2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047386 بازدید | 684597 پست
قطعا همینجوریه،تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته،ولی من صبر ایوب رو ندارم آدم مگه چقد میتونه شکست بخو ...

میدونم عزیزم سخته

وسال ها مثل برق و باد میاد و میره 

من با جراحی که کردم حدود ۲۰۰تومان از اولی که بسم الله گفتم و دکترای مختلف رفتم و سونوها و داروها وآزمایش ها هزینه کردم

آره هنوز جوابشون آماده نشده

به من گفت مشکلی نداری

ولی برای احتیاط هم پردنیزلون داده که ایمنی بیاد پایین

هم حدود ۱ماه آسپرین میخورم

دوره قبل آسپرین رو عشقی خوردم ولی اینبار روی داروهام خیلی حساس هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞 **لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین عل ...

خوش به سعادت اونی که امشب نوبتش بوده براش دعا بخونی

اگر تو حرمی که نور علی نور

اگر هم نه که زیرآسمانی هستی که اقاجانم رضا اونجاست

به من گفت مشکلی نداری ولی برای احتیاط هم پردنیزلون داده که ایمنی بیاد پایین هم حدود ۱ماه آسپرین می ...

به منم پردنیزلون داده هفته اول روزی ۴تا بعد کم کم کمش کنم ،خیلی عوارض داره

عزیزم انشاالله با این انتقال صاحب یه پسر سالم و صالح میشی

انشاالله 

همچنین خودت

من دیگه برای بار آخر انجام میدم

بعدشم اگر خدا طبیعی داد دستش درد نکنه

اینبار دکتر گفت با اینکه کیست رو برداشتیم اما همچنان محیط رو ملتهب میکنه و این منو نگران کرده که طبیعی نتونم

به منم پردنیزلون داده هفته اول روزی ۴تا بعد کم کم کمش کنم ،خیلی عوارض داره

دبگه چاره ای نیست

عوارضش فقط پایین آوردن سیستم ایمنی هست دیگه؟ 

اونوقت من برای اینکه کیستم برنگرده باید سیستم ایمنی م رو قوی کنم

من همسرم خیلی رو مخمه ،به شدت بیخیاله اصلا اولویت زندگیش بچه نیست اگه من نمیگفتم بریم دکتر اون اصلا نمیگفت دلم میخواد یه کم پیگیر باشه مثلا بگه بریم انتقال برو ازمایش جواب آزمایش چی شد،یه کم براش مهم باشه بهش میگم واقعا بچه دوس نداری میگه چرا ندارم ولی وقتی طبیعی نشد با دارو نشد با اهدایی نشد دیگه بیخیال شو خدا نخواسته،ولی من نمیتونم بیخیال شم میگم آخرش میشه

من همسرم خیلی رو مخمه ،به شدت بیخیاله اصلا اولویت زندگیش بچه نیست اگه من نمیگفتم بریم دکتر اون اصلا ...

حق داری

فرزند یه نعمت خداست وآدم دلش میخواد 

انشاالله خدا خودش کمک میکنه

نمیدونم مشکلتون چیه و چندسالتون هست

ولی طبیعی هم داشته باش درکنارش انشاالله که بشه

انشاالله  همچنین خودت من دیگه برای بار آخر انجام میدم بعدشم اگر خدا طبیعی داد دستش درد نکنه ...

ممنون عزیزم،منم فقط دو بسته جنین دارم که یه بسته اش اصلا ب درد نمیخورن گریدشون پایینه امیدم ب همون یه بسته دیگس،انشاالله با همین انتقال مثبت میشیم یه نفس راحت میکشیم

حق داری فرزند یه نعمت خداست وآدم دلش میخواد  انشاالله خدا خودش کمک میکنه نمیدونم مشکلتون چیه ...

مشکلم یائسگی زودرسه ذخیره تخمدانم نزدیک صفره پریود نمیشم اصلا طبیعی محاله باردار شم چند ساله نشده، ۲۹سالمه

مشکلم یائسگی زودرسه ذخیره تخمدانم نزدیک صفره پریود نمیشم اصلا طبیعی محاله باردار شم چند ساله نشده، ۲ ...

عزیزم سنی هم نداری

ولی من شنیدم با شرایط شماهم شدن

چند وقت پیش تو همین جا یکی بچه ها گفت که خواهرش فکرکنم همینجوری باردارشده

انشاالله به حق این ماه عزیز امام حسین خودش یه کوچولو تو بغلت میذاره