2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047677 بازدید | 684621 پست
من قند و شکر و گذاشتم کنتر.چاییمم کم کردم روزی یکی تا دوتا کمرنگ.غذای فست فودی هم نمیخورم دیگ همین ک ...

میتونستم خوب بود ظهر همراه ناهار نوشابه خوردم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میتونستم خوب بود ظهر همراه ناهار نوشابه خوردم 

وایی نه نخور.یکی از اشناهای من ۴تا سقط داشت.سر پنجمی گفتن ای وی اف کن‌نرفت دنبالش.رفت اصلاح سلک.اصلا روغن بیرونی نمیخوردروغن دمبه و زیتون میخرید.خوراکی های بیرونی نمیخورد.قند و شکر نخورد تخم مرغ فقط محلی میخورد.ژل رویال خورد.نوشابه ممنوع بود.حتی کتلت میفهمید توروغن بیرون سرخ شده نمیخورد.پنجمی رو باردارشد نزدیک زایمانش.شوهرش حلواهای خاصی میخورد نمیدونم چیه .نخور نوشابه عزیزم.منم گذاشتم کنار یا خیلی خیلی کم‌میخورم

منم فروتنم. میدونی اون روز سقطکردم رفتم مطب یه دختر شش ماهه دوقولو حامله بود دید قیافم شبیه داغدیده ...

عزیزم به نظرم اصلا به کیفیت نیست فقط باید خدا بخواد

من یه جا خوندم یه خانم نوشته بود فقط یه دونه جنین تشکیل شد با کیفیت سی به زور شوهرش انتقال میده گفت چون امید نداشتم از حرص وقتی اومدم خونه افتادم به حون خونه تمیز حسابی اصلا هم استراحت نکردم به زور شوهرش سرموعد میره آزمایش میبینه بله باردار شده

درصورتی که قبلش کلی جنین های با کیفیت و استراحت مطلق انتقال میداده و منفی میشده

سلام عزیزم یه سوال دارم.شما رژیم غذایی که بچه ها میگن تو گرده میدونین چیه.چکارکنم چی بخورم چی نخورم ...

ارده شیره بخور

کاچی و حلیم بپز بخور

حبوبات بپز و بخور. هر چیز سردی خوردی مصلحش هم بخور

وایی نه نخور.یکی از اشناهای من ۴تا سقط داشت.سر پنجمی گفتن ای وی اف کن‌نرفت دنبالش.رفت اصلاح سلک.اصلا ...

باشه عزیزم نمی خورم 😍😘😗

ان شاالله توی این راه نتیجه دلبخواهت بگیری

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم به نظرم اصلا به کیفیت نیست فقط باید خدا بخواد من یه جا خوندم یه خانم نوشته بود فقط یه دونه جن ...

اره فقط خدا باید بخاد، اگه همه عالم بگه اره توبگی نه نمیشه، اگه همه عالم بگه نه تو بگی اره تمومه انشاالله برا همه ماها بخاد 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اخه همش میگم اینقد فاصله حتما باعث شده دوباره منفی بشم 😞

اصلا ربط نداره من انتقال اولو دومم فاصلش زیاد بود مثبت شدم ربطی ندارم انتقال سومو ۴ فاصلش کم بود منفی شدم عزیزم همش بسته به شانسه ذهنتو درگیر نکن

بچه ها رفتم اکو و نوارقلب.تست پنی سیلین .سونو پستان عکس رنگی رحم.این هفته همش دکتر بودم.از اول تاالا ...

چرا انقد خرجای اضافه میدن والا من ای وی اف کردم هیچ کدوم اینارو نرفتم حتی عکس رنگی هن ندادم 

بچه ها من به لبنیات حساسیت دارم خارش پوستیم زیاد میشه الان توی داروهام مکمل کلسیم کادو هست.نخورم مشک ...

کلسیم منیزیم من شنیدم تو مثبتی تاثیر داره

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم