2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047647 بازدید | 684621 پست
من دو ماه قبل انتقال هر روز با تردمیل 40 دقیقه پیاده روی تند میرفتم طوری که خیس عرق میشدم بیرون هم م ...

سلام عزیزم

ماما هم گفت پیاده روی خیلی خوبه هرچی بیشتر بهتر

تردمیلم دارم

فقط همتم کم شده وگرنه قبلا روزی ۴۵ دقیقه میرفتم یا بیرون یا تردمیل

الان تنبل شدم،ولی سعی خودمو میکنم عزممو جزم کنم شروع کنم دوباره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخ اخ خدالعنت کنه این دکترای بی مسولیتوبرای منم همین اتفاق افتادالبتع بادکترمهرنوش امیری این دکترافق ...

دوباره ایوی اف کردی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم شرمنده شما تو بارداری بعدیت چیکار کردی سرکلاژ؟ زایمان زودرست بخاطر باز شدن دهانه رحم بو؟ میخام ...

مگه سقط نداشتی نمیشه که بعد دو پریودی گلم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
همون بخدا اگه میدونستم اینجور میشه ک اصلا میرفتم خونه مامانم یا استراحت مطلق میکردم صب کلی خودمو کنت ...

عزیزم این حرفها همیشه هست وقتی نینیم سقط شد برگشتن بهم گفتن عرضه نداشتیی نگه داریش در صورتی که استراحت مطلق بودم ببین اگه خدا بخواد میمونه نخوادم با استراحتو این حرفا نیست خودتو سرزنش نکن چون فایده ای نداره بازم خدا بزرگه یه روزی یاد این روزای سخت میکنیم در صورتی که نینیمون تو بغلمونه خواهشا خواهشا دیگه بهش فکر نکن خودتو سرگرم کن خواهر جنین باز داری ؟ به حرف این ادمای وراجم گوش نده سعی کن قطعه رابطه ککنی باهاشون چون اونا به نظرم برایه افکار ما مثله انگل میمونن با اینکه خودشم با سختی باردار شده باید بیشتر درک کنه ولی متاسفانه ادمای نفهم زیادن چون منم دوروبرم زیاد دیدم الان یکی اشتباه کردم بهش گفتم جلوگیری نمیکنم دقیقم نمیدونه هرروز صبح با هم پیاده روی میریم هی میپرسه پریود نشدی اخه نفهم پریود یکماه یکباره هر روز که نیست بدبختی من نمیتونم حذفشم کنم چون بهش نیاز دارم برایه پیاده رویی ولی باهاش کنار میام 

ببخشید زیاد فک زدم من عاشق حرف زدنم 😄😄😄😄😄

فقط میتونم بگم خدا انصاف بده همین😔 بعد تازه همیشه زنگ ک میزنه ازم گلایه میکنه ک چرا بهش زنگ نمیزنم ...

ممنونم عزیزم انشالله ب حق همین ماه عزیز توام ب زودی باردار شی و ب سلامتی زایمان کنی گلم توام میبینی اینجوریه اصلا زنگش نزن منم با این دوستم دیگهکار ندارم سوالم پرسید جوابشو نمیدم جالبش اینه همش ب من پیام میده ببین طول سرویکسم خوبه لک دیدم چجوری استراحت کنم اینبار ک پیامم دادبهش میگم بقول تو منک مقصر سقط بچه خودم بودم حالا برا بچه تو نظر بدم چیکار کنی خودت بهتر بلدی 

عزیزم این حرفها همیشه هست وقتی نینیم سقط شد برگشتن بهم گفتن عرضه نداشتیی نگه داریش در صورتی که استرا ...

بگو هر وقت پریود شدم مطمین باش اول ب تو میگم😏😬😬😬عجبا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خداررروشکر ، خدا گل دخترتون رو براتون حفظ کنه  شما میدونید کدوم دکتر زنانش از همه بهتره ؟  ...

برو از اول همون مام 

ممنونم عزیزم انشالله ب حق همین ماه عزیز توام ب زودی باردار شی و ب سلامتی زایمان کنی گلم توام میبینی ...

قربووونت برم عزیزم. ان شاالله ان شاالله خییییلی زود چشم انتظاری هممون تموم بشه❤️❤️

کار خوبی می کنی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم این حرفها همیشه هست وقتی نینیم سقط شد برگشتن بهم گفتن عرضه نداشتیی نگه داریش در صورتی که استرا ...

عزیزم توام سقط داشتی ای وای انشالله ک ب زودی بار دارشی عزیزم  اره جنین دارم میتونم یه بار دیگه انتقال بدم اما کاش مثبت بشم باز هی نمیدونم والا بخدا من انقد خودم حالم خرابه بعد زایمان من جاریمم زاید بعد جشن گرفته بودن منم دعوت کردن تازه جالبه میگفتن چرا اصلاح نرفتی چرا سیا پوشیدی بچه یه زره ای ک غم نداره حالا جاریم بچه سومشم بود حالا نمیگم چرا جشن گرفتن اما لا اقل ب من نمیگفتن وقتی میدونستن حالم چجوره و تازه بچه از دست دادم منم رفتم جشنشون ک نگن زورش اومد اما از اون روز دیگه با هیچ کدومشون حرف نزدم 😔😔تازه ادم خانواده رو داره حرص بخوره بقیه ام بخان رو اعصاب ادم برن خیلیه 

ممنونم عزیزم انشالله ب حق همین ماه عزیز توام ب زودی باردار شی و ب سلامتی زایمان کنی گلم توام میبینی ...

اگه ایندفعه هم پیام بده دیگه خیلی بیشعور تو بچتو از دست دادیخیلی رو میخاد پیامبده

عزیزم توام سقط داشتی ای وای انشالله ک ب زودی بار دارشی عزیزم  اره جنین دارم میتونم یه بار دیگه ...

چند سالته عزیزم انتقال اولت بود