2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
منم دکترم تهرانیه اما پی یه دکتر خوب میگردم اما از نقشینه هم راضی نیستم ☹️البته اینا برا ناباروری کا ...

سلام دکترفشارکی خیلی خوبن. تااخرش وحتی زایمان هم انجام میدن براتون. 

.اللهم صل علی محمدوال محمد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اترین عزیزم چرا اینقدر خودت رو اذیت میکنی اگه نشد هم اهدایی میگیری  اون دفعه که من رفتم مام یه ...

خواهری برای خودم فرقی نداره ولی نمیدونم چطوری به شوهرم بگم و اینکه قبول کنه یانه.و اهدایی اینجا سخت گیر میاد.واینکه آیا ژنتیک اون خانم سالمه ؟خیلی فکرا میاد.

ی روز شوهره نگه تو هیچ سهمی از بچه نداری 🥹😔

وای اینقد فکرای مزخرف میکنم😭

فاطمه جان ان شاالله خیلی زود همه مشکلاتتون حل بشه و به همه خواسته های قلبیت برسی عزیزم .زندگی پستی و ...

ممنون از دعای قشنگت توکل بخدا دوم مرداد وقت دکتر دارم دعام کن عزیزم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نگران نباش. همه‌چی خوب پیش می‌ره. فقط حس و انرژی خوب داشته باش و توکلت به خدا باشه 😘

سلام عزیزم چطوری در چه حالی علائمای شمام کم شده ؟من سینه دردم کم شده تهوع هم رفته کلا هیچی ندارم 

الهی... حالت رو میفهمم خصوصا وقتی چندسال میگذره  و بچه نداری دیگه کار از شوخی" یه بچه بیار " ...

😭😭😭😭چقد خوبی خاهر

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭