2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
چه رژیمی؟

من رژیم کم گلوتن گرفتم تا جایی که میتونم نون و ماکارونی و هرچیزی که آرد گندم داره نمیخورم(سه چهار بار مجبوری خوردم)،فست فود به خصوص سوسیس و کالباس لب نمیزنم،لبنیات خیلی کم میخورم به ندرت،کافئین اصلا نمیخورم،کیک و کلوچه و بیسکوئیت تا جایی که تونستم نخوردم،اگر کیک و بیسکوئیت دوست داری فاقد گلوتنش هست حتی نون بدون گلوتنم هست،من تو یه تاپیک دیدم یکی گفته بود این رژیمو گرفته دو ماه کامل رعایت کرده ورزش کرده دراز و نشست رفته کیست ۸ سانتیش کامل از بین رفته،منم سعی خودمو کردم رعایت کنم کامل نتونستم ولی بازم رعایت کردم😅

سلام عزیزم شما چیکار کردی انتقالت چیشد؟فقط تخمک کشیدی و فریز کردی؟

سلام عزیزم،من فعلا پانکچر کردم و جنینامو فریز کردم،برای انتقال فعلا کار دارم رحمم آماده نیست،دارم دارو مصرف میکنم فعلا،شما چیکار کردی رفتی برای پانکچر؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای مهربونم من امروز بازم حالم خوب نیست همش نا امیدی میاد سراغم .تورا خدا اگه کسی میره بیمار ...

آترین جون اگه مرکزی که‌ میرفتی تخمک کشی نمیکنه حتما مرکزتو‌ عوض کن چون من وقتی پانکچر میشدم یه خانومی بود ۴۹ ساله با ذخیره ۰/۱ برای دومین بار داشت پانکچر میکرد بار اول یه تخمک و یه جنین داشت بار دوم ۲ تا تخمک شد یعنی با سن بالا هم پانکچر میکنن بعضی مراکز 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستای مهربونم من امروز بازم حالم خوب نیست همش نا امیدی میاد سراغم .تورا خدا اگه کسی میره بیمار ...

عزیرم مهم ذخیره هست چرا نکنن حتما جواب میگیری این دعفه من خیلی دلم روشنه واستون

بچه هاکسی آزمایش amh اینجوری دیده؟ این عددش چرا این مدلیه اصلا سر درنمیارم الان ذخیره من چنده؟

https://s8.uupload.ir/files/img_20230718_145257_535_70s1.jpg

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

چند سالته مگه من که تا چهل دیدم مراکز میکنن عارفی هم. منم همینجوریم یه دقیقه خوبم چهار ساعت بد شبا انگار سنگ میزارن رو دلم امروز الکی رفتم یه پیرهن خریدم شاد شم  اوردم خونه هیچ نگاشم نکردم هیچی خوشحالم نمیکنه  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بچه هاکسی آزمایش amh اینجوری دیده؟ این عددش چرا این مدلیه اصلا سر درنمیارم الان ذخیره من چنده؟ htt ...

چرا اینجوریه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
آترین جون اگه مرکزی که‌ میرفتی تخمک کشی نمیکنه حتما مرکزتو‌ عوض کن چون من وقتی پانکچر میشدم یه خانوم ...

سلام رادیس قشنگم چرا اینم تخمک کشی میکنه البته رضایت نامه محضری از زن وشوهر میگیره.گفتم شاید بتونم شوهرم راضی کنم بیام تهران میگن مام خیلی خوبه

نمیدونم با دکتره جدیده ادامه بدم تو بیمارستان خصوصی.اولین انتقال با این دکتر مثبت شدم.

نمیدونم برگردم دکتر خودم ولی با داروهای انتقالیش جلو نرم.دکتر خودم همش الدی میده وسینا فکت که به من نمیسازه.نمیدونم نسخه شو نگیرم و با نسخه قبلی جلو برم.موندم تو چند راهی 

چرا اینجوریه

نمیفهمم اصلا😯

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منکه این عدد ندیدم آلا جان 

منم بار اولمه اینجوری. ب نظرتون ببرم آزمایشگاه توضیح میدن یا خود دکتر ببینه بعد