2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست
عزیزم از هایپر شدن نترس چیز خاصی نیست که هرچی جنینت بیشتر باشه بهتره استرس کمتری داری بدن من این د ...

فاطمه جان تو ذخیره تخمدان خوبه ؟ ذخیره پایین نیستی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نگران نباش دفع میشه زعفران غلیظ دم کن بخور. دوستان اینجا گفتن جعفری هم خوبه آزمایش هم تا منفی شدن ...

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من یه سوالی دهنمو درگیرکرده شدید.  میگم اونایی که دفعتا قبل منفی میشه انتقالشون بالافاصله انتقال میدن مثبت میشن ؟اخه من از انتقال منفی اولم تقریبا یک سال ونیم گذشته من برج ۱۲ ۱۴۰۰انتقال دادم خاستم بدونم پشت سر هم انتقال دادن باعث مثبت شدن میشه یا اگه فاصله هم بیفته فرقی نداره

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
مرسی عزیزم که اینقدر کامل توضیح دادی،من ویتامین دی رو که دارم میخورم،ولی کلسیم دکتر بهم نداده فردا ب ...

یعنی اندومتریوز واسه رحم و جنین هم مشکل ایجاد می کنه ؟!

من اندو خفیف دارم

شما گرید اندومتریوزت چنده ؟

منم فروتنم. میدونی اون روز سقطکردم رفتم مطب یه دختر شش ماهه دوقولو حامله بود دید قیافم شبیه داغدیده ...

آخی خدایا یعنی میشه خدا براش حفظ کنه واقعا اگه خدا بخواد غیر ممکن ها ممکن میشه ولی ما عجولیم فقط میخوایم زودتر نتیجه بگیریم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

بچه ها رفتم اکو و نوارقلب.تست پنی سیلین .سونو پستان عکس رنگی رحم.این هفته همش دکتر بودم.از اول تاالان که کار به تخمک کشی نرسیده ۱۱و خورده ای خرج شد.تخمککشی و انتقال چند هزینش؟

اخه همش میگم اینقد فاصله حتما باعث شده دوباره منفی بشم 😞

نه بابا منیه دوستم تو یه سال سه بار انتقال داد همه منفی، فاصله که بهتر

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
من دیگه باهاشون در ارتباط نیستم ولی میدونم که باردار شدن خدا رو شکر  

خیلی هم خوب ، زیاد به فکرش بودم 

قرار بود انتقال بدند بعد از اون نیومد تاپیک

ان شاالله روزی خودت😍😘

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
خیلی هم خوب ، زیاد به فکرش بودم  قرار بود انتقال بدند بعد از اون نیومد تاپیک ان شاالله روزی خ ...

سلام عزیزم یه سوال دارم.شما رژیم غذایی که بچه ها میگن تو گرده میدونین چیه.چکارکنم چی بخورم چی نخورم .هرچی میخام بخورم میترسم میگم نکنه سردی باشه .الان صبحانه نمیدونم چی بخورم بس کره و عسل خوردم دیونه شدم اخه بچه ها گفتن لبنیات نخورم

سلام عزیزم یه سوال دارم.شما رژیم غذایی که بچه ها میگن تو گرده میدونین چیه.چکارکنم چی بخورم چی نخورم ...

نه عزیزم نمیدونم😘😍 متاسفم نتونستم کمکتون بکنم 

من خودم رژیم غذایی رعایت نمیکنم 😍

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
نه عزیزم نمیدونم😘😍 متاسفم نتونستم کمکتون بکنم من خودم اضافه وزن دارم اصلا رژیم نمیگیرم یعنی نمیتون ...

من قند و شکر و گذاشتم کنتر.چاییمم کم کردم روزی یکی تا دوتا کمرنگ.غذای فست فودی هم نمیخورم دیگ همین کار دیگای نمیدونم چیه که انجام بدم.بازم ممنون ازت.شمام قند و شکر حذف کنید خیلی کمکتون میکنه