2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047256 بازدید | 684583 پست
سلام خواهرای گلم انشاءالله حالتون خوب باشه آمدم بگم آزمایشم چندروز پیش منفی شد کلا حتما خیریتی داش ...

خیلی ناراحت شدم عزیز دلم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام خواهرای گلم انشاءالله حالتون خوب باشه آمدم بگم آزمایشم چندروز پیش منفی شد کلا حتما خیریتی داش ...

متاسفم منان عزیز،امیدوارم خیلی زود دوباره روحیت رو برای ادامه راه بدست بیاری❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا کاش زمان به عقب برگرده یه وقتایی تا آدم بتونه اشتباهاتش رو پاک کنه من موقع انتخاب خیلی اعتماد ...

واقعا ازدواج به قول قدیمیا هندونه قاش نزده اس هرچه هم که در موردش تحقیق کنی هیچی بالا و پایینش کنی بازم ممکنه سفید باشه هیچ کداممون کامل نیستیم عزیزم

انشاالله خدا پسرای سالم وصالح بهت بده شاید عقده ی شوهرت برطرف بشه و اخلاق زندگیش درست شه 

سلام آترین جون بهتر شدی؟خیلی برات ناراحت شدم نمیدونستم چی بگم تسکینی بشه به حالت ولی واقعا چیزی ننیش ...

سلام عزیزم قربونت برم الهی شکر بهترم.میدونم عزیزم چرا فرهنگ ما ایرانیا اینجوری ؟انشاالله خدا ی جفت پسر بهت بده و زندگی به کامت بشه 

آیا جاریت از آینده ش خبر داره که پس پسرش میده ؟

ولش کن که خیلی از دنیا عقبه 

انشالله هم خودت و هم داداشت عاقبت به خیر بشین و همه این سختی‌ها براتون کمرنگ بشه و فراموش کنین

مررررررسی عزیز دلم 😍🫂🩷

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره دوست مهربونم 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

منم اوایل که همسرم  پیشنهاد فرزند خواندگی داد اصلا نمیتونستم قبول کنم همش میگفتم نکنه ژن بدی دا ...

عزیزم دلم الان ثبتنام کردی ؟

خیلی حرفات قشنگ و امیدوارانه بود انشاالله خدا دلتو با فرزندان سالم شاد شه 🤲😘

خیلی محتاج دعات هستم 

انشالله خوشبخت میشه ،توام خیالت از طرف مامانت راحت میشه 

وای یعنی میشه 😍 

گاهی فکر میکنم خیلی بد جنسم ک اینجوری نقشه میکشم برای ازدواج دو نفر

چون دقیقا دو نفرشون ازدواجی نیستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

همونجور که ما همجنس خودمون رو دوست داریم مرداهم دوست دارن دیگه ولی اونا بگن پسرگناه میشه ما بگیم د ...

الهی آمین یارب العالمین 🤲🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من اینجا کلا دارو تخمک کشیم شد۵ونیم تهران خیلی گرونه البته میگن کلینیک آرشم مثل اینجا قیمتش مناسبه ...

عزیزم بیمارستان مهدیه در شوش

و بیمارستان ارش در تهرانپارس

دولتی هست دکتر های خوبی هم داره 

اگه از قم تا اینجا ها مترو داره با مترو بیا راحت تره 

بیمارستان دولتی رو باید صبح زود بیای یکم سخته

ولی زمانی ک منم دولتی میرسم کلا تخمک کم داشتم انگار می‌ترسن دارو ی بیشتری بدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اااای جاااان دلم❤️ الهی پر از خیر و برکت باشه. 

😘😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واااای چ شووود😍😍 ینی واقعا میشه😍❤️

😁😁😁

شرایط باشه حتما میام عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا ازدواج به قول قدیمیا هندونه قاش نزده اس هرچه هم که در موردش تحقیق کنی هیچی بالا و پایینش کنی ب ...

عزیزم ناراحت میشم میگی عقده

پسر دوست داشتن گناه نیست یه خواسته س مثل خواسته های دیگه

من دلم پر بود فکرکنم اشتباه کردم اینجا بیان کردم