2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047244 بازدید | 684583 پست

سلام خانما خوب هستین

کسی بوده کلینیک نوید تهران انتقال داشته باشه؟  

میخوام بدونم کلینیک خوبیه یا نه من دوبار انتقال دادم تبریز هر دوبار منفی شدم بهم کلینیک نوید تهران رو پیشنهاد دادن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما خوب هستین کسی بوده کلینیک نوید تهران انتقال داشته باشه؟    میخوام بدونم کلینی ...

سلام خانمی منم تبریز جهاد دانشگاهی انتقال دادم شما کجا انتقال دادین نگرفته؟

کیلینیک میلاد دکتر حمدی

میلاد خیلیا منفی میشن منم دوستم با دکتر فرزدی اونجا سه بار انتقالش منفی شد من که با دکتر موسی پور جهاد انتقال دادم اولین بار مثبت شدم انشالا شمام به نتیجه برسی اگه خواستی ی ویزیت برو پیش یا دکتر دانایی یا موسی پور 

عزیزم ناراحت میشم میگی عقده پسر دوست داشتن گناه نیست یه خواسته س مثل خواسته های دیگه من دلم پر بود ...

عزیزم من منظوری نداشته م من خودم عقده بچه دار شدن دارم.الان خیلی از داشته هام نمیبینم ولی روزی که باردار شم و بچه سالمی خدا بده قدر داسته هام بهتر میدونم

ببخشید اگه ناراحت شدی ♥️

میلاد خیلیا منفی میشن منم دوستم با دکتر فرزدی اونجا سه بار انتقالش منفی شد من که با دکتر موسی پور جه ...

اتفاقا منم از اون وقت گرفتم منتظرم پریود بشم دو سه روز پیش آزمایشم منفی شدم.