2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047304 بازدید | 684586 پست
اتفاقا منم از اون وقت گرفتم منتظرم پریود بشم دو سه روز پیش آزمایشم منفی شدم. 

چه خوب من که از دکتر موسی پور راضی بودم چندتا از دوستام هم دفعه اول مثبت شدن با ایشون دستش سبکه انشالا که شمام مثبت میشی پیشش عزیزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بپرسم مشکلتون چیه که ای وی اف میکنین؟

پس موسی پور یعنی  دکتر خوبیه!!!!  

من شوهرم واریکوسل گرید 3 داشت عمل کرد خودمم مشکلی نداشتم فقط هر از گاهی کیست داشتم که اونم با ال دی رفع میشد

پس موسی پور یعنی  دکتر خوبیه!!!!   من شوهرم واریکوسل گرید 3 داشت عمل کرد خودمم مشکلی نداش ...

منم همسرم هم خودم مشکل داشتیم دکتر با حوصله ای هست زیادم پولکی نیست حالا شاید چون من نتیجه دیدم میگم خوبه ولی کسی ندیدم که ناراضی باشه بازم ی ویزیت برو ببین چی میگه خودش اولین بار سونو میکنه میگه بدنت وضعیتش چطوره

چه خوب من که از دکتر موسی پور راضی بودم چندتا از دوستام هم دفعه اول مثبت شدن با ایشون دستش سبکه انشا ...

اره ولی گفتم حداقل ببینم این دکتر چی میگه خودم دلم میخواد برم تهران ولی میترسم اونجا هم نتیجه نگیرم به خاطر همین دنبال یه دکتر خوبم که گفتن کلینیک نوید خوبه 

اره ولی گفتم حداقل ببینم این دکتر چی میگه خودم دلم میخواد برم تهران ولی میترسم اونجا هم نتیجه نگیرم ...

تهران که سخته بخوای از شهرستان بری ولی اینجا هم دکترای بدی نداره یکی بود تو مطب واسه ای وی اف رفته بود تهران با سه تا انتقال منفی برگشته بود از اول اینجا شروع کرد ازش خبر ندارم با من هم دوره بود که مثبت شده یا نه 

منم همسرم هم خودم مشکل داشتیم دکتر با حوصله ای هست زیادم پولکی نیست حالا شاید چون من نتیجه دیدم میگم ...

وااای خدا کوچولوت رو حفظ کنه بازم خیالم راحت شد،  اره ببینم کی پری میشم برمببینم حداقل دکتر موسی پور چی میگه مشکلی دارم یا نه 

اره ولی گفتم حداقل ببینم این دکتر چی میگه خودم دلم میخواد برم تهران ولی میترسم اونجا هم نتیجه نگیرم ...

دکار موسی پور بگی برا ای وی اف میام منشی زود وقت میده معتل نمیکنن حالا بازم خودت تصمیم بگیر من خواستم تجربیاتمو بگم بهت عزیزم

تهران که سخته بخوای از شهرستان بری ولی اینجا هم دکترای بدی نداره یکی بود تو مطب واسه ای وی اف رفته ب ...

همینش سخته و آدم دو دل میمونه، دکتر حمدی یدونه موبایل هم نداره آدم به شکلی هم بربخوره بهشون اطلاع بده حداقل موسی پور یدونه شماره مختص گذاشته وای اونایی که اورژانسی هستن به مشکل برخوردن، از بی مسولیتی حمدی واقعا ناراحت شدم واسه یه جواب آزمایش من از ساعت 4زنگ میزدم ساعت 7 اونم بازم پشت خط موندم اخرش جواب داد، ولی موسی پور فقط یه اس فرستادم دقیقا ساعت کاری 11 بود جواب داد  گفت اول پریودی زنگ یا اس بفرست مبگم کی بیای

همینش سخته و آدم دو دل میمونه، دکتر حمدی یدونه موبایل هم نداره آدم به شکلی هم بربخوره بهشون اطلاع بد ...

خدایی تنها دکتری بود موسی پور که تو وقت دهی و مطب بودن منتظر نمیزاره فکر کن میری مطب انقد شلوغ که نگو ولی تهش طول بکشه ی ساعت بیشتر معتل نمیشی من از اسفند میرم تا الان فکر کنم ی 15 باز ویزیت شدم واقعا اذیت نشدم بازم خودت بری میبینی