2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047544 بازدید | 684607 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞 **لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین عل ...

عزیزم از دیروز همش منتظر بودم که صدام کنی 😍

انشالله خیر ببینی. 

دوستای گلم من امروز روزم اولین نیتم برای این لیسته و بعد برای خوشبختی خودم اگه خدا ازم قبول کنه. دوستون دارم سارا خیلی به دعاهاتون نیاز داره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام هپی جان. کلی پیام نخونده داشتم. نرسیدم بخونم اما از ریپلای ها خوندم که دلگیری و اذیتت کردن. اول ...

سلام عزیزم اره واقعا خدا هیچ کس و با بچش امتحان نکنه چون امتحانی نیست ک ادم بتونه ازش سر بلند بیاد بیرون 😔باشه عزیزم خودمم تو فکر یه کارم برم ک فعلا جور نشده یعنی جور میشه خودم باز فکر میکنم حوصله ندارم نمیرم فعلا مسافرتو نمیتونم برم اره دیگع درست میگی باید از این ب بعد ب بچه بعدیام فکر کنم انشالله بازم مامان میشم 😍😍ولی چشم ترس شدم ولی بازم توکل ب خدا انشالله خودش کمکم کنه یه بار دیگه مامان بشم و اینبار برام حفظش کنه 

عزیزم خدا قبول کنه روزه هستم اول به نیت تمام خانمهای اینحا. جز اولین نفرا اسم شما را اوردم. الهی به ...

قبول باشه عزیزم ممنونم ازت انشالله حاجت رواشی و ب زودی توام باردارشی گلم و  یه بارداری سلامت داشته باشی 

امروز روز دوم پریودیم بود سونو واژینال کرد و انگار بازم اوضاع جالب نبود😅😅 بعدم گفت چون زمان هیستر ...

انشالله نتیجه بگیرین عزیزم

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
بچه ها منو خیلی دعا کنید. امشب حال دلم بارونی کاش بچه دارشدن تنها دغدغه و مشکل زندگیم بود

عزیزم حتما اگه لایق باشم دعات میکنم.

چرا من فکر میکردم شما مامان شدی و فرزند داری!

انشالله که خوشبخت و عاقبت بخیر بشی 

کاربر داداشم سارای عزیزم ویژه برات دعا کردم بهترین ها برات رقم بخوره ب حق امام حسین

دختر با من چه میکنی دیدم اسمم نیست ولی گفتم مطمینم منو دعا کردی اومدم پایین تر این پیامتو دیدم اشک همین جور ریخت 😭😭😭😭😭

چقد ماها گناه داریم پیامه بچه ها رو از دیشب که میخونم قلبم تیر میکشه. امروز روزم اذان صبح اول از همه برای بچه های اینجا دعا کردم و در آخر خودم شما رو هم دعا میکنم که دیگه فقط اشک شوق بریزی 

قبول باشه عزیزم ممنونم ازت انشالله حاجت رواشی و ب زودی توام باردارشی گلم و  یه بارداری سلامت دا ...

ممنونم عزیزم. 

هپی جونم باورت میشه به بارداری فکر نمیکنم من امروز فقط برای خوشبختیم دعا میکنم ولی برای دوستای گلم دعا میکنم که همتون مامان بشید. انشالله زودی جاش برات سبز میشه خواهر این روزا میگذره منی دارم اینا رو بهت میگم که داغ عزیز دیدم و خیلی مشکلات دیگه 

ممنونم عزیزم.  هپی جونم باورت میشه به بارداری فکر نمیکنم من امروز فقط برای خوشبختیم دعا میکنم ...

ممنونم گلم انشالله داغ عزیز خیلی سخته خدا هیچ کسی و با گرفتن عزیزاش امتحان نکنه اره خوبیش اینه م میگذره انشالله ک روزای پیش رو روزای براورده شدن حاجات و خوشیامون باشه ب خاسته ها دلت برسی عزیزم 

سلام دخترا خوبین کی روزه هستش من متاسفانه پریود شدم نتونستم روزه بگیرم اصلا هیچوقت قسمت نمیشه روزه بگیرم شانسی 🥺🥺

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنونم گلم انشالله داغ عزیز خیلی سخته خدا هیچ کسی و با گرفتن عزیزاش امتحان نکنه اره خوبیش اینه م میگ ...

الهی آمین آلهی آمین 

انشالله عزیز دلم ❤❤

الهی آمین آلهی آمین  انشالله عزیز دلم ❤❤

سلام سارا خوبی عزیزم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دخترا خوبین کی روزه هستش من متاسفانه پریود شدم نتونستم روزه بگیرم اصلا هیچوقت قسمت نمیشه روزه ب ...

سلام خواهر مهربون من ویژه ویژه دعات کردم با معرفت رفیق روزای سختم ❤❤