2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست
سلام بچه ها امیدوارم حال دل همتون خوب باشه من زیاد اینجا چت نمیکنم ولی میام همه پیام ها رو میخونم و ...

فدات گلم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی براش دعا میکنم یه همسر گیرش بیاد پوستش رو بکنه. هردلی یه غمی داره چندسال حرفش اینه که زن باید ...

عزیزم یعنی حتی بچع اولم پسر می‌خواسته ؟الهی خدا سر عقل بیارتش انشاالله زندگیت پر از آرامش بشه.درسته قلیایی بودن بدن زن کمک کننده س ولی در نهایت اسپرم تعیین کننده اس 

عزیزم یعنی حتی بچع اولم پسر می‌خواسته ؟الهی خدا سر عقل بیارتش انشاالله زندگیت پر از آرامش بشه.درسته ...

سلام آترین جون بهتر شدی؟خیلی برات ناراحت شدم نمیدونستم چی بگم تسکینی بشه به حالت ولی واقعا چیزی ننیشه گفت که بتونه آرومت کنه گلم.امیدوارم خدامعجزشو بهت نشون بده عزیز دلم.متاسفانه خیلی از جاها پسر داشتن انگار افتخاره.نمونش خود من بخاطر اول دل خودم بعدم نیش و کنایه مردم دارم میرم دنبالش..جاریم هنوز هیچی نشده پز پسر تو دلیشو بهم میده نمیدونم جشن فلان بگیرم و فلان کنم ....

عزیزه من 🥺🥺🥺قبول باشه عزیز دلم انشاالله بهترین روزا در انتظارته من دلم برات روشنه  سارا دیر ...

اخ بمیرم برا دلت

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
واقعا کاش زمان به عقب برگرده یه وقتایی تا آدم بتونه اشتباهاتش رو پاک کنه من موقع انتخاب خیلی اعتماد ...

پیام هات دارم میخونم خیلی ناراحت میشم ان شاالله شوهرت سرعقل بیاد و باهات خوب بشه عزیزم الهی امین 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
خواهری برای خودم فرقی نداره ولی نمیدونم چطوری به شوهرم بگم و اینکه قبول کنه یانه.و اهدایی اینجا سخت ...

منم اوایل که همسرم  پیشنهاد فرزند خواندگی داد اصلا نمیتونستم قبول کنم همش میگفتم نکنه ژن بدی داشته باشه نکنه فلان نکنه بهمان و.....

دیگه همسرمم دید من مایل نیستم پیگیری نکرد نمیدونم چی شد یهو خودم به همسرم گفتم ثبت نام کنیم واسه فرزند خواندگی

و این افتاد به ذهن خدااا هیچ بچه ای رو با ذات بد خلق نمیکنه همش در اثر  محیط و تربیته شاید خود منم اگه توی مخیط خوبی رشد نمی کردم الان این نبودم یا اگه تو محیط بهتری رشد میکردم از الانم بهتر بودم

و اینکه لاک روانشناس بزرگ میگه که چندتا نوزاد به من بدین و بگین یکی دکتر بشه یکی پلیس یکی دزد و...

و من به همون صورت که خواستین تحویل میدم و این یعنی تاثیر محیط و تربیت خیلی مهمه 

مثل این میمونه که یه نهال پرتقال رو اگه توی گلدون بکاری توی محیط خونه شاید هیچ وقت پرتقال بهت نده ولی اگه اونو توی یه باغ بکاری کلی محصول بهت میده درسته هیچ وقت بهت سیب نمیده ولی پرتقال هم میوه بدی نیست 

و اون تخمک فقط یه سلول هست مهم شمایین که میخواین بهش عشق و محبت بدین مهم محیط زندگی شما هست 

بعد هم بخدا مردها خیلی مهربون تر ما خانم ها هستن مطمئن باش هیچ وقت حتی لحظه ای به این فکر نمیکنه که اون بچه رو از تویی که مادرشی بخواد جدا کنه و اینکه به همسرت پیشنهاد بده شاید اونم بخاطر اینکه تو ناراحت نشی تا حالا نگفته تخمک اهدایی بگیریم 

بسپارش بخدا اینقدر قشنگ واست بچینه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خواهری برای خودم فرقی نداره ولی نمیدونم چطوری به شوهرم بگم و اینکه قبول کنه یانه.و اهدایی اینجا سخت ...

یه ازمایش ژنتیک هم میگیم بده

به نظرت نمیشه تهران قرار بذاریم مثلا امامزاده صالح ؟؟😍😍

اشنا درنیایم فقط   

نه علتی براش پیدا نشد چون من ازمایش ژنتیک هم داده بودیم و میدونم مشکل ژنتیکی نداشت  نه علائ ...

االان انگار ازمایش کاریوتاپ ژنتیک تنها کافی نیست مام اونوسالمیم

منم اوایل که همسرم  پیشنهاد فرزند خواندگی داد اصلا نمیتونستم قبول کنم همش میگفتم نکنه ژن بدی دا ...

الان ثبت نامکردی فرزند خاندگی به کجارسوندی

میدونم چی میگی عزیزم انگار حرفهای دله منو مینویسی منم همچین حالی دارم کسی ترحم میکنه خدا به هممون نگ ...

اره به خدا مگه چقد دل داریم مگه چقد توانایی داریم به خدا که ما خیلی قوی هستیم وخودمون خبر نداریم مگه یه آدم چقد میتونه تحمل کنه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭