه و کوتاه خیلی بهتره

اب داد خودش خوب نیست میخوره ب کمر و ایستادن طولانی

برای همین حمام کم بری بهتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

حمام رفتن مشکلی نداره ولی خب هفته ای یه بار باشه و کوتاه خیلی بهتره اب داد خودش خوب نیست میخوره ب ک ...

آب داغ

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه تا حالا چند بار انتقال دادی ؟

۲ بار پانچر شدم ۳ بار انتقال دادم عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره منم از کثیفی واقعا متنفرم مخصوصا ک‌ یکی دوتا سوسک دیدم روانم بهم ریخت به شوهرم گفتم گفت فردا خود ...

بنده خدا.غذا از همه چیز واجب تره.دیگه این روزا هم میگذره.انقدر تمیز کنی بعدا انشاالله 

تا کی باید استراحت باشید؟

دوستم در حالت عادی هم هفته به بار کمک من بوده برا تمیزکاری الان خبر نداره همش میگفت تو حامله بشی خود ...

ادم حاضر یکسال حمام نره ولی به نتیجه برسه.

سرت رو توی روشویی یا جاظرفی بشور .بدنت رو هم با دستمال مرطوب تمیز کن و تند تند لباس عوض کن که همیشه اراسته باشی خودت هم کلافه نشی

عزیزم من منظوری نداشته م من خودم عقده بچه دار شدن دارم.الان خیلی از داشته هام نمیبینم ولی روزی که با ...

اسمش رو نذار عقده.این کلمه بار منفی دار

بگو آرزو خیلی قشنگ تره

انشاالله به همه آرزوهات برسی عزیزم به زودی زود

بنده خدا.غذا از همه چیز واجب تره.دیگه این روزا هم میگذره.انقدر تمیز کنی بعدا انشاالله  تا کی ب ...

اره رحمم میاد به مامانم 

منتظرم برم سونو غربالگری ان شاالله همه چی خوب باشه توکل به خدا کم کم خودم پامیشم هرچند مامانم نمیزاره همش میگه تو فقط آروم باش بخور و بخواب این بچه رو به دنیا بیار کم سختی و انتظار نکشیدی اگه به مامانم باشه نه ماه باید من دراز باشم و فقط برا دستشویی و غذا بلندبشم

ادم حاضر یکسال حمام نره ولی به نتیجه برسه. سرت رو توی روشویی یا جاظرفی بشور .بدنت رو هم با دستمال م ...

اره روز دوبار لباس عوض میکنم گرم عرق میکنم موهامم هر روز شانه میکنم میبافم واقعا آدم برا به نتیجه رسیدن همه تلاششو می‌کنه منم تمام تلاشمو کردم و تمام سختی هارو به جون میخرم فقط سالم به دنیا بیاد 

اره رحمم میاد به مامانم  منتظرم برم سونو غربالگری ان شاالله همه چی خوب باشه توکل به خدا کم کم ...

به حرف مامانت گوش بده .این همه زحمت کشیدی

کار خونه همیشه هست مطمئن باش فرار نمیکنه بره. 

اره روز دوبار لباس عوض میکنم گرم عرق میکنم موهامم هر روز شانه میکنم میبافم واقعا آدم برا به نتیجه رس ...

انشاالله

میری غربالگری دلت آروم میگیره

یه آلو خورشتی نشونت میدن میگن این جوجه ت

توسایت ثبت نام کردی تهرانی؟منم زنگ زدن رفتیم گفتن برو روانشناساشو  

اره عزیزم تو سایت ثبت نام کردم نه تهران نیستم من الان بیست روز هست ثبت نام کردم

به شما چند وقت بعد ثبت نام زنگ زدند ؟

بعد رفتین مشاوره چی شد؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود