2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست
سلام خواهر مهربون من ویژه ویژه دعات کردم با معرفت رفیق روزای سختم ❤❤

الهی خدا حاجت دلتو بده🫂🫂🫂🥺🥺خدای من سارا جان کاش نزدیک بودی محکم بغلت میکردم با اینهمه محبتی که داری مهربونم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیز دلم خوبم خیلی بهترم و دارم تمام تلاشمو میکنم که عالی بشم  خودت خوبی چرا حسم میگه نار ...

آره واقعانی دیدی آدم نمیدونه کدوم کار درسته درمونده باشه من الان اون روزها رو میگذرونم برای صفرام تصمیم درستی نمیتونم بگیرم دوم مرداد با جراح ویزیت دارم نمی‌دونم کدوم راه درسته نمی‌دونم گیجم 

امروز هم می‌خوام برم طب سنتی برای اصلاح مزاج ن بخاطر فسقلی برای خاطر رفلاکس لعنتی که ولم نمیکنه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی خدا حاجت دلتو بده🫂🫂🫂🥺🥺خدای من سارا جان کاش نزدیک بودی محکم بغلت میکردم با اینهمه محبتی که ...

الهی آمین عزیز دلم.

ای خواهر تو خودت اینقد خوبییییییییی 

کاش واقعا کاش 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم حتما اگه لایق باشم دعات میکنم. چرا من فکر میکردم شما مامان شدی و فرزند داری! انشالله که خوشب ...

یه دونه دارم عزیزم 

دومی نشد. ولی کاش تنها مشکلم همین بود که دومی نمیشه 

ممنونم عزیزم.  هپی جونم باورت میشه به بارداری فکر نمیکنم من امروز فقط برای خوشبختیم دعا میکنم ...

عزیزه من 🥺🥺🥺قبول باشه عزیز دلم انشاالله بهترین روزا در انتظارته من دلم برات روشنه 

سارا دیروز صبح همسرم داشت می‌رفت سره کار منم دل‌درد داشتم و اصلا حوصله نداشتم دیدم دیر کرد رفتم دیدم تو اتاق خواب نشسته دستاش و بغل کرده گفتم چته چرا تو فکری گفت فاطمه ۴۷ساله م شده ن خونه ندارم ن زندگی درست و حسابی نی نی هم نداریم اینور هم تو بدنت بهم ریخته اعصابم نمیکشه حالم بد شد غم‌های عالم به دلم ریخت نمی‌دونم حکمت خدا چیه شاید من دارم راه و اشتباهی میرم شاید راه و کلا اشتباه رفتم شاید زندگی و فدای عجله و استرس خودم کردم من بد کردم با زندگیم شاید ،اخه همه پولاشو خرج بچه کردم 

آره واقعانی دیدی آدم نمیدونه کدوم کار درسته درمونده باشه من الان اون روزها رو میگذرونم برای صفرام تص ...

عزیز دلم کاملا میفهمم حالتو برای صفرا اگه واقعا با طب سنتی تغییری نمیکنه عمل کن ببین چند چندته کدوم بیشتر نتیجه گرفتن. انشالله به زودی برای فسقل میری خواهرم

عزیز دلم کاملا میفهمم حالتو برای صفرا اگه واقعا با طب سنتی تغییری نمیکنه عمل کن ببین چند چندته کدوم ...

انشاالله آخه یعنی میشه چقد دوره برام آرزوهام 

یه دونه دارم عزیزم  دومی نشد. ولی کاش تنها مشکلم همین بود که دومی نمیشه

عزیزم 😔

شما مشخصه خیلی قوی هستی از پیامات فهمیدم انشالله به زودی دلت شاد بشه و این روزا تموم بشه 

عزیزم 😔 شما مشخصه خیلی قوی هستی از پیامات فهمیدم انشالله به زودی دلت شاد بشه و این روزا تموم بشه&n ...

نمیشه عزیزم

چندین سال دارم دست وپنجه نرم میکنم و تحمل میکنم ولی نمیشه

به خاطر بچه م که سقفش خراب نشه آواره نشه تحمل میکنم

عزیزه من 🥺🥺🥺قبول باشه عزیز دلم انشاالله بهترین روزا در انتظارته من دلم برات روشنه  سارا دیر ...

فاطمه 😭😭😭

کاش بلغش میکردی یه دل سیر گریه میکردید بعد بهش میگفتی که اینجور نیست راه رو اشتباه نرفته توی این زمونه الان زندگی خیلی سخت شده به خدا من پولدار نیستم فکر کنی از روی شکم سیری حرف میزنم اما میدونم که همه چی زودی درست میشه خصوصی پیام میدم بیا اونجا