منم اوایل که همسرم پیشنهاد فرزند خواندگی داد اصلا نمیتونستم قبول کنم همش میگفتم نکنه ژن بدی داشته باشه نکنه فلان نکنه بهمان و.....
دیگه همسرمم دید من مایل نیستم پیگیری نکرد نمیدونم چی شد یهو خودم به همسرم گفتم ثبت نام کنیم واسه فرزند خواندگی
و این افتاد به ذهن خدااا هیچ بچه ای رو با ذات بد خلق نمیکنه همش در اثر محیط و تربیته شاید خود منم اگه توی مخیط خوبی رشد نمی کردم الان این نبودم یا اگه تو محیط بهتری رشد میکردم از الانم بهتر بودم
و اینکه لاک روانشناس بزرگ میگه که چندتا نوزاد به من بدین و بگین یکی دکتر بشه یکی پلیس یکی دزد و...
و من به همون صورت که خواستین تحویل میدم و این یعنی تاثیر محیط و تربیت خیلی مهمه
مثل این میمونه که یه نهال پرتقال رو اگه توی گلدون بکاری توی محیط خونه شاید هیچ وقت پرتقال بهت نده ولی اگه اونو توی یه باغ بکاری کلی محصول بهت میده درسته هیچ وقت بهت سیب نمیده ولی پرتقال هم میوه بدی نیست
و اون تخمک فقط یه سلول هست مهم شمایین که میخواین بهش عشق و محبت بدین مهم محیط زندگی شما هست
بعد هم بخدا مردها خیلی مهربون تر ما خانم ها هستن مطمئن باش هیچ وقت حتی لحظه ای به این فکر نمیکنه که اون بچه رو از تویی که مادرشی بخواد جدا کنه و اینکه به همسرت پیشنهاد بده شاید اونم بخاطر اینکه تو ناراحت نشی تا حالا نگفته تخمک اهدایی بگیریم
بسپارش بخدا اینقدر قشنگ واست بچینه