2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047398 بازدید | 684597 پست
سلام آترین جون بهتر شدی؟خیلی برات ناراحت شدم نمیدونستم چی بگم تسکینی بشه به حالت ولی واقعا چیزی ننیش ...

میدونی چرا پسر دوست دارن و پسر داشتن خوبه

برای اینکه پسر اختیاردارتر هست نسبت به دختر.البته این وسطا استثنائاتی هم هست که بستگی به همسر اون پسر یا دختر داره

دختر اگر شوهرش نذاره نمیتونه قدمی برای پدرومادر برداره ولی پسر اگر بخواد یواشکی زنش هم میتونه کمک احوال پدرو مادر باشه

یه جورایی توسن پیری پسر پشت و پناه پدر ومادرش میشه

منم از وقتی عقلم به این چیزا رسید دلم میخواد داشته باشم البته از نوع صالحش

بچه ها روزه همتون قبول باشه ان شاالله❤️ الهی همتون حاجت روا بشید. بی نهاااایت ممنونم ک ما جامونده ه ...

عزیزم سرافطار دونه دونه اسماتون اومد جلوم

شما.آترین.داداشم.و خیلی از دوستان دیگه.بعدشم گفتم همه بچه های نی نی سایت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

خواهرای عزیزم

در حرم امام رضا نائب الزیاره و دعاگوی همگی هستم

تک تک اسم نمیبرم که کسی جا نمونه

ان شا الله همایش شیرخوارگان حسینی سال بعد همه تون نی نی بغل باشید. 

یا حسین

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
با من خوبه با خانوادم ناسازگاز. ناراحتیامون هم سرخانواده من و اینکه همسرم همش ناراحت میشه. یه اخلا ...

هر ادمی یک اخلاقی داره اخلاق اینا اینطوریه ؛ سخته ولی مجبورا باید تحمل کنی خدا برات آسون کنه😍😘

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 خواهرای عزیزم در حرم امام رضا نائب الزیاره و دعاگوی همگی هستم تک تک اسم نم ...

وای خوش به حالت چقدر دلم امام رضا میخواد

تو روخدا از آقا بخواه من رو هم بطلبه

فدات بشم اره منم بخاطر همینکه میگن خیلیم آمار مثبتش زیاده اطلاعات میگیرم تا این چندماه اطلاعات جمع ا ...

انشاالله خیره.

دکترش گفته مشکلی نداری و چون نزدیک پریودته و ضخامتت بالاس اون اجتمالو داده.گفته سیکلو شروع کنیم مشکلی باشه سونوقبل انتقال نشون میده. دیگه توکل به خدا

بچه ها روزه همتون قبول باشه ان شاالله❤️ الهی همتون حاجت روا بشید. بی نهاااایت ممنونم ک ما جامونده ه ...

الای عزیزم موقع افطار همتون دعا کردم سال دیگه اول محرم بچه هامون بغلمون باشه 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
هر ادمی یک اخلاقی داره اخلاق اینا اینطوریه ؛ سخته ولی مجبورا باید تحمل کنی خدا برات آسون کنه😍😘

انشاالله عزیزم

بله هرکسی یه اخلاقی داره

یه سری مثل من خودشون رو با همه شرایط وفق میدن و یکسری نمیتونن 

فدایه تو خاهره مهربونم انشالا که خدا امشب به دله هممون رحم کنه وسایل دیگه بچمون بغلمون باشه خیلی امش ...

انشاالله،من از دیشب حال دلم بارونیه همش بغض دارم یه لحظه امیدوارم دوباره ناامیدی میاد سراغم ،احتمالا انتقالم بیفته اخرای شهریور باورت میشه از الان ب روز آزمایش که فکر میکنم دلم میریزه😔

عزیزم بیمارستان مهدیه در شوش و بیمارستان ارش در تهرانپارس دولتی هست دکتر های خوبی هم داره  ا ...

نه کرج زندگی میکنم

اینجا تا دلت بخواد دارو میدادن من روزی ۴۸واحد سینال هاش ام جی دوتا پودر ی آب سیتروتایدم روزی یکی میزدم

سلام خواهرای گلم انشاءالله حالتون خوب باشه آمدم بگم آزمایشم چندروز پیش منفی شد کلا حتما خیریتی داش ...

عزیزم خیلی خیلی ناراحت شدم انشاءالله خدا به دلت آرامش بده 🙏 

به حق این شبا به خواسته دلت برسی

خدایا شکرت
به روی چشمم  ان شاالله حاجت روا بشی عزیزم❤️ ممنون از پیام های قشنگی که نوشتی

چشمت سلامت خواهر مهربونم،انشاالله دعاهایی که در حق ما میکنی هزار برابر خیرش برگرده به زندگیت،خدا دختر نازتو حفظ کنه برات😘